es Norvēģijā viņi nav bijuši abi šmigā, dienas laikā, vismaz es neesmu piefiksējusi. Nav arī skandalējuši. Līdz šim ir licies, ka mazliet respektē noteikumus, kas šeit ir.vivii @ 23.12.2021 10:32Es tikai nesaprotu, kāpēc neviena no Norvēģijas (no forumniecēm) nav piezvanījusi uz attircīgajiem dienestiem un noziņojusi? Es runāju par tām reizēm, kad tiešām ir skaidrs, ka Liene ar Andri dzer, vai toreiz, kad viena bija ar Miu un dzēra un ierakstīja tos story, knapi runādama!
Cik var to muļķus saudzēt, tam bērnam tiek reāli darīts pāri! To, taču redz pilnīgi visi, ka par mazo bērniņu neviens nerūpējas.
domāju, ka drīz tas arī notiks, lai arī iepriekš bija meitenes, kas teica, ka ziņos.vivii @ 23.12.2021 10:32Es tikai nesaprotu, kāpēc neviena no Norvēģijas (no forumniecēm) nav piezvanījusi uz attircīgajiem dienestiem un noziņojusi? Es runāju par tām reizēm, kad tiešām ir skaidrs, ka Liene ar Andri dzer, vai toreiz, kad viena bija ar Miu un dzēra un ierakstīja tos story, knapi runādama!
Cik var to muļķus saudzēt, tam bērnam tiek reāli darīts pāri! To, taču redz pilnīgi visi, ka par mazo bērniņu neviens nerūpējas.
nu tak ieraugot vajag to fotogrāfa IG kontu.LaikamGarlaicigi @ 23.12.2021 10:56Visas varones pustumsā nefokusētas par savu daili priecājas. ? Nu tiešām jāprasa tam ietagotajam fotogrāfam, kāpēc viņš fotošopēja Lieni 20 gadus vecāku. ? ?? Tāda dura mūsu Ļenka.
LaikamGarlaicigi @ 23.12.2021 10:56Visas varones pustumsā nefokusētas par savu daili priecājas. ? Nu tiešām jāprasa tam ietagotajam fotogrāfam, kāpēc viņš fotošopēja Lieni 20 gadus vecāku. ? ?? Tāda dura mūsu Ļenka.
Jajaja2 @ 23.12.2021 11:02nu tak ieraugot vajag to fotogrāfa IG kontu.
"Esmu datorspeciāliste" - 😁😁😁
Liene tiešām ir pataloģiska mele, bet lielākā daļa šizofrēniķu ir meļi, līdz ar to, tas tikai apstiprina-pastiprina viņas diagnozi + personības dalīšanās, dzīvošana savā pasaulē, faktu sagrozīšana un interpretēšana dažādos veidos utt.
Pilnīgi nagi niez tam Martam aizrakstīt, vai viņš zin, kā Ļenka viņu nomelno, bet man nav feiko profilu. No sava negribas
super. Man palicis iespaids, ka tas Marts nav uz mutes kritis. Redzēsim..mayja @ 23.12.2021 11:21
zin, tas būtu aizvainojoši. Marts izdarīja savu darbu, gan jau vēl sejā teica, wow, cik kolosālas bildes, man patīk... un beigas, delīrija ietekmē no vecenes dabūn tādu hu%@^# pār galvu. Iespējams, viņš pat nezināja tādu blozgu un nesekoja viņu epopejai, tik gribēja kā labāk, jo abiem Kiviem sanāk liet medu ausīs. Neviens no maniem draugiem tai čībai neseko, kad dēlam vajag par mani parēkt, tad viņš saka, "Bet tu seko Kivičiem!" Un, iespējams, Marts, vēl pie tam vīriets būdams, nezināja un iekrita kā circens pelnos 😅Jajaja2 @ 23.12.2021 11:24super. Man palicis iespaids, ka tas Marts nav uz mutes kritis. Redzēsim..
protams, tas ir nenormāli nesmuki. Pilnīgi noteikti viņš nezināja par Kiviču dabu, īpaši jau te Norgē dzīvojot, domāju lielākā daļa nezin.Bjork @ 23.12.2021 11:37zin, tas būtu aizvainojoši. Marts izdarīja savu darbu, gan jau vēl sejā teica, wow, cik kolosālas bildes, man patīk... un beigas, delīrija ietekmē no vecenes dabūn tādu hu%@^# pār galvu. Iespējams, viņš pat nezināja tādu blozgu un nesekoja viņu epopejai, tik gribēja kā labāk, jo abiem Kiviem sanāk liet medu ausīs. Neviens no maniem draugiem tai čībai neseko, kad dēlam vajag par mani parēkt, tad viņš saka, "Bet tu seko Kivičiem!" Un, iespējams, Marts, vēl pie tam vīriets būdams, nezināja un iekrita kā circens pelnos ?
Jajaja2 @ 23.12.2021 11:46protams, tas ir nenormāli nesmuki. Pilnīgi noteikti viņš nezināja par Kiviču dabu, īpaši jau te Norgē dzīvojot, domāju lielākā daļa nezin.
Turklāt, pieņemu, ka viņš to darīja bezmaksas vai par simbolisku samaksu.
Un Ļenka tā izskatās. Kas tur slikts, nu tāda viņa ir. Fotogrāfa darbs jau kā tāds nav slikts. Pat ļoti iespējams, ka viņš pateica par kurpīti. Iedomājos, Ļenkas stilā, ai nekas, hihi, bildē mani.