LilyLady @ 26.05.2024 13:54
Es arī domāju, ka Kivis varētu dabūt kādu sawļi, tikai ne vairs jaunu, slaidu un smuku, un gudru točna ne. Bet izskats un jaunība veprim ir svarīgi. Tāpēc Ļena špricē to seju kā nenormāla un ķiķina, un tēlo devītklasnieci, jo Kivis ir sirdī drusku pedofīls, viņam gribas sev blakus skuķi no vidusskolas sola.
Māsa Latvijā dzīvoRozāforums @ 26.05.2024 15:05+++ iepriekšējiem komentāriem
kivī kaut kādā ziņā tomēr ir veiksminieks,jo vienmēr kaut kā izgrozas nepalikt viens un ar ģitāru kaut kādu peso sev nopelnīs (var arī pie memmes padzīvot,ja atļaus)..tikmēr ''100 profesiju'' pārstāvei atliek vienīgi cerēt uz māsu (kura usa laikam dzīvo),kaut arī šaubos,ka viņa gribēs saistīties ...atliek tikai slēgta tipa iestāde
Pikachio @ 26.05.2024 14:04Tā viss, 08.06. es eju uz Liepājas jūrmalas kafeni ievērtēt dzīvajā Andrīti?
Tusnelda @ 26.05.2024 15:34
Jau iepriekš liels PALDIES par uzupurēšanos, bet, katram gadījumam, paņem līdzi ausu aizbāžņus. Gaidām reportāžu! ?? Varbūt vari uz skatuves uzmest kādu vecu virtuves dvielīti, ar ko slavenajam mīziķim apslaucīties...
amoreamore @ 26.05.2024 15:32Bitch please, nu pie kādas aukles paliks viņu mazais? Pie dālijas, ja šī pēc savas dzimšanas dienas vēl abus bomžus nav pasūtījusi dirst? Pie memmes? Pie kā vēl viņi varētu nogrūzt bērnu?
Nu, vai arī tiešām aukle, kurai vienkārši nesamaksās par darbu, jo jābūt pagodinātai vienkārši par to, ka ir iespēja pieskatīt rokstāra un labākās matu audzētājas mīlestības bērniņu
LilyLady @ 26.05.2024 16:09
Skaidrs, ka plekste to kuili vienu pašu nemūžam nelaistu uz UK. Sargsunim jābūt uzdevuma augstumos. Pofig, ka "mīlestības bērniņš" Jāņos, kas principā ir ģimenes svētki, paliks kaut kur ar svešu tanti.
Aizkraukles Pārdevēja @ 26.05.2024 16:29Ļoti labi,ka Miu neņems līdzi . Tad jau apdzersies un moš atkal lidmašīnu nokavēs. Gaidāms cirks ?
Minelūše @ 26.05.2024 16:34Vispār nestādos priekšā, kādu muļķi viņi ir atraduši, kura ar mieru par paldies ar bērnu sēdēt. Profesionāla aukle nekad par kapeikām nestrādās, turklāt vairākas dienas pēc kārtas.
LilyLady @ 26.05.2024 16:59
Turklāt vēl svētkos vispār parasti ir dubulta takse.
Es neticu, ka ir atrasta aukle. Gan jau meklēs pēdējā brīdī un būs pilnīgā pofigā, kam beigās nogrūzt to sīko.
Vispār brīnos, ka Kivis nenostājas principiāli pozā - ES strādāju, ES nopelnu, ES braucu, kur man jābrauc, bet tu tikmēr esi mājās ar bērnu, nevis vazājies kā aste pakaļ. Bet laikam pat viņš baidās to trako čību atstāt vienu ar sīko uz vairākām dienām.
Pikachio @ 26.05.2024 16:51
Šoreiz tak ar helikopteru lidošot?
Gan jau nevienā lidmašīnā vairs nelaiž.
LilyLady @ 26.05.2024 16:59
Turklāt vēl svētkos vispār parasti ir dubulta takse.
Es neticu, ka ir atrasta aukle. Gan jau meklēs pēdējā brīdī un būs pilnīgā pofigā, kam beigās nogrūzt to sīko.
Vispār brīnos, ka Kivis nenostājas principiāli pozā - ES strādāju, ES nopelnu, ES braucu, kur man jābrauc, bet tu tikmēr esi mājās ar bērnu, nevis vazājies kā aste pakaļ. Bet laikam pat viņš baidās to trako čību atstāt vienu ar sīko uz vairākām dienām.