EnijaEnija @ 18.05.2024 18:32Kivičam šodien lievenītis. Tik tokā uzdūros uz live.
Kaut kādā parkā, 10 cilvēki sēž uz soliņa, kapā šņabi turpat šotos. Nekāda galda, nekas. Nevar saprast kas par svētkiem vai vienkārši muzikālais pavadījums kodienam..Tā lūk. Pieprasītākais mūziķis Latvijā.
Minelūše @ 18.05.2024 17:03
Viņš tur patiešām izskatās pilnīgi nevietā. Neviena cita vīrieša nav, vienas sievietes un šis kā tāds labi barots baltais zvirbulis viņām pa vidu.
pielikt kunģi nahaļava tag gribējās resnulim! Citādi Lienes aukstās zupas strēbjot un vegetmaizes rijot formu vēl zaudēssusla @ 18.05.2024 19:36
Tik apkaunojoši, ka uz meiteņu pasēdēšanu ir vecis līdzi. Vienīgais. Galvenais pierīties. Cerams vismaz normālu dāvanu uzdāvināja. Laik gan, šie varētu arī domāt, ka viņu kompānija jau ir kā dāvana. Bet šis ir patiešām traki.
vinš bij kā dāvana-pāris dziesmas 😂susla @ 18.05.2024 19:36
Tik apkaunojoši, ka uz meiteņu pasēdēšanu ir vecis līdzi. Vienīgais. Galvenais pierīties. Cerams vismaz normālu dāvanu uzdāvināja. Laik gan, šie varētu arī domāt, ka viņu kompānija jau ir kā dāvana. Bet šis ir patiešām traki.
amoreamore @ 18.05.2024 20:50Dārgā @ambulance, Tu skatījies tik fenomenālu live un mums neatnesi nevienu skrīnšotu?
Man nav ko teikt.
Jezu, jezu 😂😂😂😂😂😂 tysm Ambulance! 😘Ambulance @ 18.05.2024 20:47Skrullējot TIK TOK , no (18:15 - 19:15) uzdūros tefteļa šī vakara lievenītim , Mr Jānis tiešraidē.
- sargsuni un Miju nemaniju ne reizi
- cena , no 150 stundā
- bankets kādai lauku ģimenei no 8 cilvēkiem , visi mājas apgērbos - maikas , šorti , krokši
- banketa vieta , un tagad varēs ierēkt ! ... lielceļa malā , aiz vietējās pieturas , bērzu birzī , 4 koka soliņi un 1 koka galdiņs . Uz galda 1 pudele ,,Moskovskij,, vodka un 1 glāzīte uz visiem gaviļniekiem un 4 apelsīni (nesagriezti) bļodā'. Mīziķis nosēdināts saulē , uz 1 no koka soliņiem , blakus viņam novietots lielais rullis virtuves papīra dvieļi , ar kuriem resnā cūka visu laiku slauka savus smirdīgos sviedrus no galvas un feisa . Iedota šim plastmasas vienreizējā glāze , ar kuru slapināja muti 1 h garumā .
- tiešraides komentos sabira prāvs heiteru pulciņš ? uz ko mīziķis izrādija neapmierinātību un pieprasīja , lai MrJānis pārslēdz tiešraidi uz FB , jo tur esot normālāka publika , bet saņēma atteikumu . Mr Jānis gāja tuvāk parādīt šim heita komentus , uz ko resnais bifelis atcirta ,, man ir mīnus 4 redzei , es neko neredzu,,??( ne velti TikTok profilā pivičs nesen noslēdza komentu iespējas )
- mīziķim jaunas dzeltenas kurpes/botes , jauni zili džinsi ar ļoti cauriem ceļgaliem , lai var apsēsties un kājas izplēst nesaspiežot rakferīti
- par dziedāšanu neizteikšos - ķērca un krekšķēja
Jauku Vasarsvētku priekšvakaru , mīļās rozā lezbes ! ❤
Paldies, paldies paldies! Tik koši un krāsaini aprakstīji! Jūtos, kā būtu to redzējusi. 😘Ambulance @ 18.05.2024 20:47Skrullējot TIK TOK , no (18:15 - 19:15) uzdūros tefteļa šī vakara lievenītim , Mr Jānis tiešraidē.
- cena , no 150 stundā
- bankets kādai lauku ģimenei no 8 cilvēkiem , visi mājas apgērbos - maikas , šorti , krokši
- banketa vieta , un tagad varēs ierēkt ! ... lielceļa malā , aiz vietējās pieturas , bērzu birzī , 4 koka soliņi un 1 koka galdiņs . Uz galda 1 pudele ,,Moskovskij,, vodka un 1 glāzīte uz visiem gaviļniekiem un 4 apelsīni (nesagriezti) bļodā'. Mīziķis nosēdināts saulē , uz 1 no koka soliņiem , blakus viņam novietots lielais rullis virtuves papīra dvieļi , ar kuriem resnā cūka visu laiku slauka savus smirdīgos sviedrus no galvas un feisa . Iedota šim plastmasas vienreizējā glāze , ar kuru slapināja muti 1 h garumā .
- tiešraides komentos sabira prāvs heiteru pulciņš ? uz ko mīziķis izrādija neapmierinātību un pieprasīja , lai MrJānis pārslēdz tiešraidi uz FB , jo tur esot normālāka publika , bet saņēma atteikumu . Mr Jānis gāja tuvāk parādīt šim heita komentus , uz ko resnais bifelis atcirta ,, man ir mīnus 4 redzei , es neko neredzu,,??( ne velti TikTok profilā pivičs nesen noslēdza komentu iespējas )
- mīziķim jaunas dzeltenas kurpes/botes , jauni zili džinsi ar ļoti cauriem ceļgaliem , lai var apsēsties un kājas izplēst nesaspiežot rakferīti
Minelūše @ 18.05.2024 21:06Visslavenākajam, vislabākajam, vispieprasītākajam mīziķim ir heiteri??Kas to būtu domājis, according to Pļenka, visi viņam raudādami nāk klāt un krīt ap kaklu.
Vispār pretīgi pat iedomāties savās svinībās tādu sviedriem pilošu, taukainu, smirdīgu kuili, kurš pat dziedāt lāga nemāk, bet atļaujas prasīt 150 stundā?Lielceļa malā pie pieturas arī ir Kiviča līmenis, nevis uz lielajām skatuvēm. Paldies Ambulance par aprakstu.
Ambulance @ 18.05.2024 20:47Skrullējot TIK TOK , no (18:15 - 19:15) uzdūros tefteļa šī vakara lievenītim , Mr Jānis tiešraidē.
- cena , no 150 stundā
amoreamore @ 18.05.2024 20:50Dārgā @ambulance, Tu skatījies tik fenomenālu live un mums neatnesi nevienu skrīnšotu?
Man nav ko teikt.
paldies par detalizēto aprakstu, man pat screenus nevajag 😂 sarēcos par tiem heita komentāriem, misters rokstārs izklausās normāli apbižojies 🤣Ambulance @ 18.05.2024 20:47Skrullējot TIK TOK , no (18:15 - 19:15) uzdūros tefteļa šī vakara lievenītim , Mr Jānis tiešraidē.
- cena , no 150 stundā
TeaPot @ 18.05.2024 23:49paldies par detalizēto aprakstu, man pat screenus nevajag ? sarēcos par tiem heita komentāriem, misters rokstārs izklausās normāli apbižojies ?
EnijaEnija @ 18.05.2024 23:50
Tur vairāki jautāja vai sargsuns ir līdzi ?
EnijaEnija @ 18.05.2024 23:24
Apbrīnojama pacietība to skatīties. Es izturēju kādas 5 min ?