LabaDabaDa @ 23.02.2024 21:23
Es domāju, ka viņi neko diži arī neapspriež. Nu, varbūt Fetmens kādreiz izspļauj kādu jēlību, un Paciente paklausīgi ķiķina. Viss. Bet pārsvarā katrs sēž savā telefonā. Kā tai romantiskajā randiņā Siguldā nu jau pirms kāda laika - it kā būtu jābauda saldie mirkļi divatā, tikai nez kāpēc abi līdz rīta gaismai lamājās ar svešiniekiem internetā.
Hermesmel @ 24.02.2024 13:37Neatgādina kādu?
https://www.instagram.com/reel/C14n87MiC1n/?igsh=NjFhYnI2NTl2bXJw
Sorry, Bondarei viens virziens jau arī tads, ka izkrāso fotogrāfijas..tik vien, ka gaumīgi, bet nu nesauksim to par mākslu.Mercury6 @ 23.02.2024 20:46Tas krāsu salikums varētu būt glīts, normāla mākslinieka izpildījumā. Piemēram, Ievas Bondares, varu iedomāties viņas gleznu šādos toņos. Bet normāli mākslinieki pie saviem darbiem strādā ilgi. Vienā storijā bija redzams, ka Lienes ķēpājumam spīd cauri baltais audekls. Milzīgs face palm. Pat es ar 0 sakaru ar mākslu esmu redzējusi, ka mākslinieks nokrāso audeklu vispirms kādā tonī/toņos, lai tā krāsa no apakšas dod toni vai kā tamlīdzīgi. Nu man liekas, ka neviens pa taisno nekrāso pēdējo/vienīgo toni pa taisno uz balta audekla. Viņa tajos gleznošanas kursos pat nav neko iemācījusies. Pabeidza savu garadarbu 2h noteikti. Tā kā mākslas meistarklase ar meitenēm un vīnu, kur visas atnākt pasmieties, nevis pēc tam ar savu bildi lielīties.
piekrītu, kā māksliniece švaka, bet nu ir vismaz hobijs cilvēkam, stresa noņemšanai, ņemot vērā visas krimināllietas....Pilgrim @ 24.02.2024 20:05Sorry, Bondarei viens virziens jau arī tads, ka izkrāso fotogrāfijas..tik vien, ka gaumīgi, bet nu nesauksim to par mākslu.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Hermesmel @ 24.02.2024 13:37Neatgādina kādu?
https://www.instagram.com/reel/C14n87MiC1n/?igsh=NjFhYnI2NTl2bXJw
Pilgrim @ 24.02.2024 20:05Sorry, Bondarei viens virziens jau arī tads, ka izkrāso fotogrāfijas..tik vien, ka gaumīgi, bet nu nesauksim to par mākslu.
LilyLady @ 24.02.2024 23:07
Bondare, atšķirībā no Pacientes, pabeidza LMA, ne tikai pāris reizes uz sagatavošanas kursiņiem pastaigāja.
nu tu nezini visas nianses, par mammu nerūpējās pēdējos gados, pat neapciemoja...Katzenfamilie @ 24.02.2024 23:28
Papildinajumam - gerbjas gaumigi, ka prioritate ir vienmer bijusi gimene, neventile sudus...
Īst nesapratu par tiem minhauzeniem.Tas video ir salikts no izarautām frāzēm.Un pat ja tā būtu taisnība,Batjka ar visām fantāzijām vada valsti.Kamēr Ļenkucis tikai un vienīgi vāvuļo.Incognito @ 24.02.2024 18:23
Haha, es par šo kādu laiku atpakaļ nosmējos, bet pēc šī komentāra tagad liekas vēl smieklīgāk ? laikam daudz to Minhauzenu uz pasaules..
kuranavliene @ 25.02.2024 08:01Īst nesapratu par tiem minhauzeniem.Tas video ir salikts no izarautām frāzēm.Un pat ja tā būtu taisnība,Batjka ar visām fantāzijām vada valsti.Kamēr Ļenkucis tikai un vienīgi vāvuļo.
kivičs mētelī, Mia ziemas zābakos, kamēr citiem tērpi ar īsām rokām un kurpes kājās. Mia vienmēr kā nabadziņš, kivim tas mētelis pie miesas pieaudzis. Ērikam 60, saaicinājis viesus, noīrejis kultūras namu un muzikantam naudiņas nav pieticis, jāaicina kivis ar taboru.reina @ 25.02.2024 08:48Kamēr citiem bērniem pārvilkti apaviņi, Mia ballīti iegriež ar ziemas zābakiem kājās ?
ZapeNape @ 25.02.2024 09:12kivičs mētelī, Mia ziemas zābakos, kamēr citiem tērpi ar īsām rokām un kurpes kājās. Mia vienmēr kā nabadziņš, kivim tas mētelis pie miesas pieaudzis. Ērikam 60, saaicinājis viesus, noīrejis kultūras namu un muzikantam naudiņas nav pieticis, jāaicina kivis ar taboru.