maijpukjiite @ 06.03.2024 07:39Ja Kivis domāja, ka šādi parādīs pasaulei un pašam Kristoferam, kāds viņš jauks un gādīgs svētdienas superpapucis ir, ka viņam rūp dēla narkotiku atkarība, tad viņš rūgti maldās.
Es Kristofera vietā nekad nepiedotu, ka mans tā sauktais tēvs, kurš pats ne savu resno pirkstu nav pakustinājis, lai dēlam palīdzētu, tagad vēl ņem un ventilē sūdus internetā un visai pasaulei izbazarē par tik intīmu un privātu problēmu kā narkotiku atkarība. Jaunieši mūsdienās ir ļoti nežēlīgi, es ticu, ka viņam jau tā neiet viegli tēva dēļ un šādi posti iedod papildus stimulu, lai ņirgātos.
Par to, kā gada māte pakula nevarēja palikt klusu un uzdirsa Danai, kaut pašas bērni jau sen ir atteikušies no viņas un par bērnu audzināšanu tur pat ne runas nav, es vispār nerunāšu. Es Kristofera vietā viņiem abiem uzgāztu virsū sūdu podu un vispār pārtrauktu kontaktu, tāpat no tāda senča vairāk problēmu, kā labuma :(
Varētu konkrētāk,jo es neko tādu nevaru atrast.aauuu @ 05.03.2024 23:37
Šur tur pa telegramu klejo video, kurā piedzērusies liene lej šampanieti andrim un padod kā uzdzeramo stiprajam alkoholam. Abi lupatās. Vienā privātā ballītē, kurā andris bija uzaicināts uzdziedāt. Domāju, ka daudziem ir pa kādam video, kur abi pālī. Viņa vēl nosauc Danu par atkarīgo. vāks. Viena šāda video publiskošana un viņas "reputācija", kuras viņai nemaz sen vairs nav, būtu pagalam. Atkarīgie mīl citus par tādiem apsaukāt un jūtas vareni. Un to bieži dara paši būdami alkohola vai narkotiku iespaidā. Izskatās, ka abi tiešām apmetušies pie kiva mātes, tāpēc tādi bravūrīgi un baigo drosmi sadzērušies, ka bāriņtiesa neatnāks apciemot.
Ka ta var savu bernu grust zem riteniem. Nozelojams teftelis un vel nozelojamaka vina kuce.Ariete @ 06.03.2024 07:53Madara slikta māte, Dana slikta māte, Ārens slikts tēvs.
Tikai kuce un bifelis labākie vecāki...
un skaidrs, ka Madara ir panakusi, ka vinu un meitenes nedrikst aiztikt, tagad uzbruk nakamajam vajakajam. Cik pretigi, pretigi.TikiTaki @ 06.03.2024 07:52
Un ja Kristofers pārtrauks kontaktēties, vainīga būs Dana, ka noskaņojusi pret spermas donoru.
Lienes posts pierāda to, ka viņiem kopīgs ir tikai bijušo sievu apdiršana. Madaru vairs nevar ķengāt, ķeras klāt nākamajai. Danas žēl. Jā, ir stulbi, ka viņa neaudzināja Kristoferu, par maz bija viņa dzīvē. Bet, cik saprotu, tagad, kad viņa nostabilizējusies, rūpējas par puiku. Žēl viņas, jo viņa ir jūtīgāka nekā Madara. Varētu būt grūtāk visus tos sūdus panest.
Pareizi viena uzrakstīja komentārā pie Lienes vēmekļa - ka bīstami būt viņu ģimenes loceklim.
Vispār - ielaisties ar viņiem ir reāli bīstami. Kaut kas ne tā, kaut kas noies greizi - izvazās pa internetu.
Vienīgā iestāde, kuru nedrīkst nodirst?, ir bāriņtiesa, jo tad toč būtu ziepes pamatīgas. Tāpēc arī, pat ja viņiem ir saskarsme ar BT, tas netiks apspriests sociālos tīklos.
aauuu @ 05.03.2024 23:37
Šur tur pa telegramu klejo video, kurā piedzērusies liene lej šampanieti andrim un padod kā uzdzeramo stiprajam alkoholam. Abi lupatās. Vienā privātā ballītē, kurā andris bija uzaicināts uzdziedāt. Domāju, ka daudziem ir pa kādam video, kur abi pālī. Viņa vēl nosauc Danu par atkarīgo. vāks. Viena šāda video publiskošana un viņas "reputācija", kuras viņai nemaz sen vairs nav, būtu pagalam. Atkarīgie mīl citus par tādiem apsaukāt un jūtas vareni. Un to bieži dara paši būdami alkohola vai narkotiku iespaidā. Izskatās, ka abi tiešām apmetušies pie kiva mātes, tāpēc tādi bravūrīgi un baigo drosmi sadzērušies, ka bāriņtiesa neatnāks apciemot.
Vispār šādi ieraksti par savu bērnu ir atklāts, brēcošs likuma pārkāpums
lūdzu, kāda padalaties ar šo video - tāda sajūta, ka viņi šobrīd ir pelnījuši pamatīgi paši dabūt savu maizi! Iedomājas, ka varēs vemt savu naidu, nenovīdību un ļaunumu pār cilvēkiem, kurus zina, ka varēs ievainot! Tik ļoti zemi no šiem abiem, pretīgi! Interesanti, vai šis ir tagad pēdējais, uz ko šie ir spējīgi? Tik ļoti pārdzīvo, ka uz brīdi Madara atkal bija uzmanības centrā, ka ir gatavi iet uz visu banku nožēlojamībā ar cerību uz kripatiņu uzmanības pašiem? Ceru, ka pēc šī tiešām beidzot vairs neviens viņus nekur neaicinās!aauuu @ 05.03.2024 23:37