Smaidinsh @ 26.05.2024 07:21https://x.com/karalienezin/status/1794445724123353449?s=46&t=lRHXwTu_TC69v76Qnl2JUA
Smaidinsh @ 26.05.2024 07:21https://x.com/karalienezin/status/1794445724123353449?s=46&t=lRHXwTu_TC69v76Qnl2JUA
Nē,nu tas jau būtu pozitīvi ,ja iemēģinātu jauno gultu….bet viņiem tak vienistabnieks kopā ar bērnu 🤦🏻♀️
Tu smejies? Viņa saplēstos ar pirmo prasīgo pircēju, apjuktu no kases aparāta, nespētu uzlikt signalizāciju, sāktu panikot, ja ienāktu vairāk par 2 pircējiem un pēc 10 stundām uz kājām būtu slima 2 nedēļas! Cik ilgi viņa "strādāja" Norvēģijas bārā, izturēja dažas stundas?huitzitzilin @ 26.05.2024 05:52&Vai tad 1 istaba? Man šķiet, ka tomēr ir divas. Viņu istaba un vēl viesistaba.
Par to darbu runājot, viņai derētu darbs kā pārdevēja, kādā boutique veikala. Pati saņemtu savu naudu, ko varētu tērēt savam vajadzībām. Kā arī atrasties ārpus mājas viņai nāktu tikai par labu. + Tāds darbs kaulus nelauz.
huitzitzilin @ 26.05.2024 05:52&Vai tad 1 istaba? Man šķiet, ka tomēr ir divas. Viņu istaba un vēl viesistaba.
Par to darbu runājot, viņai derētu darbs kā pārdevēja, kādā boutique veikala. Pati saņemtu savu naudu, ko varētu tērēt savam vajadzībām. Kā arī atrasties ārpus mājas viņai nāktu tikai par labu. + Tāds darbs kaulus nelauz.
kichinja @ 25.05.2024 20:30
Bet Tu domā, ka viņa aiz gara laika vilka līdzi Miu un savu pakaļu uz katru kuiļa baurošanu? Ne taču, viņa zināja, ka Andris jau vienreiz mēģināja tikt atpakaļ pie Madaras, tāpēc bija jāseko ik uz soļa, uz katru tusiņu, kamēr nemeta ārā ar bērnu. Neatceros kurš, bet lūdza ierasties bez “piekabes” tad arī sāka nogrūzt Miu Kerkirai. Atceraties, tās divas blondīnes kaut kādā terasē, baltos tērpiņos? Tur es domāju, Lienei bikse bij pilna- jaunas, slaidas, simpātiskas un ļoti līdzīgas Madarai ? viņa apzinās un kā vēl- tajā netīšām uzslēgtajā live, kad Liene fonā klausījās Andra balss ziņu “mēs te ar večiem aizrunājāmies par visu, nu viņiem tāda pati situācija ar bērniem, kā man” un tad dzelteniblondā atkorķēja savu bundžu un bailēs trīcēja, kā nopērta kucīte. Un vai tik tajā pat reizē nebij teksts no Lienes “viņas arī nav mājās” tātad pamatotas aizdomas par brūtēm viņai bija. Bet tagad, dzelteniblondā nebaidies, nevienai Tavs pārbarotais, dzeltenais papagaiļa atdarinājums nav vajadzīgs! ?
Jukuukukuu @ 26.05.2024 11:12
Man ir aizdomas, ka plukata to resno tāpēc arī nobaro un nodzirda, stāsta cik viņš lielisks, kaut patiesībā smird pa gabalu un ir uzbarojies kā kaujama cūka. Jo viņa zin, jo šausmīgāk viņš izskatīsies un trakāk dzers un smirdēs, jo mazāk viņš būs kādai vajadzīgs. Mērķis noteikti ir sasniegts, garīgi veselas sievietes ar normāliem standartiem pat tuvu nenāks tam resnajam kverplim.
Tuana @ 26.05.2024 11:10
Jā, jā, vienā no tiem nevienam nezināmajiem butikiem, kas kādā nomaļā ieliņā, kur ieklīst labi, ja viens klients dienā un rīta kase sakrīt ar vakara, un Ļenka netraucēti var visu dienu glaudīt savas matu treses, stalkot internetā Madaru, atpūsties no “bērnkopības”, ģērbties veikala produkcijā un taisīt miljons selfiju.
Bet, ja nopietni- Tu joko, vai? Karaļnama pārstāve, profesionāle tik daudzās sfērās, visu sieviešu iedvesma, rokgrupas mūza, skaistumkaraliene un slavenība utt. ies par kaut kādu tur pārdevēju, lai visi redz? Tak drīzāk no bada mirs, bet neies!
Jukuukukuu @ 26.05.2024 11:12
Man ir aizdomas, ka plukata to resno tāpēc arī nobaro un nodzirda, stāsta cik viņš lielisks, kaut patiesībā smird pa gabalu un ir uzbarojies kā kaujama cūka. Jo viņa zin, jo šausmīgāk viņš izskatīsies un trakāk dzers un smirdēs, jo mazāk viņš būs kādai vajadzīgs. Mērķis noteikti ir sasniegts, garīgi veselas sievietes ar normāliem standartiem pat tuvu nenāks tam resnajam kverplim.
Ir otrādāk. Sabiedrības acīs jau tagad Liene ir tupa mauķele, bet Andris...nu, kā jau vīrietis, ko no šī daudz var prasīt.susla @ 26.05.2024 11:28
Man ir aizdomas, ka Andris speciāli pieļāva, ka Liene nolaižas zemāk par zemu, nodzirda viņu un izmanto, lai tikai kāds acis uz viņu neuzmet. Tas pašā sākumā. Jo stāstīja tak intervijās, ka nevarot bez viņas, bija ļoti greizsirdīgs uz Ārenu. Ka gribot lieni visu sev tikai utt.
Abi vienādi. Un redzam, ko šī apsēstība ir izdarījusi ar abām viņu dzīvēm. Viss ir sliktāk par sliktu un sabojāts. No vardarbīga narcisa un vēl alkoholiķa vīrieša prom aiziet arī ir neiespējami, ja nav atbalsta un palīdzības no malas. Bet, ja Lienei tas izdotos un sāktu runāt par visu piedzīvoto attiecībās, par visu pazaudēto, izglūgtos piedošanu mātei, tad viņa arī atgūtu kaut kādu sabiedrības cieņu atpakaļ. Andris noteikti nē. Jo viņš ir tas, kurš nosaka toni attiecībās. Visi sūdi ir dēļ viņa Lienei.
Vai nu Ģintermuiža vai meklēs kādu rajona nočņika kafenē,kas uzturēs par maizes tiesu. Un tad varēs teikt Lienītes mīļāko vārdu - karma ☺️LuckyStrike @ 26.05.2024 11:48Ir otrādāk. Sabiedrības acīs jau tagad Liene ir tupa mauķele, bet Andris...nu, kā jau vīrietis, ko no šī daudz var prasīt.
Ja viņi pasķirtos, Andris sev ātri atrastu brūti, bet Liene nonāktu Ģintermuižā.
LuckyStrike @ 26.05.2024 13:17Gan jau kādai vajadzētu, tak skrien uz koncertiem fanes un prasa autogrāfus ?♀️