krmmm @ 04.02.2024 21:16Vai jums ir skaidrība, kā Liene dzīvoja laikposmā starp šķiršanos no pirmā vīra, kad viņa "viena audzināja meitas", līdz tējas dzeršanai naktī ar Kivi? Sanāk, ka kaut kur taču viņa strādāja? Grūti vispār iztēloties to ikdienu - kā viņa vispār tika galā ar ikdienas pienākumiem, meitu aizvešanu uz izglītības iestādēm, ēst gatavošanu... nu un vēl pa vidu medījot precētus vīriešus
Tusnelda @ 04.02.2024 21:42
Ļenka reiz stāstīja, ka pie Abu Meri kā pie daktera gājusi uz konsultāciju, un viņš esot šai darbu piedāvājis. Bet, kā jau Kivičs ir teicis, viņai par visu ir 10 versijas.??
Stalkere Jr. @ 04.02.2024 22:03
Esmu palaidusi garām, kāpēc vispār Lienes un pirmā vīra laulība izjuka? Atceros, tur Bulis figurēja, bet tad jau bija šķīrušies?
nu bet taču tik skaisti, kolosāli😁😁😁Ariete @ 04.02.2024 22:13Nabaga rīdziniecei tik garlaicīga un vienmuļa dzīve. Visu laiku jāfilmē Zoļika skats pa logu.
Pat man lauķei piedzīvojumiem bagātāka dzīve.
Ariete @ 04.02.2024 22:13Nabaga rīdziniecei tik garlaicīga un vienmuļa dzīve. Visu laiku jāfilmē Zoļika skats pa logu.
Pat man lauķei piedzīvojumiem bagātāka dzīve.
kā ar estētisks? Aizmirsies jaunvārds?😁😁Neiil @ 04.02.2024 22:19nu bet taču tik skaisti, kolosāli???
Pie tam par deputāta palīdzi 😮Stalkere Jr. @ 04.02.2024 22:07
Minhauzens gatavais. Cik no jums, aizejot pie nepazīstama ārsta, dabū darba piedāvājumu? ?
Pilgrim @ 04.02.2024 23:11Pie tam par deputāta palīdzi ?
Pilgrim @ 04.02.2024 23:11Pie tam par deputāta palīdzi ?
krmmm @ 04.02.2024 21:28
Bet māsai un mātei droši vien arī pašām savas dzīves, nu nevar būt, ka visas dzīvoja kopā un viņas abas audzināja Lienes meitas. Viņām tak arī jāstrādā un nauda jāpelna.. bet jā,, acīmredzot jāliek uz to, ka gan jau Ārens to visu pasākumu uzturēja.
Es gan nebrīnos par tiem viņas vīriešiem. Gana daudz ir tādu, kam galvenais ir smuks ģīmis un pavērta mute, klausoties, ko dižais vīrietis stāsta. Bija jau tas citplanētiešu bembijs smuks jaunībā, un smukums jaunībā vēl kaut kā nolīdzsvaro to tukšo galviņu, un jaunībā parasti arī psihiskās veselības problēmas nav tik izteiktas, saasinājumi bieži vien sākas vēlāk.
EsRedzējuKa @ 05.02.2024 11:24Es gan nebiju Lienes talanta cienītāja, tajā laikā, kad bija visa epopeja ar Buli, un tāpēc īsti nezinu, to apakšbikšu stāstu. Domāju, ka paskatīšos, varbūt google nav aizmirsusi šādu notikumu, bet neko nevarēju atrast. Bet tas, ko es atradu, ir šis, ko Bulis pēc 3 gadu attiecībām par viņu teicis.. Ko cilvēki par Skulmi zināja, jau pirms dēkas ar Buli. Jūs te spriežat, kādu darbu viņa varētu darīt, vai kādu darbu darījusi. Kamēr pati Liene, pie katras iespējas, notrauc putekļus no savem 00's gadu diplomiem.
Tā tak visu mūžu, viņa tāda nekāda ir bijusi. Cik nožēlojami 43,gandrīz 44 gados, būt vienkārši amēbai, kas plūst pa dzīvi.
Tusnelda @ 05.02.2024 11:32
Vai tad šito neatradi?
https://nra.lv/skandalozi/188624-vakara-zinas-nervu-sabrukuma-del-skulme-zaude-vienu-no-darba-vietam.htm
EsRedzējuKa @ 05.02.2024 11:24Es gan nebiju Lienes talanta cienītāja, tajā laikā, kad bija visa epopeja ar Buli, un tāpēc īsti nezinu, to apakšbikšu stāstu. Domāju, ka paskatīšos, varbūt google nav aizmirsusi šādu notikumu, bet neko nevarēju atrast. Bet tas, ko es atradu, ir šis, ko Bulis pēc 3 gadu attiecībām par viņu teicis.. Ko cilvēki par Skulmi zināja, jau pirms dēkas ar Buli. Jūs te spriežat, kādu darbu viņa varētu darīt, vai kādu darbu darījusi. Kamēr pati Liene, pie katras iespējas, notrauc putekļus no savem 00's gadu diplomiem.
Tā tak visu mūžu, viņa tāda nekāda ir bijusi. Cik nožēlojami 43,gandrīz 44 gados, būt vienkārši amēbai, kas plūst pa dzīvi.
Jau tolaik ventilēja sūdus, bija nervu problēmas un vēl nebeidzamā slimošanas epopeja. Ko tām viņas meitām jau tolaik nācies izciest ar šādu māti. Kaut kādā mērā nāk prātā Ļenkuces karsti dievinātā Merilina Monro- garīgi nestabila sieviete ar atkarībām.Tusnelda @ 05.02.2024 11:32
Vai tad šito neatradi?
https://nra.lv/skandalozi/188624-vakara-zinas-nervu-sabrukuma-del-skulme-zaude-vienu-no-darba-vietam.htm