piekrītu, ir citas intereses, bet Miai nav nekas. Tik BD.Liizha1 @ 04.03.2024 10:37
Man ir puika, kuram kopš bērnības tiešām neinteresēja grāmatas - biju daudzkārt mēģinājusi ieviest to pašu lasīšanu pirms miega, bet intereses nebija un arī nav joprojām (10g tagad). Bet tāpat es pirku, mācījāmies dabu, pēc tam lasīt utt, arī tagad lasa absolūto minimumu, lai vnk mācētu lasīt un izteikties, bet jā, tas nāk ar tādu piespiešanos, jo nav tā dabīgā interese par grāmatām, kā salīdzinot un atceroties sevi bērnībā. Bet toties 3 gados uzsāka treniņus slidošanā, 5 gados aizgāja kalnu slēpošanā, ar skolas sākšanos fultbolā, bet Mia jau pat nekas no fiziskiem treniņiem nav, lai varētu teikt, ka ok, nu neinteresējies par grāmatām, jo nav visi lasītāji
Agnessse @ 04.03.2024 12:12Haha, neesot laba dikcija. Lienīt, Tu sava tefteļa "dziedāšanu" maz esi dzirdējusi, jeb Tavas rozā brilles ir ar skaņas slāpēšanas funkciju? Parodija 10/10. Un nav pat tā, ka baigi tiek pārspīlēts... ??
kuranavliene @ 04.03.2024 12:20Meitenes,vai kādai isanony.com arī nerāda? Nevaru tos Ļenkas storijus apskatīt.
tas ir kādas bezzobainās sauwļes hatonsreina @ 04.03.2024 12:20
A kas tā par miskasti video? Skaisti uzlīmēta tapete blakus drūpošai sienai ar caurumu? Par "kārtību" zem tv pat nerunājot..
GlorijaGrevcova @ 04.03.2024 12:24Tak viņa atkal rij kaut kādu tablešu miksli, tāpēc širmis iet ciet.
Tuana @ 04.03.2024 12:32
Woow woow. Draugi, nav labi! Paciente noturējās mēnesi. Madara atpakaļ, Ļenka atkal nost no trases. Katru reizi tie saasinājumi paliek arvien baisāki. Ja jāizvēlas, tad man no šīs paračkas Kivis liekas normālāks, viņa taču ir pilnībā neadekvāta, tāda agresija no viņas strāvo.