Candelaria @ 07.05.2024 23:32Ko tad Lieņukam Latvijas TV izdarīja. Esot no nests jumts, jautājums vai viņai jumts kaut kad maz ir bijis?
Rozāforums @ 07.05.2024 23:47
eksperte iespējams domā,ka Somijas,jeb kā viņa saka Finland (jo angļu filoloģe tak :D) ,priekšnesumu rādija tikai ltv1 un piemēram citas valsts kanālā tika pārraidīts cits priekšnesums :D
bet man personīgi vairāk jumtu nonesa,kad bīloved pelmenis uzgāzās ar savu resno puzu, Dzelzs Vilka uztāšanās laikā ,bet nu tas noteikti skaitījās estētiski...hihīī
Rozāforums @ 07.05.2024 23:29
jautājums arī vai viņi jau ir bāriņtiesas uzskaitē (redzeslokā)
OlgaTi @ 08.05.2024 00:06
Ļenoks iešāva Finlandiju un viņai nonesa jumtu ?
P.S. Man mazliet jumtu nonesa Īrijas priekšnesums. Somi bija rēcīgi. Patika horvāti.
EllaNoElles @ 08.05.2024 07:56Viņas rīta storijs, ar tiem jautājumiem/atbildēm.
Blje, viņa vispār pakāsa jebkādas smadzeņu paliekas? Mauc tos angļu vārdus iekšā kā padebīla.
Vēl pēdiņās ieliek. Aita..
Es saprotu, ka laikam grib skriet līdzi mūsdienu stilam, jaukt iekšā valodas, bet ne jauu tā! ?.
Tas idiotisms pat zem ironijas nepaiet "melns'color'", "neviens 'heels'".
ATŅEMIET VIŅAI INTERNETU.
Minelūše @ 08.05.2024 09:12Iztīrīt zobus no rīta - cītīgi esi tīrījusi, Ļenka, ka bērnam narkozē labošana bija vajadzīga. Malace māmule.
Makeup viņa arī nelietojot - nu ja, priekš kam pūlēties minimāli, bet gaumīgi uzkrāsoties, ja var uzlīmēt kāpurskropstas un nofiltrēties.
Karoč, mentālā slimība progresē.
OlgaTi @ 08.05.2024 00:06
Ļenoks iešāva Finlandiju un viņai nonesa jumtu ?
P.S. Man mazliet jumtu nonesa Īrijas priekšnesums. Somi bija rēcīgi. Patika horvāti.
TikiTaki @ 08.05.2024 09:48Fakts, ka viņa visas dienas garunā postē visādas atziņas un citu huiņu, liecina par to, ka viņa visu dienu sēž un skrollē IG.
ZapeNape @ 08.05.2024 07:56Nu beidz, Liene, pasakas stāstīt par tām mīļajam vēstulītēm! Neviens tev neraksta! Kam tu esi vajadzīga? Un tava dzīves pieredze ir tik sūdīga, ka kalpo par piemēru tam kā nevajag dzīvot. Nenormāli un slimi esat Jūs abi ar čuru Andri, kuri ar savām izdarībām sagādajat ciešanas saviem bērniem. Divi zemiski un ļauni rādījumi, kuriem nav nekā svēta. Tu sirdšķīstā, skaidrā neliete ar sapuvušo dvēseli, tu pieturi muti par tām karmiskajām slimībām! Tevi karma jau piemeklējusi ļaunākajā veidā - tevi tavas meitas uzskata par mirušu! Un atceries, nepiesauc nelaimi, tev vēl ir tavs nemīlētais mīlestības bērns.