simtiem , simtiem veestulju ! 😂😂😂novērotāja @ 04.03.2024 16:30Cirks aizbrauca, klauni palika ? Liene gan jau pati sev uzdeva jautājumu, lai pierādītu, ka visi dzird miris ?
chihiro @ 04.03.2024 15:38
Es esmu tādu vārdu dzirdējusi, bet liekas, ka tas tāds vairāk jaunievedums, kādas cilvēku grupas lietots vārds, nevis plaši lietots. Man arī nepārāk patīk šis vārds, jo tiešām saistās ar lopkopību, bet kāda starpība - jautājumu tāpat var saprast. Tagad jau daudzi vārdi tādi interesantāki kā labbūtība u.tml.
Liene pati raksta jocīgiem vārdiem. Un vēl, kad viņa dzērumā, viņai bieži pavīd kaut kādi no krievu valodas aizgūtie vārdi, izteicieni. Tagad pie šīs pašas bērnkopības ir "es ņe pri čom".
pat ja viņa, lielā lasītāja, literāte, gramatikas eksperte, šo vārdu dzird pirmo reizi, kā var nesaprast, ko tas nozīmē 🤣🤦♀️ pirmklasnieks to varētu izdomāt, kur nu vēl mūsu devītās klases skolniecīteFacundo @ 04.03.2024 15:26Es nesapratu kāpēc viņa sāka ņirgāties par vārdu bērnkopība? Vai tad tas ir nepareizi? Es neesmu tāda valodas speciāliste kā Liene.
shmannapanna @ 04.03.2024 17:29ārprāts, nu, tāds sveškauns par šiem stulbeņiem. traci taisa, jo netika pie neviena graša par slaveno skaņdarbu. nekas arī netiks, uz parodijām autortiesības neattiecas kā vienkārši skaņdarba izmantošanu.
un es esmu super pārliecināta, ka tas nav alkohols, kas ar viņiem periodiski (parasti pēc Jūrmalas apmeklējuma) notiek, bet amfetamīns/kokaīns. Naktīs neguļ, tēja jādzer, gribas ar kādu runāties, tāpēc Q&A, jūtas pārliecinātāk par sevi. tad uz pāris dienām nozūd, jo sākas "athodi" un droši vien vispār neko dzīvē negribas.
Knita @ 04.03.2024 16:37
Rīt obligāti jāklausās Zoopasta ?