Mia6 @ 19.07.2021 19:34ai beidz , tajās bildēs nebija nekas tāds par ko tagad jāšausminās. Katram otrajam IG vai fb ir bildes ar bērniem plikiem , ballītes , un nezin kas pie kā varētu piekasīties ... bet redz Kivičam gan interesantāk piesieties, jo tas taču Kivičs. Man liekas ka Madarai nepatika ka meitenēm gāja forši pie tēta, cik skatījos vienmēr viņi visur brauca kopīgi izklaidēties un meitenes bija priecīgas.
3) plusā tas "labais tētis" sauc mammu par su*ku, bez maz prostit*tu, vaino pie bērnu figūras aprisēm, liek izsekošanas aplikācijas uz savu bērnu telefoniem BEZ mammas piekrišanas... VARBŪT tādam vecākam vajag time-outu un padomāt, ko pats dara savas ex-sievas un bērnu dzīvēs.
jamaika @ 19.07.2021 19:44Es zinu ka Madara pārdzīvoja ne jau dēļ tā, ka nebija peldkostīma augša, bet gan tādēļ , jo visi redzēja cik meitenēm neveselīgs augums. Dodu 100% ja meitenēm nebūtu “puncîša” Madarai būtu vienalga par to bildi.
Hortenze @ 19.07.2021 19:47
Tā ir tētiņa versija! :)
Viena no daudzajām.
Viņš taisīs šovu no visa. Kaut kā taču reitingi jāceļ. Nesaku, ka man taisnība, bet, jo vairāk viņš izpaužas, jo varāk tā liekas :D
jamaika @ 19.07.2021 19:50Diez gan muļķīgi teikt, ka Madarai nav labs augums, lai gan viņai ir pat ļoti labs un lai par dibenu pateiktu, ka viñš nav??? Nu c’mon ?
jamaika @ 19.07.2021 19:51
Tā ir mana versija. ?
ganesha @ 19.07.2021 20:08Diez gan muļķīgi teikt, ka Madarai nav labs augums, lai gan viņai ir pat ļoti labs un lai par dibenu pateiktu, ka viñš nav??? Nu c’mon ?/quote]
Tad Madara arī uzķūnē katrā bildē sev dibenu un kājas?
?
Jo pē bildēm nepateiks, ka dzīvē nav dibens un starp kājām vērsis izskrējis.
ak nē, nebaga meitenes, cietīs no tā, ka nesatiks Andri, savu tēvu-alkoholiķi, kurš čīkst un pīkst par viņu mammu, aprunā pats savas meitas netā, saka, ka viņām liekais svars un vēl mēģina nolikt mammas jauno draugu. ak nē, ko gan tagad viņas darīs. mans tēvs bija mats matā Kivičs, paldies Dievam, ka nebija slavens, bet pigori līdzīgi. mamma uzreiz neļāva satikt un es no tā esmu tikai ieguvēja, tieši tāpat kā meitenes būs ieguvējas no tā, ka tādu toksisku cilvēku viņām dzīvē nevajag. to, laikam, sapratīs tikai tie cilvēki, kam paši iet tam cauri - ar tādiem cilvēkiem nevajag kontaktu. nu nevajag.Shayk @ 19.07.2021 20:21Ne Lienei, ne Madarai nav dibens!
Es jau pirms tam teicu, ka neesmu neviena puse. Madara tiesam ir totalie lauki, Liene kadreiz diezgan smalka dama bija, labi izskatijas. Kops sagajas ar Kivicu, loti nokritas, ipasi posma, kad taja kepona staigaja un Ed Hardy hoodie. Tas stils ir noiets etaps.
Madara ari liela dirseja, bet Andra nebutu tik daudz sekotaju un sadarbibas. Butu labak sakartojusi attiecibas ar bernu tevu, lai nav skandalu, no kuriem vis vairak cies tiesi berni. Meitenes nav vairs tik mazas, lai nesaprastu, kas notiek. Gan jau skola, aiz muguras ari apruna.
Ka Andrim sodien barintiesa gaja? Ir kko teicis?
jamaika @ 19.07.2021 19:44Es zinu ka Madara pārdzīvoja ne jau dēļ tā, ka nebija peldkostīma augša, bet gan tādēļ , jo visi redzēja cik meitenēm neveselīgs augums. Dodu 100% ja meitenēm nebūtu “puncîša” Madarai būtu vienalga par to bildi.
Nemierīgā @ 19.07.2021 20:37
Madarai ļooti patīk fotošops. Pavēro ciešāk viņas profilu, kaut vai to pašu dzīvokli. Madara bez sadarbībām ir pilnīga nulle. Viss smalkais kas viņai ir, ir vai nu vīriešu dāvināts, vai sadarbības. Dzīvoklis tukšs, auto vecs, pati nekāda, tik cik sadarbības nolūkos kāds viņu sapucē. Viņa ir pilnīgs bezstils, patiesībā viņa klusē nevis tādēļ , ka ķipa gudrākais paklusē, bet viņai vienkārši nav ko teikt. Nu viņa ir mazliet ar put iem maigi izsakoties, tā kā pret izlietni atsitusies , nu cerams jūs sapratāt. Viņa nav gudra! Varētu teikt, ka viņas ar Lieni varētu sacensties kura ir glupāka. Bet šķiet Liene varētu būt čut gudrāka, jo vismaz kaut ko savā dzīvē redzējusi. Madaras sasniegums- piedzemdēt Kivičam bērnus. Iemācīties darboties fotošopā.
Hortenze @ 19.07.2021 21:44
Nu, patiesībā jau K. M atstāja peļķē ar diviem maziem bērniem, jo uzradās soulmate. Bez izglītības, bez darba un ar bērniem. Atstāja un aizbrauca ar Lieni uz Spāniju svinēt dzīvi. Kā meitene varēja, tā kūlās. Un izkūlās. Tagad, skatos, ka K. cenšas viņu nomelnot, lai viņai izjauktu sadarbības. Ar kādu mērķi? Grib meitenes? Un, kur viņš viņas liks? Augustā tak braukšot uz Norvēģiju.