kuranavliene @ 27.04.2024 15:22Nē,šoreiz Sigulda grib nospert maukas profilu,tas taču tik iekārojams un ar tādām izaugsmes iespējām.
Candelaria @ 27.04.2024 17:16Lienīte ar skolniekiem deju konkursā piedalās?
LabaDabaDa @ 27.04.2024 18:28
Varbūt Orandžajam tur bērns dejo? Tad nu viss trakonams līdzi atvilcies atbalstīt.
tas nu fakts, lai gan mazajai ari tur tf rokas. Lai mamma var apbrinot sevi. Un ja, kas ta par divainu velmi filmet svesus bernus.LilyLady @ 27.04.2024 20:47Varbūt ir noticis brīnums un Leņķim beidzot pieriebies resnais vepris, kas neko viņai nepērk un tikai žēlabaini kunkst ex sievas virzienā.
Sāka dancot ar oranžo un atcerējās vecās, labās dzīves sajūtas. Jo tajās dejās viņai acis mirdz pa īstam, un nav tas iebiedētā suņuka skatiens, kas kopā ar resni. Turklāt Eldars nelamājas kā vecs trakorists un Lienītei noteikti ir patīkamāk pavadīt laiku ar viņu nekā ar muļķa rupekli Kiviču.
Candelaria @ 27.04.2024 18:45Izskatās ka Lieņuks tik ar Mias, resnais gan jau mājās vemj vai par labo savus Facebook ierakstus ? bet nu vispār tā aizdomīgi tik ļoti reti kur abi kopā.
Nepiekritīšu. Lienei ir rokas, kājas, lai iet un strādā! Strādātu varētu sev jaunas šmotkas nopirkt.susla @ 27.04.2024 21:24
Lēnā atkratīšanās fāze ir sākusies. Un nepakam nepirks Lienei jaunas drēbes. Lai staigā nonēsātās, vecmodīgās lupatās skaistumkaraliene. Kauns, Andri!
Var būt es ko jaucu, man šķita, kādreiz sen atpakaļ bija precējies un bērns it kāir, bet es tiešām varu sajauktKrizdole @ 27.04.2024 18:40
Oranžais taču ir varavīksne un tie bērni ir viņu pirmais sasniedzamais līmenis, tāpēc arī skatās un mācās
Rozāforums @ 27.04.2024 17:46lenķis atkal svešus bērnus filmē...
vai viņam tur no rokas ārā rēgojas pudeles kakls? 😂 kreisajā stūrī - vai arī tā ir Mias roka?qwe @ 28.04.2024 07:47Fu, resnajam smirdeklim šorīt tik pretīgs posts, pats zibina savu plastmasas protēzi kamēr blakus izpūris bērns ar izpujušu muti