jo pašai dzeguze galvā kūko.qwe @ 29.12.2021 22:12Bērnam joprojām šalle nav nopirkta un Ļena neko vairāk par kukū bērnam nav spējīga pateikt
Hortenze @ 29.12.2021 22:47
Kaut kad jau parādījās gan cimdi, gan šalle. Pēc tam, kad mazais saslima. Māmiņa laikam meklēja atbildes Dievietē. Atrada, saģērba, bet šodien atkal šalle piemirsās. 4 bērnu māmiņai tā var gadīties. Tas no lielās pieredzes nastas. Nevajag bargi tiesāt! Viņa taču tādiem sūdiem vridusi cauri.
Love @ 29.12.2021 22:53Ome vajadzētu ielikt kādu bildi kā Liene izskatās bez filtriem ??
Love @ 29.12.2021 22:51Ciemiņiem nav koferu?
LaikamGarlaicigi @ 30.12.2021 06:59Lidostas un tas nedaudz īpatnais/divdomīgais storijs, kur Ļenka apskauj Kristoferu (“mīlam”, “Danai un Andrim Ļoti lielisks talantīga dēls”) pazuduši. Jau sakasījās? ?
Kā tie Kiviči nenogurst no tiem nemitīgajiem sūdiem, strīdiem un meliem viņu dzīvē?
Shayk @ 30.12.2021 09:15Drosi vien Lienuks ierava, sakasijas un izdzesa.
Starp citu, es paskatijos vinu adresi Goggle maps street view, pabraukaju pa ielam. Nav brinums, ka vairak par piemajas ostu Lienuks neko nerada, jo tur reali nav ko radit. ?
Strandgaten 2, 4550 Farsund, Norway (Kivja FB kads bija uzrakstijis vinu adresi komentaros).
piekrītu.Susurrrrrs @ 30.12.2021 10:39Visdriizaak izdzeesa, jo vai nu ietaagotaa Dana paluudza vai nu pats Kristofers,&Kivicha maate.
Juus gribeetu buut miizalienes storijos, ja Kivis jums buutu tuvs rads un juus brauktu ciemos? Es noteikti negribeetu, ka man apkaart leekaa miizaliene un baazh telefonu pie abiem galiem, tad publicee un visa Latvija uzjautrinaas. Diez vai Kristofers un Kivicha maate to veelas.
Susurrrrrs @ 30.12.2021 10:39Visdriizaak izdzeesa, jo vai nu ietaagotaa Dana paluudza vai nu pats Kristofers,&Kivicha maate.
Juus gribeetu buut miizalienes storijos, ja Kivis jums buutu tuvs rads un juus brauktu ciemos? Es noteikti negribeetu, ka man apkaart leekaa miizaliene un baazh telefonu pie abiem galiem, tad publicee un visa Latvija uzjautrinaas. Diez vai Kristofers un Kivicha maate to veelas.
libre @ 30.12.2021 01:41
Tur maza lidosta. No ļotenes lidostā ienāc caur āru, un tad tikai ja ir koferis, to saņem iekšā.
Love @ 30.12.2021 12:22
Kā tad Lienux jau tur sagaida? Tam būtu jābūt pēc koferiem ne
Love @ 30.12.2021 12:22
Kā tad Lienux jau tur sagaida? Tam būtu jābūt pēc koferiem ne
Shayk @ 30.12.2021 09:15Drosi vien Lienuks ierava, sakasijas un izdzesa.
Starp citu, es paskatijos vinu adresi Goggle maps street view, pabraukaju pa ielam. Nav brinums, ka vairak par piemajas ostu Lienuks neko nerada, jo tur reali nav ko radit. ?
Strandgaten 2, 4550 Farsund, Norway (Kivja FB kads bija uzrakstijis vinu adresi komentaros).