Mākslinieces Danas Dombrovskas un mūziķa Andra Kiviča dēls Kristofers Pauls Kivičs šoruden atzīmēja savu 18. dzimšanas dienu. Jaunietis gan šobrīd nav mājās, jo atgūst spēkus un dzīvesprieku kādā atveseļošanās iestādē. šis ir no novembra, 2023. Uzskatu, ka atveseļošanās iestāde ir saistīta ar atkarību, bet hei, sliktā māte taču "neko nedara".
Mēs ļoti daudz ar Kristoferu sazināmies, mūsu mātes un dēla attiecības ir ļoti labas. Mēs viens otru ļoti mīlam. Nauda nav rādītājs, kā tiek mērīta mīlestība un attieksme. Viņš man ļoti uzticas, kas man ir ļoti būtiski.” Arī dēla attiecības ar tēvu – skandalozo mūziķi Andri Kiviču – esot labas. “Andris ar jauno ģimeni mīt samērā netālu no vietas, kur dzīvo Kristofers. Dēls mēdz doties ciemos uz tēta dzīvesvietu. Kaut ko tēvs ar dēlu kopā dara, sporto. Kad ciemojas, paauklē savas māsas, kuru nu viņam netrūkst. Viņš ir lielais brālis. Cik saprotu, Kristoferam ar tēti šobrīd ir normālas attiecības. Katram bērnam ir vajadzīgs tēvs. Man pašai nav nepieciešama komunikācija ar Andri, tāpēc ar viņu nesazinos. Vēlu viņam visu labāko, lai viņš dzīvo, kā māk. Tā ir viņa darīšana. Negribu pret viņu raisīt nekādas negatīvas domas, jo tas ir mana bērna tēvs,” nosaka Dana
Bļāaa, būtu iemācījušies un ņēmuši piemēru no Danas. Negribu pret viņu raisīt nekādas negatīvas domas, jo tas ir mana bērna tēvs . Bet nē, šiem idiotiem vajag publiski visu mazgāt un negatīvi izlikt domas par Danu.