krmmm @ 01.02.2024 23:31Vai man vienīgajai liekas, ka Kivlets katru reizi, kad Liene viņu filmē, uzvedībā un runā regresē līdz pamatskolnieka līmenim? Kaut ko raustās, taisa tizlas pozas, vaikstās, tēlo kkādu infantilu bravūru, mēģina iztaisīties, bet nāk ārā tikai švaks vārdu krājums un elšana. Tā, it kā viņam viss besītu un pa pusei ņirgātos par situāciju un savu dzīvi. Nepatīkami skatīties. Un blakus viena tik bolās un hihi kukū.
Knabsab @ 02.02.2024 11:16Par cik pati regulāri eju uz gym, tad visvisādus brīnumus esmu redzējusi. Bet normāli cilvēki sāk iet un fokusējas uz treniņiem, nevis veco drēbju uzvilkšanu un gorīšanos pie spoguļa. Lenoxam uz pieres rakstīts, ka absolūti nejūtas tur pārliecināta par sevi, un paralēli tomēr domā, ka no ieiešanas sporta zālē vien, viņa paliek fit.
Absolūtais vairums sporta zāles apmeklētāju, tieši necik laika nevelta sevis filmēšanai. Bet pamanījāt, ka tā blozga pat nevienu vingrinājumu šoreiz neatrādīja? Un ko nozīmē teksts, ka vîrs "atvilka" uz sporta zāli? Tā ka tiešām vilka? Aiz matiem, vai?
Vaitad pati nav fitness entuziaste, kura gatava katru dienu tur iet?
Helga Andersson @ 02.02.2024 08:33šoreiz nepiekritīšu ? man liekas, mēs bieži redzam to, ko mums gribētos, kas šķistu normāla reakcija adekvātam cilvēkam, bet Andrjuha tāds nav. Jā, var storijos redzēt reizēm, ka šis ir izbesījies, bet es nedomāju, ka vienmēr uz savu veco poda birsti (mūs visus mūsu otras puses šad tad izbesī, tikai mēs neesam slaveni un tautā ļoti mīlēti mākslinieki ?, kas savu dzīvi izdzīvo publiski, tapec to tik loti neredz ?), man liekas, viņš ir ļoti viegli nokaitināms, esam tak redzējušas, kā šis sapsihojas no nekā, tātad viegli trigerējams. Man pat liekas, ka viņš domā, ka baigi forši, ka viņa taisa haipu, tā viņš uztur savu “popularitāti”. Man arī liekas, ka tad, kad šie skandalē, tas nav par Lienītes apkaunojošo izvedību. Varat tagad mest man ar akmeņiem, tikai, lūdzu, ne pārāk liela izmēra ?
Tas "atvilka" domāts mums, lezbēm, lai Liene parādītu, ka nav suņuks, kas, mēli izkāris, visur uzbāzīgi deso pakaļ, bet bīloveds viņu špešalī atvelk, jo Andrītim zālē ļoti vajag hihinošo zaķīti blakus.
Ariete @ 02.02.2024 15:43Lieņuks jaunajā postā sevi sauc par mazo Lienīti un saka, ka jūtas kā skolniece ?
Neiil @ 02.02.2024 16:25Un tie viņas teksti, par to, ka sievietei jāēd kā putniņam! Meičuki, cik daudz apēd dzeguzes? ?
Bitītmatos @ 02.02.2024 15:43Nu re, ielika postu, kur piemin, ka viņu sauc par "mazo Lienīti". Nu nezinu, nezinu tik tiešām nevienu sevis cienošu sievieti, kas tiktu saukta par mazo. Sieviete nav bērns vai tīnis, bet, ja reiz viņa tiek tā saukta, tad iemesls nudien nebūs augums!
Rozāforums @ 02.02.2024 17:42un atkal viņa drillē ,par savu dzimšanas dienu,kura būs pēc 2mēn, Jēziņ man liekas,ka es 5 gadu vecumā,tik bieži nerunāju ,ka man tuvojas dz.diena,kur nu vēl 2 mēn iepreikš :D
Minelūše @ 02.02.2024 17:48
Tas laikam tāds mājiens, lai kāda sadarbība dāvaniņu atsūta, jo resnā klimpa jau diez vai baigi tērēsies.
Rozāforums @ 02.02.2024 17:42un atkal viņa drillē ,par savu dzimšanas dienu,kura būs pēc 2mēn, Jēziņ man liekas,ka es 5 gadu vecumā,tik bieži nerunāju ,ka man tuvojas dz.diena,kur nu vēl 2 mēn iepreikš :D