man pilnīgi dusmas uzrāva Tusnis ar savu vaidēšanu un vēl atvainošanos.... aaaaaaaaaa...Anne Shirley @ 21.04.2024 19:38
Kāpēc Madarai savā YouTube būtu jāglabā viņa dziesmas? Wtf? Kāpēc grupai nav savs YouTube kanāls? Lohs.
Leilita @ 21.04.2024 20:21Starpcitu, Andrim un visai mūzikas pasaulei, protams, milzu nelaime tie izdzēstie klipi, bet, kāpēc jaunā menedžere un soctīklu pārzine nebija jau sen sataisījusi grupai savu kanālu ar visiem albumiem, klipiem, Andra pārdomām par savu ģenialitāti, intīmākiem video ar mūža mīlestību un galu galā dižākā krāniņa mūzikas industrijā atveidojumu materiālā, kuru izpildījusi jaunā daudzsološā māksliniece un vienlaicīga leģendārā rokmūziķa mūza, fileru kapsēta Liene Kiviča?
EsRedzējuKa @ 21.04.2024 18:42Lieņuks, kā sportiste un dejotāja, visu laiku to dibenu stutē uz augšu un griež kamerai. Visos spoguļu selfijos.
Vot Madarai ir dibens, kuru vērts atrādīt.
Un es nesaprotu, kur var būt tik talantīgs cilvēks ar tik šausmīgu apģērbu gaumi. Tā Ļenka tak kā bomzene ar 20 gadus vecā tirgus lupatām staigā
Linus @ 21.04.2024 21:48Man liekas, ka Madara šodienas storijos rafinēti ierēc par plukatas spoguļselfijiem
Linus @ 21.04.2024 21:48Man liekas, ka Madara šodienas storijos rafinēti ierēc par plukatas spoguļselfijiem
marfina @ 21.04.2024 20:28man pilnīgi dusmas uzrāva Tusnis ar savu vaidēšanu un vēl atvainošanos.... aaaaaaaaaa...
Bet apdomājos un pieleca, ka viņš maite, nevis žēlojās, kā apbižots, bet izmanto Madaru haipa uzcelšanai, lai vismaz kāds noklausās to viņa "pārpublicēto" veco albūmu.
Kā, nu tieši kāds "mākslinieks" Tu pats esi, ja tik nenopietni pieej pie savas "mākslas" atrašanās vietām (cita cilvēka jūtūb kontā)? Tad, ko vari pārmest, ka cits ņem un izdzēš (vai arī neizdzēš, tāpat to nevar pārbaudīt), ja pašam pilnīgi pajāt par savas daiļrades atrašanās vietu.
Un tas, ka viņš Madarai pielieto savu veco uzvārdu, liecina, ka tieši viņam ir patīkami teikt, runāt un dzirdēt vārdu salikumu - Madara Kiviča. Neko viņš nav atlaidis, viss viņam joprojām sāp.
Lai kā arī putniņš censtos to saiti pārknābāt, tas nemaz nav izdevies...
reina @ 22.04.2024 07:02Bļee, nu kas par speķpīrāgu ? bet laikam kungs domā, ka pirmie viņa "musīši" krīt acīs
Marfa @ 22.04.2024 09:01Un atkal jau apsauka Jani par pi...su un nosauc Siguldas adresi, kur dzivo ari vina meitas. Kadam s..dam jabut.
Tā, šķiet, izskatās amēba. Bez deguna, plakanazinunezinu @ 22.04.2024 09:18https://failiem.lv/u/ecfxykx467
Nu kas tie par filtriem. Acis viena no otras tik tàlu, laikam visu, kas aizpampis nobluro. Viņai tiešām, skatoties ekrānā, šķiet, ka nekas skaistāks nav redzèts?!
zinunezinu @ 22.04.2024 09:18https://failiem.lv/u/ecfxykx467
Nu kas tie par filtriem. Acis viena no otras tik tàlu, laikam visu, kas aizpampis nobluro. Viņai tiešām, skatoties ekrānā, šķiet, ka nekas skaistāks nav redzèts?!
Dainuviete @ 22.04.2024 09:02
Būtu zaļā krāsā,būtu Šreks!