Jajaja2 @ 04.01.2022 20:05Uz zivju tirgu viņi aizgāja tikai paskatīties. Kivis savas jēlības mētā, un Ļenka ķiķina. Tās garneles viņi pa kādiem 5-8eur nopirka vietējā bodē saldētas. Nav nekas ekskluzīvs.
Filmēt MCDONALD'S un komentēt, ka viss tik smuks un tīrs. Saprotams, ka 90tajos tas būtu kaut kas, bet tagad.. Ļenka tiiiik garlaicīgi māk parādīt skaisto Norvēģiju.
Piebalsoju no maķīšu dzimtenes: tīrība tiešām atkarīga kā kurā vietā. Labā rajonā ($$$) parasti ir sakoptāki tīrāki maķīši, pat ļoti trendīgi tīri un forši.Bjork @ 04.01.2022 22:24Ne visos Maķos ir tīrība arī Norvēģijā. Viss atkarīgs no tā, vai ir atsevišķa vakance, kas tikai uzkopj lobiju vai to dara random cilvēks no kolektīva, kad ir laiks. Negribētu izcelt īpaši Norvēģijas pār Latvijas Maķiem. Norvēģijā ir bijuši gadījumi, kad aizvērti Maķi uz pāris dienām antisanitāru apstākļu dēļ un tur tiešām ir pizdzec ?. Īpaši, kas ir franšīzes Maķi, tie taupa uz visu.
Jajaja2 @ 05.01.2022 08:24Ne jau es par tīrību vai netīrību domāju, bet viņas storiju kvalitāti. Ok, kā izskatās zivju tirgū, vēl, pieņemsim interesanti. Bet tur bija jāklausās jēlais Kivis fonā. Nepastāstīja neko par cenām un parādīja tikai omārus. (Acīmredzot, cer ka kādu dienu Kivis nopirks). Tad parādīja trīcelīgu baznīcas interjeru. Un tad tīru ātrās ieskrietuves interjeru..
Tad klinti un garām braucošas mašīnas no benzīntanka.
Ko viņa ar to visu domā?
Shameon @ 05.01.2022 13:09Lūdzu mākslas ekspertes pakomentējiet mākslas darbu. Es neko nesaprotu, man rokas no pa....s, moš lielo māksu nesaprotu. bet it kā es m....a kaut ko zinātu
LaikamGarlaicigi @ 05.01.2022 13:33Manuprāt (ne pārāk liela piesaiste ar mākslu, bet esmu mācījusies un dažkārt privāti, ne komerciāli dzīvē spējas pielietoju), sirsniņa, īpaši zinot Ļenkas IG apcerējumus par mīlestību, ir diezgan infantila izvēle. Tehnika - es vismaz neko nevaru spriest.
Bet… pievienoju akrila gleznu no vietējās vīna+gleznošanas studijas, kur visvisādi cilvēki ar 0 priekšzināšanām un talantu, UN ar vīna glāzi rokā šādu gleznu var radīt 2.5h laikā. Esmu bijusi pati ar vīru, kam līdz mākslas personālizstādei kā līdz mēnesim.
LaikamGarlaicigi @ 05.01.2022 13:15Ļenka mākslu radījusi. Priekš pašas prieka, terapeitiski pašizpausties mājās nav slikta nodarbe katram kādreiz. Nav jābūt lielam talantam (vismaz šādas abstraktās) laba sajūta kaut ko radīt no sevis un paliekošs prieks pēc tam. Un pilns YouTube ar pamācībām vai vietējā Sip and Paint studija (kā kurā valstī) .