ze seim šit :D hihihihihihiNeiil @ 03.04.2024 20:03Man kauns, ka sekoju šai degradācijai, bet es nespēju apstāties?
palasīs forumu un sapratīs, ka nav ko vilkt. viss, kas 2000.gada maisā jau redzēts.... :((Stalkere Jr. @ 03.04.2024 21:24
Neticu, ka aizies. Visticamāk, ka apslims ap nedēļas nogali. Man liekas, ka viņai ir fobija parādīties plašākā kompānijā
Wow! Kārtējā sawļe ieskrējusi! Normāla ģimenīte? Kura nonstopā apdirš bijušos,savus bērnus? Tas skaitās normāli?Fitnessbabe @ 04.04.2024 01:00Ziniet, ka šeit ir vispretīgākais? - lasīt šitos murgojumus Jūsu, ar taaaadu personīgu naidu, liekas, tik ilgi krātu....brrr... Liekas, ka Jūs te visas esat resnas, norijušās vecenes, kurām žults izlijusi pa kuņģi un neapmierinātas gadiem....
Palasīt šito, iečekoju Kivičas instu - normāla, parastā ģimene, viss parasti, glīti, ēdiens, kuru smalkās "dāmas" jeb pareizāk, cūkmātītes, sauca pa cūkēdienu - parasts mājas ēdiens. Normāla ģimene, kuriem ir tik naudas, cik ir. Dzīvo vienkārši un nevienam netraucē. Vot jūs te gan esat maitu klijas.
Nu objektīvi - palasīt pēdējās lapas, kuras esat te sadrukājušas - tāda sajūta, ka aptrakušas slimas vārnas......drausmas.
Kundzīt, ieejiet palasīt Kiviĉu samazgas, kad viņi dzer! "Normāli" viņi ir pagaidām, kamēr jumts nebrauc sadzeroties lēto alkoholu. NORMĀLA ĢIMENE? 🤣🤣 Ok, ok...Fitnessbabe @ 04.04.2024 01:00Ziniet, ka šeit ir vispretīgākais? - lasīt šitos murgojumus Jūsu, ar taaaadu personīgu naidu, liekas, tik ilgi krātu....brrr... Liekas, ka Jūs te visas esat resnas, norijušās vecenes, kurām žults izlijusi pa kuņģi un neapmierinātas gadiem....
Palasīt šito, iečekoju Kivičas instu - normāla, parastā ģimene, viss parasti, glīti, ēdiens, kuru smalkās "dāmas" jeb pareizāk, cūkmātītes, sauca pa cūkēdienu - parasts mājas ēdiens. Normāla ģimene, kuriem ir tik naudas, cik ir. Dzīvo vienkārši un nevienam netraucē. Vot jūs te gan esat maitu klijas.
Nu objektīvi - palasīt pēdējās lapas, kuras esat te sadrukājušas - tāda sajūta, ka aptrakušas slimas vārnas......drausmas.
Fitnessbabe @ 04.04.2024 01:17nu, sorry, iečekoju Kiviču pirmo reiz, jo palasīju pēdējās lapas no šitās tēmas
Fitnessbabe @ 04.04.2024 01:00Ziniet, ka šeit ir vispretīgākais? - lasīt šitos murgojumus Jūsu, ar taaaadu personīgu naidu, liekas, tik ilgi krātu....brrr... Liekas, ka Jūs te visas esat resnas, norijušās vecenes, kurām žults izlijusi pa kuņģi un neapmierinātas gadiem....
kundzīte" esi Tu pati - resna tante, kurai di.sa dzīvo savu dzīvi un kas ir neapmierināta ar visu😀vismaz tā man asociējās lamuvārds "kundzīte"😀😀MeltedCheese @ 04.04.2024 07:49Kundzīt, ieejiet palasīt Kiviĉu samazgas, kad viņi dzer! "Normāli" viņi ir pagaidām, kamēr jumts nebrauc sadzeroties lēto alkoholu. NORMĀLA ĢIMENE? ?? Ok, ok...
Fitnessbabe @ 04.04.2024 01:00Ziniet, ka šeit ir vispretīgākais? - lasīt šitos murgojumus Jūsu, ar taaaadu personīgu naidu, liekas, tik ilgi krātu....brrr... Liekas, ka Jūs te visas esat resnas, norijušās vecenes, kurām žults izlijusi pa kuņģi un neapmierinātas gadiem....
Minelūše @ 04.04.2024 09:19Jā, normāla ģimene - alimentu nemaksātājs/sieviešu sitējs un dzeguze/mauķele, kura savām meitām tik ļoti pāri nodarījusi, ka tās viņu par mirušu uzskata. Superģimene, dīvaini, ka nav Latvijas lepnuma balvu saņēmuši?
Fitnessbabe @ 04.04.2024 10:49Bļin, Tu vispār lasi ko es rakstu??ES NESEKOJU VIŅIEM LĪDZ! Tāpēc arī nezinu situāciju.
Un man piekāst, ja godīgi un nav intereses te vairs tērēt laiku.
Fitnessbabe @ 04.04.2024 10:49Bļin, Tu vispār lasi ko es rakstu??ES NESEKOJU VIŅIEM LĪDZ! Tāpēc arī nezinu situāciju.
Un man piekāst, ja godīgi un nav intereses te vairs tērēt laiku.
aauuu @ 04.04.2024 11:34
Nu tad nāksies tev atvērt acis. Diemžēl nav viņi parasta un vienkārša ģimene. Šie divi ir piedrukājuši dzēruma delīrijos tādus murgus publiski par savu bērnu vecākiem, ka mati stāvus ceļas. Andris izēda lienes meitas no mājas, ņemdams priekšā lieni bērniem redzot, kuras aizbēga pie tēva. Liene panāca, ka andra meitas savu tēvu negrib satikt vairs, publiski gadiem apsaukājot un pazemojot meiteņu mammu. Ļoti jauki, ne? Ļoti jauki cilvēki abi, ne? FUI!!