Anette5 @ 11.02.2024 22:47Es īsti nesaprotu to Kiviču pēršanos par lauciniekiem un pilsētniekiem (ņemšanās par ex sievu ka izvilcis no laukiem). Pēc viņa loģikas sanāk ka lauki sākas kādus 10 km no Rīgas centra? Tad sanāk ka Liepāja,Valmiera,Ventspils, Kuldīga, Daugavpils utt ir lauki? Paši abi var uzrādīt ciltskokus un arhīvu materiālus, kur var redzēt ka n-tajās paaudzēs dzimuši, auguši tīrasiņu rīdzinieki?
Mūsu kolektīvā (IT nozarē stabils un veiksmīgs uzņēmums) strādā cilvēki no dažādām pilsētām/novadiem, bet nevienam nav ienācis prātā pēc šādiem kritērijiem šķirot, galvenais izglītība,ko zini,ko proti.
krmmm @ 11.02.2024 23:30
Reku tie viņa pāris liekie kg. Es neko neteiktu, ja pats pirms pāris gadiem nebūtu gānījis resnus cilvēkus. Un tā dziedāšana... šķībi un bez elpas. No 1:11:00 :
https://www.youtube.com/live/TxA4VccIsnQ?si=K7KAOWBP8EigYiA_
OlgaTi @ 12.02.2024 01:21Un ievēroju inteteresantu Netflixa meklējumu ieteikumu Lieņuka apetelīgās ? brokastmaizes storijā. Tur bija filma vai seriāls ar nosaukumu Lover, stalker, killer. Saturu nezinu (manos Netflix ieteikumos tādi brīnumi neparādās), bet nu nosaukums gandrīz par Lieņuku.
teberebe @ 11.02.2024 23:27Protams, Liene nekādus sekotājus nepērk. Visi tie Muhamedi un Rajeshi viņai seko saturīgā content dēļ ? Liene, apskaties Google, sirsniņas postiem gan jau arī var nopirkt ?
Mercury6 @ 12.02.2024 08:47Liene laikam atkal uz korķa uzkāpusi. Šoreiz vismaz negānās, bet nu pēdējie divi storiji, ka zinot, kurai pirktie sekotāji un pieglaimošanās Katrīnei ?♀️ parasti reibumā sākumā šitā pielaizās, drīz aizies kārtīgs ventilators. Nav arī labrītiņš bijis joprojām un Mias gājiens uz bd.
Un kaimiņu māja ar mākoni arī nav. Tad jau guļ pēc kodiena un sekos vai nu artrīts, vai apaukstēšanās. 🤣🤣🤣Mercury6 @ 12.02.2024 08:47Liene laikam atkal uz korķa uzkāpusi. Šoreiz vismaz negānās, bet nu pēdējie divi storiji, ka zinot, kurai pirktie sekotāji un pieglaimošanās Katrīnei ?♀️ parasti reibumā sākumā šitā pielaizās, drīz aizies kārtīgs ventilators. Nav arī labrītiņš bijis joprojām un Mias gājiens uz bd.
Reku tie viņa pāris liekie kg. Es neko neteiktu, ja pats pirms pāris gadiem nebūtu gānījis resnus cilvēkus. Un tā dziedāšana... šķībi un bez elpas. No 1:11:00 :
LabaDabaDa @ 12.02.2024 08:06
Tas video ir fenomenāls. Var redzēt, kā publika Resni vienkārši ignorē. Ja viņam uznākot vēl atskan pāris šķidri "juhū", tad pēc tam - kapa klusums. Neviens nesmejas par Fetmena joku, ka "šeit, atšķirībā no Eirovīzijas, viss notiek pa īstam!". Fetmens pat atklāti pieprasa sev aplausus, bet nekā. Arī tālāk neiet labāk: "es esmu mūziķis, dziedātājs, mākslinieks, unikāls latviešu mākslinieks, jo man ir 9 albūmi, bet tikai viena dziesma". Atkal pilnīgs klusums. "Mīļie draugi, mīļie draugi, ceru, ka dziedāsiet ar mani". Jā, pareizi - nedzied neviens - Fetmens, jo nevar, pārējiem viņš ir apnicis jau pirms 20 gadiem.
Pilnīga izgāšanās.
Gaidu termometra foto!ZapeNape @ 12.02.2024 10:26Un kaimiņu māja ar mākoni arī nav. Tad jau guļ pēc kodiena un sekos vai nu artrīts, vai apaukstēšanās. ???
Hermiine89 @ 12.02.2024 11:50Gaidu termometra foto!
bet veprim NAV skaidrs. Uz viņa planētas šis pats labākais mūziķis, tautas dikti mīlēts, muskuļots.Minelūše @ 12.02.2024 11:49Njā, tik šķidru publikas atsaucību vēl nekad nebiju dzirdējusi?It kā kāds garāmgājējs no ielas būtu uzstājies, nevis zināms mūziķis. Kāda jēga vispār blēt, ja skaidrs, ka neviens negrib tevi dzirdēt?
Viņa dziedāšana ir neiedomājami slikta. Paldies Dievam, ka netika uz Eirovīziju. Iedomājieties šito kaunu.