LuckyStrike @ 24.05.2024 10:27Par ko lepojas? Ka nemitīgi taisa plastiskās, lai izdabātu rupjam vecim ar milzums atkarību problēmām? Sūta viens otru nah.., gan jau rokas arī palaiž. Tfu, tikpat disfunkcionāla ģimene kā Kivkām.
jo neko citu kā lētiem skandāliem viņi uzmanību nevar paķert, to vien grib kā izprovocēt, lai dabūtu publiciātiyay @ 24.05.2024 11:03Kā nav mīziens mīzaLienei vispāt dirst Kambalām? Olga nu nebūs tā rāmākā. Izplūkās vistu un Kivītim arī vajadzēs jaunu redeli. Nu ilgi neizbrauks ar "mums neviens neko nevar izdarīt" attieksmi.
guten morgen! Ar dihlofosu, ja 🤣🤣🤣🤣Ariete @ 24.05.2024 10:12Ahoi, raganu midzeni!
Bet Kerkira to deju iemācījās 3 nodarbībās! Nedejotāja! Bet Lienei kā profesionālei,jau elementāros soļus vajadzēja JAU zināt,nevis ņirgt par iekšējo un ārējo kāju.LilyLady @ 24.05.2024 08:43
Kā te jau reiz forši izteicās - skaudība Lienīti no miroņiem piecels. Saskatījās plancka, cik labi Kerkira nodejoja un, protams, mauķelei jābūt krutākai - dejošot sacensībās. Bet visas tās sacensības ne tikai prasa disciplīnu, bet arī maksā daudz naudas - tērpi, dalības maksas, braukšanas. Kas viņai dos piķi tik dārgai izklaidei? Resnais speķis?? Smiekli nāk par to fantazēšanu.
Minelūše @ 24.05.2024 10:24
Jā, tas laikam būs tas pats rudens, kad iznāks viņas grāmata un slotaskātam lapas uzplauks.
Otiiilija @ 24.05.2024 11:22jo neko citu kā lētiem skandāliem viņi uzmanību nevar paķert, to vien grib kā izprovocēt, lai dabūtu publiciāti
Otiiilija @ 24.05.2024 11:05Pie tam Olga tiešām ir fit un sexy savos gados , dalās ar visu atklāti, kamēr Lenka tik pamst no “alerġijām” un ja kaut ko dalās tikai, lai izkļančītu haļavu, citādi teiku- tas no mana veselīgā , lai gan izdara kaut jo 1x gadā un tad 1000 storiji par disciplīnu? Kaspars publiski atzīst savu slimību, kamēr Kirpics tik pamst un auro- es jau nelietoju, tik aliņus, stipros nē, bet visas tēmas ap alko un pirmais gatavs zagt svešas glāzes, kad nav ko dzert. Tie abi dzīvo totālā noliegumā. Olga vismaz kaut ko dara un pelna. Un pats galvenais viņa uzaudzinājusi savas meitas, tādas dzeguzes kā Liene bērnu un Kaspars pieņēmis meitas kā savas. Nevienu storijos regulārā delīrijā gadiem nemobingo. Un bērnu katras brīvdienas nevazā pa dzerstiņiem pāris gadus, kā luņi. Jā pasaka kaut ko stulbu varbūt, bet ne no ļaunumu, atškirībā no odzes. Tie divi lohi jau nu ir pēdējie, kuri var kaut ko dirst un justies pārāki!!!
LilyLady @ 24.05.2024 12:05Nez, kādi mediji tad vainīgi pie plekstes reputācijas zaudēšanas? Pati skrēja pie tiem medijiem Buļa apenes vicināt, arī par Kivi tai ķinītī, kur sūcās, pati ziņoja presei, viss šitas sen ir zināms. Un tā tiešraide, kur mini dandāli un krūšgalu visiem apdzērušies rādīja - paši ieslēdza datoru, paši fanoja par lielo uzmanību. Un šovā filmēties kāds spieda ar varu? Kad saņemt piķi no medijiem, tad parazīti pirmie rindā. Bet tagad tēlos cietēju. Liekule vecā.?
Pilnībā piekrītu ,precīzi !Jukuukukuu @ 24.05.2024 13:07Te periodiski pavīd komentāri, ka redz resnos neapsmej, par vecumu un grumbām smieties nedrīkst, garīgi slimos neapsmej un vispār, pirkt jaunas drēbes jau vairs nav stilīgi un vintage ir modē. Jā, tā ir. Es normālā situācijā pat savā galvā neiedomātos, ka kāds ir super resns, ka kādai sievietei pēc 40 ir kāda grumba, vai kaut kādas ķermeņa aprises, liekais svars, vai kalsnums. Un normālā situācijā es pat nedomātu par to, lai katrs dzīvo kā grib. Bet kādēļ mēs apsmejam resno smerdeli un viņa sažuvušo kārpaino šizofrēniķi? Jo to dara viņi. Un viņi ir tie, kas paši uz to uzprasās tēlojot no sevis sazin ko.
Nu paietu man uz ielas garām tāds smirdīgs tauku pikucis kā kivis, es pat nepamanītu. Nu pateiktu man kāda 40+ kolēģe, ka grib sākt dejot un piedalīties sacensībās, nu forši, uz priekšu!!!! Bet par cik resnais apdirš citus ar lieko svaru un izliekās par kačoku un tā šizofrēniķe izliekās par 20 gadīgu bārbiju un pietam NODIRŠ citus. nu sorry, paši uzprasās.
Neteiktu tas resnais smerdelis, ka ir pieprasītāksis un iekārojamākais vecis LV un visi citi ir lohi, nu mēs nemaz neiedomātos kautko teikt par viņa svaru. Nu resns, nu kāda starpība. Jā tā plukata neizliktos, ka ir bagātākā, skaistākā sieviete LV ar pārāko sieviešķību un gudrību un visas citas ir resnas skauģes, nu nemaz neiedomātos mēs smieties par viņas kraupaino degunu, šķībo ģīmi, zemo intelektu un drausmīgo gaumi. nu ir sieviete, lai ir, kāda man starpība. bet nu, ņemot vērā ka viņi ir labākie un citi ir kropli lohi un resnas maukas. nu piedodiet, mums ir visas tiesības par viņiem smieties.