amoreamore @ 04.06.2024 15:45Oiiii ļenka, redzam mēs cik Tu healthy esi, īpaši tā super veselīgā sejas āda. Tik veselīga un starojoša, ka pat ar trīskāršiem filtriem mēs redzam Tavu krāterpieri.
Tajos krātēros, kas ap degunu vispār varētu jau dzīvot kāda jauna civilizācija. :D
Rietumusawle @ 04.06.2024 16:48Tā arī nesaprotu..savainoja kāju, pēdu vai plecu? Darot ko tieši? Lasot Saplēsto krūzi? Vai nedzerot Jūrmalā?
Rozāforums @ 04.06.2024 16:41lenķi tev tās visas kaites un ''slimības'', gadījumā nav no bezdarbības un slinkuma?! happy,healty and alive ,pēc kodiena,kad nauda speķrausim ir beigusies un jātēlo ....
LilyLady @ 04.06.2024 16:11Vispār tas Lienītes ietagotais dakteris tāds cērtams kociņš. Ne salīdzināt ar iesvīdušo alus mucu. Varbūt tāpēc mūsu Paciente pēkšņi tik apzinīgi "muguru ārstē" - rentgeni, analīzes, blokādes. Vecā čība būs uzmetusi aci čalim. Medicīna jau šai vienmēr esot bijis sapnis. ?
Tu ko tādu novēli normālam vīrietim???susla @ 04.06.2024 17:43
Viņas pašas dēļ nāktu tikai par labu uzmest aci uz citu, normālu veci.
susla @ 04.06.2024 17:43
Viņas pašas dēļ nāktu tikai par labu uzmest aci uz citu, normālu veci.
kichinja @ 04.06.2024 15:55
Nespēju un negribu iedomāties kāda viņa reāli izskatās bez tiem filtriem. Bet man katrā bildē viņa izskatās piedzērusies!!! Lai vai kādu selfiju viņa ieliktu, viņa izskatās sametusies vai uz tādu konkrētu pohmeli! Jo ilgāk uz viņas skatās jo šķebinošāka sajūta paliek. Vai nu viņai tā seja pati par sevi ir riebīga un tas smaids vispār tāds indīgs, vai nu nezinu.
amoreamore @ 04.06.2024 15:45Oiiii ļenka, redzam mēs cik Tu healthy esi, īpaši tā super veselīgā sejas āda. Tik veselīga un starojoša, ka pat ar trīskāršiem filtriem mēs redzam Tavu krāterpieri.
Tajos krātēros, kas ap degunu vispār varētu jau dzīvot kāda jauna civilizācija. :D
Pikachio @ 04.06.2024 20:26Kāpēc Andrītis nemaz nereklamē, ka būs setdien Liepājā?!?
Es pat galdiņu kafenē rezervēju.
amoreamore @ 04.06.2024 22:38Nu es nevaru to krāterpieri, vai tiešām viņa neredz sevi spogulī, nespēj novērtēt realitāti un tā vietā lai vilktos pie savas kaktu špricētājas nevar aiziet pie normāla kosmetologa? Tie krāteri…brrrr
Pa kreisi vecā šmara tēlo ģevušku un blakus bildē drusku noslīdēja filtrs. :D
Lienei. Lūdzu atskaites, ka arī dušā biji, citādāk liekas, ka nemazgājies!amoreamore @ 04.06.2024 22:38Nu es nevaru to krāterpieri, vai tiešām viņa neredz sevi spogulī, nespēj novērtēt realitāti un tā vietā lai vilktos pie savas kaktu špricētājas nevar aiziet pie normāla kosmetologa? Tie krāteri…brrrr
Pa kreisi vecā šmara tēlo ģevušku un blakus bildē drusku noslīdēja filtrs. :D
vai nezināt kādu citu ar giču, kurš varētu uzspēlēt dz.dienā, neskaitot Kiviču? Man aktuāli, bet Kiviču negribu klausīties.LilyLady @ 04.06.2024 21:10
Andrītis jau atkal ubago lieveņus. "Ballīte ar giču, bla, bla, bla." Latvijā pieprasītākais muzikants.?