Meija @ 03.08.2021 15:00Bet jūs domājat, ka Madara nekad nedzer meiteņu priekšā? Nekad nepiedzeras? Vnk Andris ar Ļenku to dara atklāti, es domāju ka liela daļa tusē un dzer, piedzeras. Nekas tik īpašs. Tāda sajūta, ka te visas mūķenes
Gazelle @ 03.08.2021 14:33Tas sarakstes ko Liene ielika , jo tālāk jo nesaprotamāk kas tur notiek . Ja tie screenshoti ir īsti , tad izskatās ka tiešām viņiem bija sakarīgas attiecības . Jautājums tikai , kurš tās ”sadirsa” un kāpēc notiek pieaugušo kariņi tagad
Meija @ 03.08.2021 15:00Bet jūs domājat, ka Madara nekad nedzer meiteņu priekšā? Nekad nepiedzeras? Vnk Andris ar Ļenku to dara atklāti, es domāju ka liela daļa tusē un dzer, piedzeras. Nekas tik īpašs. Tāda sajūta, ka te visas mūķenes
jā, viņam patīk uz vakaru piedi*st internetuganesha @ 03.08.2021 15:17Pagaidiet, kad Andris celsies no pāļa un runās.
Taps skaidrība. ????
Un, ja Liene vairs tuvākajā laikā neko neliks, tad būs pa aci dabūjusi. ?
viņi nestrādās, bet raus mūzu, lai varētu pabeigt tos suņa murgus grāmatai :Dsaldaa_brunete @ 03.08.2021 15:23Par visu drāmu man nav ko komentēt, bet.. Mani uztrauc (?) - vai tik viņi smagi neapdirs*sies ar Norvēģiju.. Aizceļot ir viens, bet dzīvot ir pavisam kas cits. Ne te (Norvēģijā) papīrus var fiksi nokārtot, ne tik viegli pie darba tikt - kas ir ļoti svarīgi te - pelnīt. Protams, ja viņi nebrauc ar, vismaz, 5-10k eur kapitālu,kas var pietikt max 2 mēnešiem. Bēdīgi, bet tā jau nav mana dzīve.. ?
woman_wonderland @ 03.08.2021 15:24viņi nestrādās, bet raus mūzu, lai varētu pabeigt tos suņa murgus grāmatai :D
Meija @ 03.08.2021 15:14Bet jūs ar sveci stāvat klāt, ka domājat, ka Madara iedzer tikai vīna glāzi? Nē, nu var jau būt, ka viņa ir paraug mamma. Var jau būt.
Meija @ 03.08.2021 15:14Bet jūs ar sveci stāvat klāt, ka domājat, ka Madara iedzer tikai vīna glāzi? Nē, nu var jau būt, ka viņa ir paraug mamma. Var jau būt.
saldaa_brunete @ 03.08.2021 15:23Par visu drāmu man nav ko komentēt, bet.. Mani uztrauc (?) - vai tik viņi smagi neapdirs*sies ar Norvēģiju.. Aizceļot ir viens, bet dzīvot ir pavisam kas cits. Ne te (Norvēģijā) papīrus var fiksi nokārtot, ne tik viegli pie darba tikt - kas ir ļoti svarīgi te - pelnīt. Protams, ja viņi nebrauc ar, vismaz, 5-10k eur kapitālu,kas var pietikt max 2 mēnešiem. Bēdīgi, bet tā jau nav mana dzīve.. ?
Susurrrrrs @ 03.08.2021 15:36
Man beernu veel nav, tachu lupataas es sen vairs nepiedzeros. Lupataas dazhreiz meedzu piedzerties studiju laikos. Taagad mani kaut kaa vairs nevelk naakamajaa dienaa mociities ar pagjiraam, taapeec dzeru ar meeru un man taapeec nav mazaak jautri. Taapeec es tieshaam domaaju, ka Madara, kurai turklaat ir 2 mazas meitenes, alkoholu lieto ar meeru, nevis taa kaa tie 2 pajolji, kuri paardzer jeegu, kaujas, publicee pretiigas bildes un drukaa marasmaatiskus tekstus.