Candelaria @ 29.05.2024 21:24
Madara atkal Keitijai uzvilkusi tas kedas vai tad uz skatuvi nevarēja kurpītes uzvilkt ?
Pikachio @ 29.05.2024 22:35
Keitijai bija citas kedas toreiz, melnas ar baltu zoli, Vans, ja nemaldos. Tagad kaut kas Nike veidīgs.
Ja resnulis ķērca, ka 50 eiro Kristofera ziemas jakai ir par daudz, tad ļoti apšaubu, ka viņš ir pircis kādas no Keitijas kedām.
Izklausās, ka mums būs jauns cirks piedāvāts - naktī no 21.uz 22. jūniju ar kivjiem notiks visneticamākās lietas. Visādi apstākļi, sazvērestības un drausmīgi uzņēmumi un viņu darbinieki... un bērzes strazdos, vai kā tas tur saucas, nāksies iztikt tikai ar Apvedceļu un pārējos LV mūziķus..Maple @ 29.05.2024 18:42Tikko paskatījos afišu.. Kivičam točna jābūt UK jau
22.jūnijā? Jo tas pasākums Balvos ir 21.06 plkst. 22.00.un viņš vēl skaitās kā īpašais viesis.
Lienei noteikti būs par prastu,kā nekā, ne pašā Rīgas centrā?
Jā, es arī šo ievērtēju! Malacis - ar vienu teikumu atbildēja uz Kivī-gēna visveranību. Madarai cepuri nost. man patīk, kā viņa it kā neko nepasakot - tomēr pasaka tik daudz, un viss noslīpēts līdz smalkumam. ☀kichinja @ 29.05.2024 21:09Nu, Andža, vai Madara pēdējā storijā atbildēja pietiekami skaidri? Disciplīna un motivācija ir panākumu atslēga! Nevis Tavs “iedzimts, iedzimts” Tūlīt resnis bļaus ka tas viss arī no viņa!?
Nespēs šo sagremot, pilnīgi jūtu ka drīz atkal būs cepiens.
Malacis Keitija! Tā tik turpināt! ??
marfina @ 29.05.2024 22:57Negribējās klausīties to Kivī interviju, bet uzķēros uz šī komentāra -
Sana Liepinja · 43:19
interesanti, es uz Rīgu tiku bez Kiviča ?
Tad uztinu no 41.minūtes, Tusnis tomēr velk savu segu uz "nabadziņa" pusi, kā M viņu izmantoja, lai tiktu uz Rīgu... nu pipec.
vispār es arī bez Kivī tiku uz Rīgu. ☀?
marfina @ 29.05.2024 22:48Izklausās, ka mums būs jauns cirks piedāvāts - naktī no 21.uz 22. jūniju ar kivjiem notiks visneticamākās lietas. Visādi apstākļi, sazvērestības un drausmīgi uzņēmumi un viņu darbinieki... un bērzes strazdos, vai kā tas tur saucas, nāksies iztikt tikai ar Apvedceļu un pārējos LV mūziķus..
Gaidām, gaidām!
Tu ko, helikopters piezemēsies pašos Balvos abus alkašus paķert uz UK 😂😂Maple @ 29.05.2024 23:35
Jā, atcerējos, viņš tak teica,ka uz UK ar helikopteru lidošot. Visdrīzāk ceļojums būs atcelts, helikopters neatlidos? pēc abiem.
Njāāā, es arī nesaprotu kā tiku uz Rīgu jau 16 gadu vecumā bez piviča palīdzības ... 🥺🤣🤣🤣MeltedCheese @ 29.05.2024 23:51Hahahahaha!! Bez Kiviča Madara nu nekādi neatrastu ceļu kā tikt uz Rīgu. Prjam pati nezinātu kā iesēsties autobusā un aizbraukt. Kur tik debīls vecis var būt?! ?
Candelaria @ 29.05.2024 21:24
Madara atkal Keitijai uzvilkusi tas kedas vai tad uz skatuvi nevarēja kurpītes uzvilkt ?
resnā nomīzusies cūka teica, ka iepazinušies Rīgā pie bibliotēkas. Interesanti, kā tad Madara bija nokļuvuši līdz Rīgai bez resnā cūktevina palīdzības?MeltedCheese @ 29.05.2024 23:51Hahahahaha!! Bez Kiviča Madara nu nekādi neatrastu ceļu kā tikt uz Rīgu. Prjam pati nezinātu kā iesēsties autobusā un aizbraukt. Kur tik debīls vecis var būt?! ?
Starpcitu, nevajag būt sīkajam. Man arī bija vienas mīļākās botas kuras pārsvarā vilku, bet citas skapī putekļus krāja. Ja varētu atrast tādas pašas, noteikti nopirktu. Bet teftelis varētu mazāk ķērkt, Madaras meitas ir ļoti labi, skaisti apģērbtas. Toties Miai gan nepaveicās ar tēvaini, nopērk vienas botas vairakus izmērus pa lielu, lai pietiktu vairākiem gadiem un uz bērnudārza Ziemassvētku pasāku uzvelk pidžammas krekliņu.yay @ 29.05.2024 22:10
nuu, ja es salidzinu ar saviem sīkajiem, tad viņiem arī eksistē tikai vienas botes :D
Laime ir BŪT @ 30.05.2024 08:15Uz apaviem nav ko ieciklēties, tā ir tikai detaļa, maznozīmīga. Nu Madaras ģimene noteikti nebūs tā, kas nevar nopirkt apavus. Mans pusaudzis arī ir izteikts fans vieniem konkrētiem apaviem un kājās citus nevar dabūt. Turklāt tajā vecumā ļoti izteikti veidojas viedoklis, patikšanas, nepatikšanas par apģērbu, apaviem, formèjas kaut kāda sava gaume, kas var nepatikt. Atliek vien samierināties un pievērt acis. Tāds periods, tas arī kaut kad pāries.
Nu tas ir viss, kas viņam atlicis😂. Viņš taču nevienam bērnam nav bijis ilgāk klāt kā “5 min”. Redzēs vēl, kā būs ar Miu. Varbūt lauzīs rekordus🫣Waterlilly @ 30.05.2024 09:15
Tas tikai norāda uz to, ka resnajam perdelim nav nekādas saprašanas par pusaudžu psiholoģiskajām īpatnībām. Kur viena no tām ir pilnīga lēmtspēja par sava apģērba izvēli, un vecāks tur var izstiepties vai sarauties. Taukainais pauts tik spēj maut par zīdaiņu dupšu mazgāšanu un sarkangalvīti..