kuranavliene @ 31.05.2024 20:14Sakiet ko gribat,bet viņi tajā jūrmalā dirn ne jau tāpat vien.Bērnu neņem līdzi lai kad sāks pļāpāt neizpļāpājas ko lieku.Vārtās arī smilgās nomaļā vietā.Cik jau reizes šeit meitenes ievēroja,ka no pastaigas atvelkas kaut ko salietojušies.
LilyLady @ 31.05.2024 18:14
Es arī skatos uz to viņu dirnēšanu vienā un tajā pašā jūrmalā, vienā un tai pašā kafenē, un secinu, ka tas ir tik boooooring. Tāda veģetēšana, kā pusaudži videnes brīvlaikā.
Un tā "Saplēstā krūze"...?♀️ gadiem, GADIEM lasa un visur valkā līdzi kā kādu Bībeli. Nu nav tur pilns rublis galviņā. Nav.
SantaC @ 31.05.2024 15:38Cik skaistas ausis mūsu kurtizānei. ?
nu ko teftelis ieciklejas uz sarkangalviti 1001 reizi berniem izlasijis, it ka citu bernu gramatu nebutu, lenkuce uz saplesto kruzi. Tur jabut kam ipasam, vien viniem saprotamam ritualam.Dainuviete @ 31.05.2024 23:04
Man seriāls ļoti patīk bet nu tā grāmata nav gluži tas pats ka seriāls,tur nedaudz paņemts no varoņiem, vēl citas grāmatas… bet nu nelasījās man tā grāmata, garlaicīga šķita
LilyLady @ 31.05.2024 17:46Sen vajadzēja ieviest likumu, ka valsts dārziņš netiek piešķirts bērniem, kuru senči ir bezdarbnieki. Ja reiz oficiāli nestrādā un nemaksā nodokļus, tad pieskati savu perējumu pats un neaizņem vietu godīgu pilsoņu bērniem. Citādi šie parazīti tik svin dzīvi - ne alimentus maksā, ne parādus, ne nodokļus. Sabiedrības atkritumi.
LabaDabaDa @ 01.06.2024 09:47
No otras puses - tieši tādu deģenerātu bērniem bērnudārzs ir vienīgais labais dzīvē. Tur viņus pabaro, izglīto, viņi satiek citus bērnus un pieaugušos skaidrā. Bail iedomāties, kāda būtu mīlestības bērniņa dzīve bez bērnudārza.
made my day 😂😂amoreamore @ 01.06.2024 10:31Oi, rozā lezbes, es nevaru, pilnīgi zaļa palieku aiz skaudības, ka krāterpieres resnais pīrāgs, kas ir arī Latvijā pieprasītākais mūziķis, uzstājas tik iespaidīgos pasākumos kā terases atklāšana Limbažu picērijā. Es uzskatu, ka tā ir absolūta karjeras panaceja, stūrī nervozi pīpē Teilore Svifta.
Mercury6 @ 01.06.2024 07:59Lieni kā dzērāju nodod tas, ka brīžos, kad nokāpusi no korķa, ļoti izteikti lepojas ar pilnīgi parastām lietām, ko jebkura sieviete nedzērāja piekopj ikdienā. Agra celšanās, brokastis, bērna vešana uz dārziņu, jebkādas elementāras ikdienas lietas viņai ir sasniegums, kad nedzer.
amoreamore @ 01.06.2024 10:31Oi, rozā lezbes, es nevaru, pilnīgi zaļa palieku aiz skaudības, ka krāterpieres resnais pīrāgs, kas ir arī Latvijā pieprasītākais mūziķis, uzstājas tik iespaidīgos pasākumos kā terases atklāšana Limbažu picērijā. Es uzskatu, ka tā ir absolūta karjeras panaceja, stūrī nervozi pīpē Teilore Svifta.
amoreamore @ 01.06.2024 11:08Sapratāt, izkaltušās vagīnas, ģevuška mums drīs būs grūti ieraugāma, hihihihi, kolosāli, nevaru to aptvert. Tik ļoti man skauž viņas dzīve, šausmas drausmas. Pārpublicēt šo, protams, ka nedrīkstēja, tāpēc tagad gaidu vecās šmaras lāstu uz karmisko slimību, jo viņa esot ragana, bet nes baznīcu sevī.
kapibara @ 01.06.2024 11:43Bezdarbniece piecēlusies 6³⁰. Ārprāts. ?
Un sāpošā kāja ir kārtējās atrunas, lai aizietu no dejošanas, jo bezmaksas nodarbības beigušās. ???
Un vispār kāds ir iemesls, kāpēc viņa nestrādā??
Maximā ar atplestām rokām gaida darbiniekus.
Lidl var nopelnīt arī smuku summiņu.
jo alimentu parādniece, tur jau pat minimālā alga pāri nepaliktukapibara @ 01.06.2024 11:43Bezdarbniece piecēlusies 6³⁰. Ārprāts. ?
Un sāpošā kāja ir kārtējās atrunas, lai aizietu no dejošanas, jo bezmaksas nodarbības beigušās. ???
Un vispār kāds ir iemesls, kāpēc viņa nestrādā??
Maximā ar atplestām rokām gaida darbiniekus.
Lidl var nopelnīt arī smuku summiņu.