…elli viņa sagādāja pati sev, tā bija viņas izvēle palaist publiski visu savu patiesību un mīlestību. Abi kā cimds ar rociņu, abi glupi. Nesaprot, kad apstāties, kad paklusēt un kad nerādīties publikai.Rietumusawle @ 24.05.2024 00:31Q&A pārdomas…Liene nezina ko nozīme “selfmade woman” un caur kādai tieši ellei un ugunij viņa ir gājusi cauri?!
Un pastiprinātas rūpes par bērniem izpaužas kā emocionāla vardarbība pret savām meitām un Andra meitām?
“Ja kāds lasa vecu literatūru ir ok, bet lielāka daļa to nesaprot”..kas ir “veca literatūra” un ko vispār nozīme šis teikums?!
Viņa mēģina lēkt augstāk par savu intelektu un tad nu sanāk kā sanāk. Tas, ka viņa uzskata, ka ir bijusi izcila māte ir pierādījums viņas intelekta trūkumam. Ne vinas meitas (izņemot Miu kurai nav izvēles) ar viņu negrib komunicēt un arī Andra meitas ne..no tā viņai vajadzētu izdarīt secinājumus. Bet viņa tiešām dzīvo citā realitātē.
Dejo pat sirmi 80 gadigi pāri ! Tiesa tas nav LV kur tevi jau pēc 35 sauc par pensionāru !LabaDabaDa @ 24.05.2024 07:46Tātad, divas smieklīgas ziņas no Q&A. Superstīvā Plekste startēs Latīņamerikas deju sacensībās. To es gribēšu redzēt. Un nekā personīga, bet vai tad viņas vecuma grupā tādas vēl vispār notiek? Pa TV vienmēr tikai bērni un jaunieši, un 25 gadus veci "seniori". Otra atklāsme - viņiem abiem ar vīru esot garas pielūdzēju rindas. Ja starp visām daudzajām iespējām viņi ir izvēlējušies viens otru, bail iedomāties, kādi orki ir visi pārējie sirds un rokas pretendenti.
Rozāforums @ 24.05.2024 00:52
saka ''sieviete'' kura pati atstāja savus bērnus dēļ tusēšans un tējas (lasīt dubultās rumkolas) dzeršanas vecrīgā
LabaDabaDa @ 24.05.2024 07:46Tātad, divas smieklīgas ziņas no Q&A. Superstīvā Plekste startēs Latīņamerikas deju sacensībās. To es gribēšu redzēt. Un nekā personīga, bet vai tad viņas vecuma grupā tādas vēl vispār notiek? Pa TV vienmēr tikai bērni un jaunieši, un 25 gadus veci "seniori". Otra atklāsme - viņiem abiem ar vīru esot garas pielūdzēju rindas. Ja starp visām daudzajām iespējām viņi ir izvēlējušies viens otru, bail iedomāties, kādi orki ir visi pārējie sirds un rokas pretendenti.
Likums1 @ 24.05.2024 08:16Ieraksti youtube sporta deju sacensības 24,seniori . Būsi izbrinita
Tu neticesi,bet pēc 40 gadiem pasaule cilvēki dzīvo tāpat ka jaunatne ,bauda dzīvi .Turklāt neviens tik traki ka LV neapkakā par vecumu! Tur tas skaitās tupuma kalngali.LabaDabaDa @ 24.05.2024 09:14
Esmu izbrīnīta par 3, ne pat 4 komentāriem, bet paldies par izsmeļošo atbildi uz manu jautājumu. :)
Likums1 @ 24.05.2024 09:16Tu neticesi,bet pēc 40 gadiem pasaule cilvēki dzīvo tāpat ka jaunatne ,bauda dzīvi .Turklāt neviens tik traki ka LV neapkakā par vecumu! Tur tas skaitās tupuma kalngali.
Tāpat ka pasaule daudzviet sāk jau zaļo dzīvesveidu,nesa pat 30 gadus vecu apģērbu . Trakais drēbju kults sen ir senila pagātne. Vērtēt cilvēku pēc drēbēm vai ķermeņa aprisēm,vai vecuma skaitās garīgā atpalicība!! Taču LV vel dzīvo pagājušajā gadsimta!
Trāpīts,grimst!!!!😜LabaDabaDa @ 24.05.2024 09:23
Ko tu cepies? Es runāju tieši par LV, nebrauks jau Lupatlase gastroļos uz ASV. Un es nevienu neaplieku. Atšujies.
Likums1 @ 24.05.2024 09:16Tu neticesi,bet pēc 40 gadiem pasaule cilvēki dzīvo tāpat ka jaunatne ,bauda dzīvi .Turklāt neviens tik traki ka LV neapkakā par vecumu! Tur tas skaitās tupuma kalngali.
Tāpat ka pasaule daudzviet sāk jau zaļo dzīvesveidu,nesa pat 30 gadus vecu apģērbu . Trakais drēbju kults sen ir senila pagātne. Vērtēt cilvēku pēc drēbēm vai ķermeņa aprisēm,vai vecuma skaitās garīgā atpalicība!! Taču LV vel dzīvo pagājušajā gadsimta!