Susurrrrrs @ 30.12.2021 14:20Bildes kā tādas gan jau būs, bet noteikti tikai tās, kuras Kiviča māte akceptēs, ka šie publicē.
Gan jau tur visi sabijās, ka Ļenka, ierāvusi pāris glāzītes, sāks defilēt melnos apakšbikšu kostīmā un selfijoties ar jaunekli. Noņēma šai telefonu.....
Bjork @ 30.12.2021 17:04Ļenka nozuda, lai nevajadzētu domāt citus melus par to, kur ir Škoda
creamy80 @ 30.12.2021 20:25Kur tad Lieņuks šodien? ? pucē jauno škodu?!
creamy80 @ 30.12.2021 20:25Kur tad Lieņuks šodien? ? pucē jauno škodu?!
vivii @ 30.12.2021 22:32Starpcitu, jau vakar kāda bija netīšām ierakstījusi butterfly diskusijā, ka Elīna gatavo labāk par Lieni.
Reāli tā arī ir! Šodien Didra uztaisīja lavaša rullīšus un izskatās tīri tā neko, Ļenka varētu pamācīties!
Mazaa15 @ 30.12.2021 22:55
Elīna jauna būdama tiešām gatavo labāk par Lieni. Vienkārši reizēm, bet sātīgi.
vivii @ 30.12.2021 23:08
Tādā ziņā Elīna neko netēlo, uztaisa savu ēdienu, reizēm pat piebilst, ka nav skaisti, bet toties garšīgi utt. Padalās ar recepti un viss.
Savukārt Liene, katru ēdienu noreklamē kā nepārspējamu brīnumu, cik tas esot veselīgi un labi bla bla bla- pati dižā Liene, savām rokām pagatavojusi ??
Var redzēt, ka Didra savā dzīvē ir daudz, daudz vairāk gatavojusi un stāvējusi pie plīts nekā Liene!
nu jā, bet neaizmirstiet, ka Elīna arī visu laiku strādā pa savu tauriņu, cenšas to attīstīt un pie reizes arī gatavo. Domaju, ka darbs ar IG nav joka lieta, it īpaši visu rediģēt un likt kopā. Liene reāli jau neko nedara.vivii @ 30.12.2021 23:08
Tādā ziņā Elīna neko netēlo, uztaisa savu ēdienu, reizēm pat piebilst, ka nav skaisti, bet toties garšīgi utt. Padalās ar recepti un viss.
Savukārt Liene, katru ēdienu noreklamē kā nepārspējamu brīnumu, cik tas esot veselīgi un labi bla bla bla- pati dižā Liene, savām rokām pagatavojusi ??
Var redzēt, ka Didra savā dzīvē ir daudz, daudz vairāk gatavojusi un stāvējusi pie plīts nekā Liene!
Nu, nevajag tagad Lieni žēlot... Pati vien vainīga, ka savu dzīvi sagandēja. Katrs pats savas laimes kalējs! 😉Karlsone @ 31.12.2021 05:23Izlasot Lienes pēdējo poustu varu pateikt tikai vienu... cik traki, ka cilvēks cenšas visiem kaut ko pierādīt, bet iekšā tur ir smaga depresija un izmisums.
Vēl saprastu, ja tā palaga beigās būtu #reklāma #apmaksāts
Ļoti daudzām influencerēm tādējādi ir izdevies piemānīt mani. Sākumā dzīvesstāsts un beigās.. man palīdzēja tikt galā "tieši šīs autiņbiksītes" vai "tieši šī kosmētikas līnija". Haštagi un haštagi. Es lasot Lienes ierakstu gaidīju to pašu. Bet ne kā. Tad jau tas ir nopietns teksts no viņas. Katrā rindkopā sprāgst ārā kompleksi un tas, ka nav pa īstam laimīga sieviete. Man no sirds žēl viņu. Es ticu to, ka viņa vannas istabā vai spilvenā ļoti bieži raud. Ceru, ka Kivičs tajos brīžos uzliek roku uz pleca.
Es neesmu ļaunā cosmiete, bet tomēr uzskatu, ka tur nav jābūt psihoterapeitam, lai saprastu, ka tādu dzīvi, ko viņa sauc par pilnīgu un beidzot pelnītu mīlestību, tātad laimi, nevēlētos neviena normāla sieviete.