Mercury6 @ 13.02.2024 22:54Pamanījāt, ka Kerkira izsvītrota storijā par reakcijām? Vienkārši, ko? Lienīte uz korķa uzkāpusi, turās kā prot soctīklos, bet tik un tā, tik labi pamanāms kontrasts. ?
Pretrunu karaLIENE 🥇TikiTaki @ 13.02.2024 22:41Ļenka - "laikiem" nav nozīmes.
Arī Ļenka - ieliek sarakstu ar reakcijām uz viņas story.
Incognito @ 13.02.2024 23:20Liene čurā putas, jo Dons ir pievērsis šamējai uzmanību un pat ielaikojis. Ļen, drusku ir cits feelings ne? Mājās ir sēcošs “rokenrols”, kas var sapulcēt pašķidru publiku un tiek aicināts uz puslegāliem boksa mačiem kamēr Dons īzī pīzī savāc arēnas. Nu diiiikti gribās Lienei citos plauktiņos gozēties
amoreamore @ 13.02.2024 22:59
iPhone tur apakšā ir tāda svītra, tā vnk sagadījās.
Nu, tas gan nemaina faktu, ka debīlā šļura gan jau atkal dzer un trako :D
Minelūše @ 13.02.2024 23:35
Ka tik nesāk jau aci uz Donu mest?Kaut kā pārāk daudz pēdējā laikā viņam pievērsusies.
McSara @ 13.02.2024 23:59
Kur tad tas simpātiskais bundzinieks noziedējis? Vairs nav aktuāls??
Incognito @ 14.02.2024 00:17
Pēc “lielkoncerta” bundzinieks un pārējie gan jau būs ņēmuši vagu ?
Bet patiesībā mums nevajadzētu novērtēt Ļenu par zemu. Viņa vēsā mierā varētu projecēt to apsēstību un lielo mīlu pret savu vīru, bet tajā pat laikā savā ierastā taktikā jau mīt taciņu kāda cita virzienā. ( ko viņa darīja ar Ārenu). Runa nav konkrēti par Donu, tas drīzāk viņai ir prestiža jautājums, bet vispār kopumā viņa ir izslāpusi pēc citu vīriešu uzmanības - jo īpaši slavenu/bagātu vīriešu uzmanības
es arī nesekoju, nav ne laika, ne intereses, par kivučiem palasu, jo pazīstu Ārena ģimeni, šad tad tiekamies kopīgos pasākumos ar viņa meitāmZapte @ 14.02.2024 03:09Es laikam te esmu vienīgā, kas nav "Threads", kas neseko nevienai debīlai ietekmelei (jo man neko neizsaka tei uzvārdi), kas nav tiktokā, nezina trendus, brendus utt. :D Jūs tiešām visas dzīvojat tikai virtuālā vidē? :D Help, vai te ir kāda puslīdz normāla sieviete, kas vienkārši seko klačām par Kivičiem? :D
Zapte @ 14.02.2024 03:09Es laikam te esmu vienīgā, kas nav "Threads", kas neseko nevienai debīlai ietekmelei (jo man neko neizsaka tei uzvārdi), kas nav tiktokā, nezina trendus, brendus utt. :D Jūs tiešām visas dzīvojat tikai virtuālā vidē? :D Help, vai te ir kāda puslīdz normāla sieviete, kas vienkārši seko klačām par Kivičiem? :D
neuztraucies, sniegpārsliņ, Tu te esi vienīgā normālā. mēs pārējās vadām dzīvi tikai virtuāli.Zapte @ 14.02.2024 03:09Es laikam te esmu vienīgā, kas nav "Threads", kas neseko nevienai debīlai ietekmelei (jo man neko neizsaka tei uzvārdi), kas nav tiktokā, nezina trendus, brendus utt. :D Jūs tiešām visas dzīvojat tikai virtuālā vidē? :D Help, vai te ir kāda puslīdz normāla sieviete, kas vienkārši seko klačām par Kivičiem? :D
es tieši to pašu iedomājos 🤣Pikachio @ 14.02.2024 09:22Nemāku pievienot bildi? Tāpēc tikai nokopēts teksts no anonīma dalībnieka Atsaucīgo Māmiņu Forumā. Jā,Liene tur ir 100% zem viltus profila.?
Erotiskie sapni. Šķiet, ka te reiz kādā rakstījusi par sapņiem, tad nu es arī vēlos pastāstīt.
Redzēju brīnišķīgi kaislīgu sapni ar aktieri Andri Buli. Nu gluži kaa dāvana valentindiena.
Tik kaislīgi skūpsti un seksīgi pieskārieni ar nekad dzīvē neredzētu vīrieti. Karojas kaut realitāte tā būtu.
He, He, lai jums sirsnīga Valentīna diena!
Pikachio @ 14.02.2024 09:22Nemāku pievienot bildi? Tāpēc tikai nokopēts teksts no anonīma dalībnieka Atsaucīgo Māmiņu Forumā. Jā,Liene tur ir 100% zem viltus profila.?
Erotiskie sapni. Šķiet, ka te reiz kādā rakstījusi par sapņiem, tad nu es arī vēlos pastāstīt.
Redzēju brīnišķīgi kaislīgu sapni ar aktieri Andri Buli. Nu gluži kaa dāvana valentindiena.
Tik kaislīgi skūpsti un seksīgi pieskārieni ar nekad dzīvē neredzētu vīrieti. Karojas kaut realitāte tā būtu.
He, He, lai jums sirsnīga Valentīna diena!
man arī nav ne threads ne tiktoks. It kā neprasās, bet nu es tāda paveca 🤣 Sekoju klačām par Kivičiem. Par to normālumu var pastrīdēties 🤣Zapte @ 14.02.2024 03:09Es laikam te esmu vienīgā, kas nav "Threads", kas neseko nevienai debīlai ietekmelei (jo man neko neizsaka tei uzvārdi), kas nav tiktokā, nezina trendus, brendus utt. :D Jūs tiešām visas dzīvojat tikai virtuālā vidē? :D Help, vai te ir kāda puslīdz normāla sieviete, kas vienkārši seko klačām par Kivičiem? :D