amnēzija @ 27.05.2024 12:03Brīnos par tiem jautājumu uzdevējiem. Cik tiem ir veselā saprāta. Uzkurina un pavelk uz negācijām ar saviem jautājumiem.
Tusnelda @ 27.05.2024 12:09
Varu saderēt, ka lielu daļu "jautājumu" , iepriekš sarunājot, uzdod švabra Ļenka. Komandas darbs.
TeaPot @ 27.05.2024 12:01man ir, tikai nezinu, kā labāk nosūtīt, es pēc brīža mēģināšu šeit ievietot, paldies rozā lezbenītei, kas laiku atpakaļ bija ielikusi instrukciju, kā pievienot bildi, pēc neilga laika pamēģināšu
Knabsab @ 27.05.2024 11:13Mīziķim alkoholisms nav vienīgā kaite. Viņš ir toksisks narciss, sociopāts un "abuser". Alkohols šīs viņa kaites vēl vairāk paspilgtina. Kamēr dzīvoja ar Madaru, viņa turēja šo rāmjos un arī es, Rampas Uguņu laikā brīnījos, ka Kivičs ar cilvēku palicis. Tagad rāmju nav - lūk rezultāts.
Tas ko viņš turpina darīt ir vienkārši nenormāli!!!
Madarai vislielākā cieņa! Kimai un Keitijai vēlu milzīgu izturību - viņas ir stipras un gudras, jo mamma viņām ir lielisks piemērs!
Vai tā Slacevičas kampaņa par negatīvajiem komentāriem internetā, kaut kā neattiecas uz Mīziķi?!?! Viņam tiešām liekas, ka viņa stulbības, ko šis raksta, ir labākas, par citiem komentàriem?
kichinja @ 27.05.2024 11:49
Varbūt kādai ir saglabājies screens par to, ko Liene rakstīja par Olgu? Mēģināšu veiksmi un aizsūtīšu Olgai ar lūgumu pacelt šo tematu. Varbūt ir vēl kādi screeni saglabājušies par kādu citu personu?
Godīgi, esmu apņēmusies izsūtīt visiem influenceriem, kuriem ir bērni, lūgumu pārrunāt mobingu, kas vērsts internetā pret bērniem. Es šito vairs nespēju noskatīties un sēdēt rokas klēpī salikusi. Mēģināts nav zaudēts.
tikko mēģināju, neatradu, laikam nevar :(kichinja @ 27.05.2024 12:11
Liels Jums paldies! :)
Vai šeit, caur ziņām nevar pievienot bildes? Neesmu mēģinājusi, tāpēc nezinu.
Taisnības cīnītàjai Salvèvičai vajadzètu aizsūtīt, kas nabaga infuluencerus aizstàv. Un ko te taikainais influenceris ar 17k sekotàju dara? Par pidariem bèrnu ğimeni apsaukà. Viņiem drīkst, ja? Lai Salceviča taisnības pèc arī speķa bildi ar komentàru publicè, savàdàk tàda dubultà moràle.kichinja @ 27.05.2024 11:49
Varbūt kādai ir saglabājies screens par to, ko Liene rakstīja par Olgu? Mēģināšu veiksmi un aizsūtīšu Olgai ar lūgumu pacelt šo tematu. Varbūt ir vēl kādi screeni saglabājušies par kādu citu personu?
Godīgi, esmu apņēmusies izsūtīt visiem influenceriem, kuriem ir bērni, lūgumu pārrunāt mobingu, kas vērsts internetā pret bērniem. Es šito vairs nespēju noskatīties un sēdēt rokas klēpī salikusi. Mēģināts nav zaudēts.
Amarille @ 27.05.2024 12:59Nu resnā cūka kārtējo reizi savā vājprātā iet tālāk un tālāk.
Nevaru iedomāties cik valodās runās Mia, cik instrumentus mācēs spēlēt, dziedās gan jau ka operā.
Sapratāt mīļās lezbas, ar bērnu nekas nav jādara, vajag tikai pašam mācēt to ko gribi lai māk Tavs bērns - magic.
VivaD @ 27.05.2024 13:08Kas tur storijos tagad notiek, kādēļ Kivičs saka, ka Madarai ir šizofrēnijas un depresijas kokteilis? Nav tā kā pārāk skaļš apgalvojums, kuram var atrast pantu?
lienīt, laikā, nu tieši laikā un absolūti pelnīti! Karma, lienīt! Karma!🤣😂🤣amoreamore @ 27.05.2024 12:01Pašķaidīšu kuiļa vājprāta lēkmes apspriešanu ar faktu, ka mūsu minhauzene, mūsu šmara un pasaulē labākā matu audzētāja, beidzot, pēc divu mēnešu solījumiem, ka “rīt rentgens”, beidzot ir aizgājusi uz rentgenu.
Nez, artrīta dēļ vai resnais pautusiers šai redeli pašķaidījis, jo vecā šmara apnikusi deldēt dirsu pa gultu un vajadzētu tā kā atrast nodarbi, nevis caurām dienām audzēt matus?
Viņš pats sev uzdod jautājumus, pieņemu, ka piepalīdz dzīves biedre. Tas ir kā attaisnojums šim vājprātam, lai Kivičs aiz nav ko darīt var tvaiku nodzīt…fani uzdeva, obligāti ir jāatbild. Nav ko brīnīties par viņa ārdīšanos, tāds viņš ir. Bet es brīnos, nu kā var nesaprast, ka šis un vēl pārējās abu personu mīlestības izpausmes ir tas, kas attālina viņu no meitām? Varbūt Liene viņu uzkacina…taks pašai nav un nav izredžu visu vērst par labu, te ar bruģē ceļu uz elli.amnēzija @ 27.05.2024 12:03Brīnos par tiem jautājumu uzdevējiem. Cik tiem ir veselā saprāta. Uzkurina un pavelk uz negācijām ar saviem jautājumiem.
tas jau sen zināms, ka abi bomži savus trukumus un diagnozes mēdz piemērot citiem ...EsPati @ 27.05.2024 13:10
Viņš sajauca ar esošo sievu. Šīs diagnozes ir lienes, nedaudz sajauca. Pirksti neklausa :)