Pata @ 15.04.2024 13:21
Esmu redzējusi. Ļoti iebaidīta. Sieviete ar zemu pašnovērtējumu. Seko Kivičam kā šunelis.
Nekas labs.
LilyLady @ 15.04.2024 19:48Lienīte esot uzkrājusi spēkus, lai atgūtu iekavēto, un metoties jaunā nedēļā. Nez ko tad ir iekavējusi - pakulu glaudīšanu vai tizlo galvas kratīšanu storijos??
Kārtējā slinkās bezdarbnieces proaktīvā murgošana. Aizpampusi. Mūžvecā džemperī. Nu, tik kaut kur skries, nu tik darīs. Gan jau dabūja pa tauri no resnā, ka pietiek pa gultu vāļāties.
huitzitzilin @ 15.04.2024 12:39Kāds ir redzējis to Lieni uz ielas? Kāda viņa izskatās reālajā dzīve?
Ambulance @ 15.04.2024 21:52rēēcūūū ...
bifelis krokodila Dandija uniformā , Tik Tokā ķērc , reklamējot @PKTauto
šķiet amfitamīnu iešņaucis
maita , komentus atslēdzis
Ambulance @ 15.04.2024 21:52rēēcūūū ...
bifelis krokodila Dandija uniformā , Tik Tokā ķērc , reklamējot @PKTauto
šķiet amfitamīnu iešņaucis
maita , komentus atslēdzis
kuranavliene @ 15.04.2024 13:23Twitter arī lielāko daļu ieņirdz tieši par Lieni.Kivim būtu jau jādalec,ka pie visām problēmām ir vainīga plekste,nevis Madara.Bet kā Lienei kā sievietei,pašai nav neērti,ka tevi tā izsmej?
Eliba @ 16.04.2024 00:35Šodien abi solmeiti bija Plazā. Lieņuks uzvilcis savu Chanel tašu,kažokvesti,visurgājējus melnās botes-nu riktīga princese, bet tie mati,nu pūkaini kas pūkaini. Veselīgums tajos matos tiešām nebija.
Tā kā maza meitene Kivim pie rokas teju leca līdzi,un smaids pa visu seju.
Abi paēda zupas Tikai karotes. Brīnums,ka neatrādīja storijos,kā to parasti dara.
Kivis bija jaunajās štātēs-brūna ādas jaciņa,ar saskaņotiem brūniem apaviem. Nu riktīgs modņiks. Viņš savai garderobei naudu nežēlo. Tikmēr Lieņuks staigā ar to,kas ir.
Lieņuka šedevrus gan jau neiespējami dabūt iekšā. 😜Tuana @ 16.04.2024 00:53
Omg, es arī viņus esmu redzējusi Plazas zupās, ganjau iet tur ēst regulāri, jo Ļenka jau nejēdz zupu uzvārīt. Toreiz Kuilis izgāzis krūtis soļoja pa priekšu, stalkojot apkārtējo skatienus un Ļenka tipināja pakaļ kā noplucis, drebelīgs krancītis. Tas bija pirms kādiem 2 gadiem varbūt, bet nu, nekas jau nav mainījies, tā veste jau vispār kā mūžība.