vot mani arī 🤣 pilnīgi nagi niez uzjautāt, bet tak nobanos un būs beigas cirkam 😏Sviestaciba @ 01.05.2024 21:36Mani interesē kur ir tas slavenais karmisko slimību saraksts?
Es domāju,ka Madarai ir dziļi vienalga ko kaut kāda slima klukste dzērāja raksta savos storijos. Viņa taču neseko viņai 😄 Stabili rīt būs alerģija un būs aizdzērusiesJapānas princese @ 01.05.2024 22:20es tiešām nesaprotu, kā varētu tiem diviem un Lienei ïpaši ,aizbāzt mutes. Cik ilgi var aprunāt Madaru un vienkārši tādus sūdus liet. Lienes bijušais vīrs ir izdarijis kaut ko, lai Liene neuzdrošinātos kaut vārdiņu bilst. Bet Madara dabū visus sūdus uz sevi.
rekur - tak galīgi nekādaHelga Andersson @ 01.05.2024 22:30Jau Sniedzānam ķērās klāt ? un, ja tā bilde ar Miu ir svaiga, viņa tak it galīgā p%%#pelē ?
Helga Andersson @ 01.05.2024 22:31rekur - tak galīgi nekāda
https://failiem.lv/u/54dnd4bt5h
Aizkraukles Pārdevēja @ 01.05.2024 22:27Es domāju,ka Madarai ir dziļi vienalga ko kaut kāda slima klukste dzērāja raksta savos storijos. Viņa taču neseko viņai ? Stabili rīt būs alerģija un būs aizdzērusies
Helga Andersson @ 01.05.2024 22:30Jau Sniedzānam ķērās klāt ? un, ja tā bilde ar Miu ir svaiga, viņa tak it galīgā p%%#pelē ?
man liekas, tur nav tikai alko vien 🤣 un vēl izliekas, ka nezina, kas ir baltais - nu tik šķīsta, tik nesamaitāta mūsu Lienīte 🙈susla @ 01.05.2024 22:36
Ak Dievs!
Šādi izskatās cilvēks dzērumā.
Helga Andersson @ 01.05.2024 22:31rekur - tak galīgi nekāda
https://failiem.lv/u/54dnd4bt5h
EmilijaArm @ 01.05.2024 22:54
Bet bildē var redzēt, ka bērnam tomēr nav izrauti zobi.
Linduxis @ 01.05.2024 22:40
Pieņemu, ka alkoholisma jautājums ir tīrākā taisnība. Ja cilvēkam ar kaut ko tiešām nav problēmu/ "attiecību", tad tas vispār kā tēma nekur nefigurē. Ja es nesmēķēju un man tas vispār pat prātā neienāk, tad pat prātā neienāk publiski vai pat privāti norādīt, ka to nedaru. Taču Lienes gadījumā "neesmu dzērāja", "alko nelietoju" tiek uzsvērts teju katru nedēļu.
vainadzite @ 01.05.2024 22:53Ai, nu beidziet, nekas tur tāds nav sejā rakstīts, ka noteikti dzertu. Parasta, nedaudz pietūkusi seja, un es drīzāk noticētu, ka viņa lieto medikamentus, nekā reāli dzer. Ko var bez pierādījumiem visu laiku piešūt, ka obligāti dzer?
Esmu 99% pārliecināta, ka kopš Mias piedzimšanas viņi abi ir stipri uzmanīgāki ar grādīgajiem. Jo sevišķi, ka Bāriņtiesa noteikti seko līdzi.
Kivis pats ir izmuldējies par Leņķa sidriņiem, šovā, Mia jau bija piedzimusi. Izmuldējās arī kameru priekšā,kad šampi šai piedāvāja ,kad no rīta bija slikti pirms kristībām. Kurā ģimenē tas ir normāli? Tev ir slilkti- šampi gribi ? Arī tad kad bija joku zvans, švabra knapi varēja parunāt.vainadzite @ 01.05.2024 22:53Ai, nu beidziet, nekas tur tāds nav sejā rakstīts, ka noteikti dzertu. Parasta, nedaudz pietūkusi seja, un es drīzāk noticētu, ka viņa lieto medikamentus, nekā reāli dzer. Ko var bez pierādījumiem visu laiku piešūt, ka obligāti dzer?
Esmu 99% pārliecināta, ka kopš Mias piedzimšanas viņi abi ir stipri uzmanīgāki ar grādīgajiem. Jo sevišķi, ka Bāriņtiesa noteikti seko līdzi.
Jap. Tā ka nav gluži bez pierādījumiem. Uzvedības maiņa kaut kādi uzvedības paterni (noteiktās dienās parādās QA, no rīta tiek dzēsti, tad slimība) - divas, trīs reizes var būt sagadīšanās, bet bieža atkārtošanās jau vedina domāt par kaut kādu cēloņa - seku likumsakarību, visatļautība publiskā vidē, dažkārt ļoti dīvainas bildes, kas noķertas utt.piparmeetra @ 01.05.2024 23:01
Pašai ir bijusi pieredze ar darba kolēģi, kas piekopa lieņuka alko hobiju. Kad norāvās, tad arī nāca ārā visādi murgi tāpat kā mūsu nedzērājai. Toties jebkurā darba pasākumā, vai iziešanā, kur bija kāds no kolēģiem, vienmēr ļoti uzkrītoši tika uzsvērts - es jau nē, man tikai simboliski, man obligāti bezalkoholisko.
un kapec gan barintiesa seko lidz? Aj aj.vainadzite @ 01.05.2024 22:53Ai, nu beidziet, nekas tur tāds nav sejā rakstīts, ka noteikti dzertu. Parasta, nedaudz pietūkusi seja, un es drīzāk noticētu, ka viņa lieto medikamentus, nekā reāli dzer. Ko var bez pierādījumiem visu laiku piešūt, ka obligāti dzer?
vainadzite @ 01.05.2024 22:56
Kāpēc būtu jārauj ārā zobus? Tu neesi zobārste. Ja zobārste nerāva, tātad zobi ir pietiekami labi, lai kalpotu arī tālāk, kamēr paši neizkritīs, ne?