LuckyStrike @ 01.02.2024 17:40Jā, bet nu redz cik klusu un nemanāmi izčākstēja lielā draudzība ar Kerkiru.
Nupat viena otras vārdu tetovēja, pusplikas fočējās, tādas druženes ...jāpajautā nākamajā Q&A.
LuckyStrike @ 01.02.2024 17:40Jā, bet nu redz cik klusu un nemanāmi izčākstēja lielā draudzība ar Kerkiru.
Nupat viena otras vārdu tetovēja, pusplikas fočējās, tādas druženes ...jāpajautā nākamajā Q&A.
yay @ 01.02.2024 17:59
Liekas, ka tik sen nav bijuši q&a..
Vai vecie, labie laiki.. kad šie abi gāja pālī laivos :D
drīzāk vecais spoks pielien, lai paņem atkal Miu auklētaauuu @ 01.02.2024 17:42
liene pagājušajā nedēļā bija pāršārējusi Kerkiras to taro kāršu projektu. Tā, ka kaut kāds kontakts abām tur vēl ir.
Tusnelda @ 01.02.2024 16:29
Dāmu speciālists Aldis Gobzems teiktu, ka Liene slimo ar kāju kopā nesaturēšanas slimību. Re, Ļenkai vēl viena kaite !
aauuu @ 01.02.2024 17:42
liene pagājušajā nedēļā bija pāršārējusi Kerkiras to taro kāršu projektu. Tā, ka kaut kāds kontakts abām tur vēl ir.
es ar gribeju pieteikties. Lidzigu motivaciju.Mady66 @ 01.02.2024 18:35
Es vispār nekautrēšos, es pat pieteicos uz to kursu Kerkiras. Sapratu, kaut kāds motivējošais, par to kā var mainīt dzīvi un tur grupā rakstīja, par draugiem apkārt, un dzīvus piemērus pastāstīs.
Ceru, ka pastāstīs kaut ko par Ļenku. :D
nu bet vins jau pats saka, pensija tulin. Es vel ta padomaju, cik vinam gadi? Nav Vel 20? Lidz pensijai?LabaDabaDa @ 01.02.2024 17:42"Jāiedzer Heinekens, lai bicītī iesūcās" Jā, viņam jau ne tikai bicīši, pakaļa un sešpaka ar Heinekenu piesūkušies kā sūkļi trīs reizes lielāki, bet arī smadzenes alū noslīkušas.
Un tā šausmīgā elšana - parasti tā sēc cilvēki uz gadiem 80-90.
Marfa @ 01.02.2024 19:02nu bet vins jau pats saka, pensija tulin. Es vel ta padomaju, cik vinam gadi? Nav Vel 20? Lidz pensijai?
Dodies uz Zolitūdes MyFitness. ĻENA PAT LOKĀCIJU IELIKUSI. :DLilyLady @ 01.02.2024 19:54Tā sasmējos, kā cīsiņš rāda to savu speķaino roķeli un tur nav redzams neviens muskulis. Bet vecā dzeguze rozā topiņā, nu tāda djevuška, nebūtu tik tas sašļukušais ģīmis. Atvilkusies uz sporta zāli kā uz diseni - lieliem auskariem un vakara meikapā.?♀️
Mošk man jāmaina sporta klubs? Gribu šitos klaunus dzīvē redzēt.?
Minelūše @ 01.02.2024 19:33Kivelis pats savlaik izteicās, ka viņam vairs neesot tāds vecums, kad būtu sevi jāierobežo un nevajagot neko sev liegt, ar to attaisnojot savu grūtnieces puzu. Tas nekas, ka citi vīrieši, neskatoties uz pusmūžu, tomēr nepalaižas un izskatās daudz labāk par viņu.