starp citu, ilgstošs, hronisks stress ir viens no faktoriem, kas atbild par "imūnsistēmas feilu," kā pati raksti. To ietekmē dažādi faktori, ne tikai izolēti stress, bet tas tikpat labi var kalpot kā palaidējmehānisms vai nu simptomu attīstībai vai slimības paasinājumam.RaganuSabats @ 02.03.2024 22:21
Madaras slimība ir saistīta ar hormoniem, imūnsistēmas feils. Nebāz te stresu nevietā.
TeaPot @ 02.03.2024 22:58starp citu, ilgstošs, hronisks stress ir viens no faktoriem, kas atbild par "imūnsistēmas feilu," kā pati raksti. To ietekmē dažādi faktori, ne tikai izolēti stress, bet tas tikpat labi var kalpot kā palaidējmehānisms vai nu simptomu attīstībai vai slimības paasinājumam.
aauuu @ 02.03.2024 23:07
Tieši tā!
Stresa rezultātā var saslimt ar ļoti, ļoti daudz nelāgām slimībām. Kā "paveicas" vai "nepaveicas". Vai nu vēzis, vai stress uzsit uz citu vājāko vietu. Un nenoliedzami Madarai šis alkoholiķu pāris ir sagādājis gana daudz ciešanas, stresa un pārdzīvojumus. "Labsirdīgā" lienīte, ibio, jo sevišķi, vazājot Madaras vārdu gadiem publiski visnetīrākajos vārdos. Bet karma IR. Un visam savs laiks. Tā nesnauž.
krmmm @ 02.03.2024 23:10
Jā. Noteikti arī jūsu vidū ir gana daudzas, kam ir diagnosticēta kāda autoimūna saslimšana. Un katra no mums pie ārsta ir dzirdējusi, ka nav zinātniski noskaidrots, kāpēc un kā šīs autoimūnās slimības rodas, bet, jā, viens no ļoti būtiskiem faktoriem ir stress, pārdzīvojumi utt., jo emocijas nepaliek tikai kaut kur galvā, bet atbalsojas visā ķermenī. Pašas zināt - kad uznāk lielas dusmas, tas ir fiziski jūtams ķermenī, paātrinās elpa, sirdsdarbība utt. Naivi domāt, ka ilgtermiņā stresaina dzīve neko fiziskajā kermenī neietekmē.
krmmm @ 02.03.2024 23:10
Jā. Noteikti arī jūsu vidū ir gana daudzas, kam ir diagnosticēta kāda autoimūna saslimšana. Un katra no mums pie ārsta ir dzirdējusi, ka nav zinātniski noskaidrots, kāpēc un kā šīs autoimūnās slimības rodas, bet, jā, viens no ļoti būtiskiem faktoriem ir stress, pārdzīvojumi utt., jo emocijas nepaliek tikai kaut kur galvā, bet atbalsojas visā ķermenī. Pašas zināt - kad uznāk lielas dusmas, tas ir fiziski jūtams ķermenī, paātrinās elpa, sirdsdarbība utt. Naivi domāt, ka ilgtermiņā stresaina dzīve neko fiziskajā kermenī neietekmē.
nākamajā plostā gan jau atkal sāks vemt, ka ir ragana un tieši viņa uzsūtījusi Madarai slimību 🤣🤦♀️qwe @ 03.03.2024 08:28Vecā kraņa noteikti ļaunā pieķēra berzē rokas, ka Madarai kas slikts atgadījies. Njā, un es arī uzskatu, ka tā slimība piemetas dēļ stresa no abiem parazītiem... Šausmīgi
Deisijaa @ 02.03.2024 22:28Madarai ir virsnieru mazspēja. Visu mūžu jālieto būs hormons- hidrokortizols.
Šo slimību nevar izarstet.
Man ģimenes lokā ir šī slimība.
Knita @ 03.03.2024 09:10
Man vienmēr licies, ka nieru mazspēju dabū no tām suškām un keto diētām. Esmu dzirdējusi, ka sportisti regulāri nodod analīzes dēļ šī riska. Tad sanāk ka tas ir hormonu gļuks?
Man vienmēr licies, ka nieru mazspēju dabū no tām suškām un keto diētām. Esmu dzirdējusi, ka sportisti regulāri nodod analīzes dēļ šī riska. Tad sanāk ka tas ir hormonu gļuks?
Adele4 @ 03.03.2024 09:52Neredzēju TV3 raidījumu. Bet zinot kivičus. Viņi noteikti priecīgi, ka šos parodē. Ka tik slavas zenitā, nav jau svarīgi - labā vai sliktā nozīmè.
Viņi taču ir slavenības. Un slavenības mēdz parodēt.
NIKOLAA @ 03.03.2024 10:01imūnsistēmas feils visdrīzāk rodas no stresa, pati pārstāvu auto imūno saslimšanu pacientu biedrību un sadarbojos ar Stradiņu slimnīcas vadošajiem neirologiem
neesmu mājās pie TV un netā laikam nekur neredzGlobuss @ 03.03.2024 11:07
Šodien pl. 13.10 varēs noskatīties atkārtojumu. Parodija labāka par oriģinālu ???