Rozāforums @ 10.05.2024 17:53
uz greenroomu atnāktu ar trauciņu līdzņemšanai,lai nav viesnīcā jārij renģes tualetē :D
Biezlape @ 10.05.2024 20:27Man ir milzīgs prieks ka tieši Dons sagādāja tam rupjajam tēviņam Kivičam melno piektdienu!
o jā - man arī. Es tik gaidu, kādas atnazkas būs, kad vepris komentēs, jo noturēties neiebāzies par korķi arī te, viņš tak nekādi nevarēs, domāju, ka šim noteiktu būs VIEDOKLIS 😏Biezlape @ 10.05.2024 20:27Man ir milzīgs prieks ka tieši Dons sagādāja tam rupjajam tēviņam Kivičam melno piektdienu!
Helga Andersson @ 10.05.2024 23:43Vispār diezgan nesakarīgs paziņojums, manuprāt ?
https://failiem.lv/u/47c68thyt5
Rozāforums @ 10.05.2024 23:43
slinķei vajadzīgs atvaļinājums,bŗīvdienas.......
Nav smieklīgi jokot ,ka atrāvusies no vepra. Cerams,ka viņš viņu nesit . Es ceru,ka Andris kā primitīvs pelmenis aizmieg krākdams ,kad ir pālī. Tikmēr dzeguze turpina malkot sidriņus un otrā rokā telefons ,kur jaizpēta kā iet Siguldā slepeni.Incognito @ 10.05.2024 23:57Viņai vienmēr tad neizturamas muguras sāpes, tad ceļgali, locītavas, plaukstas nodilušas, alerģija, temperatūra, bet jebkurā “saslimšanā” viņai vienmēr ir spēks un laiks laist luni taisot selfijus un glaudīt matus. Pilnīgi skaidrs, ka norāvusi ar tabureti. Ļen nu soriks, bet pārāk labi tevi šeit pazīst, vari neizgudrot kaut kādas teikas par locītavām
Helga Andersson @ 10.05.2024 23:43Vispār diezgan nesakarīgs paziņojums, manuprāt ?
https://failiem.lv/u/47c68thyt5
Aizkraukles Pārdevēja @ 11.05.2024 00:20Nav smieklīgi jokot ,ka atrāvusies no vepra. Cerams,ka viņš viņu nesit . Es ceru,ka Andris kā primitīvs pelmenis aizmieg krākdams ,kad ir pālī. Tikmēr dzeguze turpina malkot sidriņus un otrā rokā telefons ,kur jaizpēta kā iet Siguldā slepeni.
Rakstot šo es atcerējos, bija tak dziesma- Zied Ievas Siguldaaaa! Jaizsūta plekstei ?
Žēl,ka nav dziesma- Zied Madaras Siguldā
EllaNoElles @ 11.05.2024 00:34
Tie jau nav joki, tās, diemžēl, ir faktu konstatācijas.
Kivi jau ir pacēlis roku pret Lieni, līdz ar to, iespējams, tas noticis atkal.
Vienīgais, kur piekrītu, par to nav japriecājas.. To tomēr arī mazā meitene redz, viņa beigās uztvers vardarbību kā normu.