TeaPot @ 19.04.2024 15:21nesapratu, kas tieši Lienei šķiet "neparasts" tās sejas maskas uzlikšanā? protams, ja dzīvo zem akmens un pirmo reizi dzīvē tādu redz, tad jā, tas var šķist "neparasti". :D
Domāju, tur sen viss izdomāts. Tad uzkārsies Dainas omei uz kakla.TeaPot @ 19.04.2024 18:19viņam varētu būt pie 130 kg stabili. ņemot vērā, kā buhā un pie tam pamatīgi, un jau esošās sirds problēmas (ritma traucējumi vai kas), viņam ir ļoti reāls risks aiziet ar infarktu. ļoti reāls. interesanti, kā mūsu onkoloģe par to nav aizdomājusies, ka tādā gadījumā viņa, visticamāk, paliktu uz ielas. nezinu, kā tur ar apgādnieka zaudējuma pabalstu alimentu nemaksātāja gadījumā, bet lielas naudas tās noteikti nebūs.
Vai tad domājat kad dēliņa nebūs,Dainas omei šī vedekliņa būs vajadzīga? Iespējams ka tagad pacieš dēliņam par prieku,jo ir kas galviņas glauda.ayame @ 20.04.2024 07:19Domāju, tur sen viss izdomāts. Tad uzkārsies Dainas omei uz kakla.
Sauc sevi par detektīvi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Laikam atkal pālis.Ariete @ 20.04.2024 09:27Mazā Lienīte nokomentējusi Salcevičas jaunāko postu par bulijošanu.
Ariete @ 20.04.2024 09:27Mazā Lienīte nokomentējusi Salcevičas jaunāko postu par bulijošanu.
Ariete @ 20.04.2024 09:27Mazā Lienīte nokomentējusi Salcevičas jaunāko postu par bulijošanu.
Iemetiet kāda skrīnu, esmu bloķēta
Minelūše @ 20.04.2024 11:21
Ļenku apbižojusi kāda sieviete, kura viņu nepazīstot. Ļenka, gribi vai negribi, bet tevi pazīst visi. Visa valsts zina, ka esi dzeguze un precētu veču piegulētāja. Tādu slavu sev esi izveidojusi. Nav obligāti jāpazīst kāds personīgi, lai no viņa publiskajām darbībām izdarītu pareizu secinājumu par šo cilvēku. Sieviete, kura dandāļa dēļ atsakās no saviem miesīgajiem bērniem, nekādi nevar būt labs cilvēks. Nu nekādi. Un ir tikai loģiski, ka tāda sieviete saņem ķengas un ņirgas, nevis noglāstītu galviņu.
Ļenku apbižojusi kāda sieviete, kura viņu nepazīstot. Ļenka, gribi vai negribi, bet tevi pazīst visi. Visa valsts zina, ka esi dzeguze un precētu veču piegulētāja. Tādu slavu sev esi izveidojusi. Nav obligāti jāpazīst kāds personīgi, lai no viņa publiskajām darbībām izdarītu pareizu secinājumu par šo cilvēku. Sieviete, kura dandāļa dēļ atsakās no saviem miesīgajiem bērniem, nekādi nevar būt labs cilvēks. Nu nekādi. Un ir tikai loģiski, ka tāda sieviete saņem ķengas un ņirgas, nevis noglāstītu galviņu
Japānas princese @ 20.04.2024 11:39
Tikai Liene ir aizmirsusi kā pati bulingoja Madaru un ne tikai viņu. Es esmu pret apsaukāšanos komentāros, bet ne jau Liene būtu tā, kas tēlo upuri. Nevainīgā avs.
Japānas princese @ 20.04.2024 11:39
Tikai Liene ir aizmirsusi kā pati bulingoja Madaru un ne tikai viņu. Es esmu pret apsaukāšanos komentāros, bet ne jau Liene būtu tā, kas tēlo upuri. Nevainīgā avs.
Tuana @ 20.04.2024 11:21
Svētās govs Ļenkas komentārs:
“Paldies par so ierakstu! Jāsaka, ka šādi ieraksti
komentāros ir ne tikai aizskaroši, bet
traumējoši jütigākiem cilvēkiem. Es kā
detektivs pêc fotografijas atradu cilveku, kas
mani nokengaja sadarbibas partnerim, jo es
vinai riebjoties. Ne es vinu pazistu, ne vina
mani. Sieviete strādā bankā, ienemot augstu
amatu, atlaujas kaut ko tādu izpildīt. Nekad tã
nedaru, bet nosüdzeju vinu un sajutos vainiga
par to, iedomajaties? ? Nevinas vina, bet es!”