Pat ja trīs gadi, tik lētam, sintētiskam džemperim ar tik biežu valkāšanu tas ir dinozaura mūžsqwe @ 26.04.2024 12:30šis maukai jau nav vecs džemperis, tikai kādi 3 gadi, pavisam vēl svaigs ?
Veca ir tā rozā volānkkeita no 1998. Gada ?
mela123 @ 25.04.2024 18:47oij,būs iemesls vērt vaļā mežezeru,aiz bēdām…Madara nominēta Golin Influenceru kategorijā - Ģimene ????
Agnessse @ 26.04.2024 09:24Brīnos, ka Kivis nav ielicis savu klasisko video ar: sveiki, mīļie tautieši. (smaga nopūta) Nupat uzzināju, ka Madara Rābe un Jānis Sniedzāns nominēti kaut kādā influenceru pasākumā, par kuru pirmo reizi dzirdu. Nominēti kā ģimene... Tad nu es jums pateikšu lūk, ko. Esmu šokā, ka Latvijā tik nekrietni cilvēki var tikt šādā te veidā atzīti un likti par piemēru, lai gan patiesībā nav ne ģimenes, ne bērna un izturas cūcīgi, atņemot manām meitām tēti, iebiedējot un citādi ietekmējot.
Suņuks fonā: normālā ģimenē nelaiž bērnus cauros legingos ārā no mājas.
Kivis: tātad, mīļie tautieši, es jūs aicinu neuzķerties uz šādām muļķībām un pieslēgties manam live video rītdienas laikā, kurā es atmaskošu, kāda patiesībā ir šī nominētā ģimene.
VissIrSlikti @ 26.04.2024 12:54Pat ja trīs gadi, tik lētam, sintētiskam džemperim ar tik biežu valkāšanu tas ir dinozaura mūžs
Pat tad, kad Lieņukam mati copē, viņa tāpat tās savas pakulas čamda.
susla @ 26.04.2024 01:02
Piekam, viņa nav Mis Globe. Viņa galveno titulu nekad nav dabūjusi.
nu mauķelei tas ir vienīgais un īstais talants par ko viņa ir apbrīnas vērta - spēja saglabāt parpalas gadu desmitiem, tām neizjūkot. Apbrīnojams talants, goda vārds.VissIrSlikti @ 26.04.2024 12:54Pat ja trīs gadi, tik lētam, sintētiskam džemperim ar tik biežu valkāšanu tas ir dinozaura mūžs
LilyLady @ 26.04.2024 11:26
Tad, kad būs konkurss kategorijās - bomžlifestyle, gada Minhauzens, melīgākais ietekmelis, dzeguze, lūzeris, zābaku pāris - tur Kivičiem būs reāla cerība kvalificēties un uzvarēt.
un nobeigumā izbāž atkal mēli kā toreiz tajā melnbaltajā video 🤣reina @ 26.04.2024 13:08Fetmena runai pievienojiet vēl 30 krekšķus un trāpīts ? ?
Agnessse @ 26.04.2024 10:47
Es, protams, spekulēju, bet manā iztēlē viņš smaržo pēc grauzdēta bērnu dupšu pūdera. Savukārt, Lieņuks, viņam blakus, smaržo pēc veikala Cubus uzlaikošanas kabīnes paklājiņa.
Rakstniece @ 26.04.2024 13:00
Šis tik labs, super!
Vēl arī noteikti statistiķis pieminētu procentus:
''Vismaz 95% Latvijas iedzīvotāju man piekritīs, ka tā nav nekāda ģimene, Jānis ir tikai piegulētājs sievieti, kas ir atņēmusi bērniem tēti.''
''Es varu derēt, ka trešā daļa mūsu valsts iedzīvotāju vienkārši nepazinās, ko nozīmē īsta, patiesa mīlestība un īsta ģimene.''
''Mīļie draugi, ir skaidrs, ka 80% mūsu valsts iedzīvotāju neatbalsta tādu Madaru, tā saucamo, Rābi, ja? Kas ir nevis ģimenes paraugs, ja? Bet tieši pretēji - spilgts piemērs nepilvērtīgām attiecībām, emocionālam teroram un bērnu ietekmēšanai ar sarkanām mapēm.''
qwe @ 26.04.2024 13:25nu mauķelei tas ir vienīgais un īstais talants par ko viņa ir apbrīnas vērta - spēja saglabāt parpalas gadu desmitiem, tām neizjūkot. Apbrīnojams talants, goda vārds.
neatšķiras gan, ja jau pat primāts šovā kliedza, lai šī beidzot iet mazgāties, tad nu var iedomāties kāda smaka tur ir, ja jau pat resnajam primātam kurš pats ar mazgāšanos uz jūs ir, slikti palikaJukuukukuu @ 26.04.2024 14:14
Man gan šķiet, ka viss talants slēpjas drēbes nemazgāšanās. Ui, kā tā drēbe noteikti smird, ņemot vērā viņas dzīvesveidu un nedraudzēšanos ar ūdeni. Tad varbūt arī skaidrs, kādēļ sviedrainais tauku pikucis ar peregaru viņai liekas vīrietis lieliskais, pati gan jau stipri neatšķiras.
qwe @ 26.04.2024 14:16neatšķiras gan, ja jau pat primāts šovā kliedza, lai šī beidzot iet mazgāties, tad nu var iedomāties kāda smaka tur ir, ja jau pat resnajam primātam kurš pats ar mazgāšanos uz jūs ir, slikti palika
grūti atrast gejiskāku veci, kurš nodirš homoseksuāļus- pats vilcis papēdenes un kleitu, krāsojis melnas acis (tas klips tikai vienu labu vārdu, laikam tur bija un vēl citās vairākās uzstāšanās), man liekas, ka arī nagus krāsoja kaut kad. Viņš ir tāds lohs 🤡🤡🤡Minelūše @ 26.04.2024 14:53Par Kivi un higiēnas trūkumu nebrīnos. Viņš pieder pie tiem "īstajiem večiem", kuri uzskata, ka vīrietim ar sevis kopšanu nav jāaizraujas, tas tak gejiski. Tas nekas, ka tādu "īsto veču" klātbūtnē tikai ar aizturētu elpu var atrasties.
Bet kā sieviete var tā dzīvot, nav saprotams. Kā var neiet dušā, vakaros nenotīrīt kosmētiku, nemazgāt matus? Par lejasgalu labāk paklusēšu?Vai nu viņa kopā ar kuili ir tādā depresijā, ka atteikusies no rūpēm par sevi vai arī vienmēr tāda cūka bijusi. Bet ja viens smird un otrs smird, tad laikam abi viens pie otra smakas pieraduši un domā, ka pēc puķītēm smaržo.
Minelūše @ 26.04.2024 14:53Par Kivi un higiēnas trūkumu nebrīnos. Viņš pieder pie tiem "īstajiem večiem", kuri uzskata, ka vīrietim ar sevis kopšanu nav jāaizraujas, tas tak gejiski. Tas nekas, ka tādu "īsto veču" klātbūtnē tikai ar aizturētu elpu var atrasties.
Bet kā sieviete var tā dzīvot, nav saprotams. Kā var neiet dušā, vakaros nenotīrīt kosmētiku, nemazgāt matus? Par lejasgalu labāk paklusēšu?Vai nu viņa kopā ar kuili ir tādā depresijā, ka atteikusies no rūpēm par sevi vai arī vienmēr tāda cūka bijusi. Bet ja viens smird un otrs smird, tad laikam abi viens pie otra smakas pieraduši un domā, ka pēc puķītēm smaržo.
Mēs jau nezinām, cik noplukusi izskatās patiesībā, jo viss tiek nofiltrēts . Bet to,ka viss morāli novecojis, gan var redzēt. Es no Lienes iedvesmojos, lai uz pavasari ,bez žēlastības, izmestu tās drēbes ,kuras žēl mestqwe @ 26.04.2024 13:25nu mauķelei tas ir vienīgais un īstais talants par ko viņa ir apbrīnas vērta - spēja saglabāt parpalas gadu desmitiem, tām neizjūkot. Apbrīnojams talants, goda vārds.