cheetah.girl @ 27.12.2021 18:47Bahahahahahha, es nevaru :D Dieviete atradusies! Tu domaa, ka Tavi komentaari kaut kaadaa forumaa kaadu rausta?
Aamelija @ 23.12.2021 16:21Neatbalstu ņirgāšanos par Lienes ēdienu, matiem, ķermeni, talantiem vai netalantiem un grumbām, kas ir DABISKA lieta, mums visām ar laiku būs grumbas. Man ir pretīgi un sāpīgi lasīt jūsu komentārus par ''nodzerto'' ģīmi, jo arī manai mammai ir vaigi uz leju un grumbas, bet viņa ar alko ir uz lielu Jūs, īsti neiedzer pat svētkos. Un viņa nav 2x vecāka par Lieni. Pēc dažām komentētājām šķiet, ka tādas sievietes nedrīkst staigāt pa zemes virsu. Fui.
Bet tie Lienes komentāri par ''piezīmētajām'' grumbām gan ir traki. Cik esmu redzējusi citas influenceres, viņas tā arī storijos pasaka, ka kauns/nevēlas bez filtriem rādīties vai arī uz komplimentiem par ādu PAŠAS atbild ''Instagramam ir spēcīgi filtri''. Un tas, ko Liene ar šo dara, ir uzskatāms par kaitīgu rīcību. Šīs bildes nepavisam nav viņas izsmiešanai, jo novecošanu NEVAJAG apsmiet, bet tik traki melot tūkstošiem arī NEVAR.
Droši vien,viņa pat kafijā gāž vegetu.Bet ja nopietni es nesaprotu,ja gatavo dārzeņus-kāda vegeta? Dārzeņiem pašiem par sevi ir fantastiska garša,ja vēl papidina ar pipariņu,ķiplociņu un citām naturālām garšvielām.Kāda nahren vegeta,vecā idiote?Skaistslaiks @ 27.12.2021 19:06Ak mans Dievs, Lieņuks atrādīja savas receptes, es vienkārši gar zemi. Vegeta, vegeta vegeta:D:D kurš, kurš cilvēks liek šašlikam klāt vegetu vai pie avokado grieķu jogurta salātiem vegeta, vistas stilbiņi cepeškrāsnī ar vegetu utt., es vienkārši gar zemi. Man liekas es jau apvemtos to vegetu ieraugot, ja šitā katru dienu būtu jāēd. Vai tiešām viņai nav kauns kaut ko tādu rādīt. Es nezinu kādai neprašai virtuvei ir jābūt, lai sāktu taisīt pēc Lienes receptēm ēst. Un viņa ar to tik ļoti lepojās, es nebrīnos, ka tas slepenais Lienes projekts būs pavārgrāmata:D:D
alex48 @ 27.12.2021 21:46Droši vien,viņa pat kafijā gāž vegetu.Bet ja nopietni es nesaprotu,ja gatavo dārzeņus-kāda vegeta? Dārzeņiem pašiem par sevi ir fantastiska garša,ja vēl papidina ar pipariņu,ķiplociņu un citām naturālām garšvielām.Kāda nahren vegeta,vecā idiote?
Love @ 27.12.2021 14:37Kas tā tāda par kuskusa mērci?? ?
Love @ 27.12.2021 22:22
Tas “sautējums” izskatās varen saus. Kaut kas nesanāca ar to kuskusa mērcīti ?
Lai tā pamuļķe atver internetā Gordona Ramsija lapas.Viņam ir pat raidijums,kur viņš māca gatavot.Gan risotto,gan dārzeņus.Ļoti forši! Ja viņš ieraudzītu kā Liene gatavo,ar sirdi aizietu.allssuu @ 27.12.2021 22:06Meitenes, varbūt jāsametas lai Lienei varētu aizsūtīt kādu pavārgrāmatu? :D Pat Andra jau paliek žēl par tām samazgām kas jāēd, kur nu vēl mazo...
Susurrrrrs @ 27.12.2021 23:15Madarai smuka bilde pie egles, MīzaLiene uz Madaras fona izskatās kā stacijas bomzenes un lētas m.... apvienojums.