lindyyte @ 29.01.2024 21:53Jā jā desā iekodies, gan jau pa pālim izsita. Fui pretīgi, likās Dental Art laba zobārstniecība, bet pēc šitādas antireklāmas nekad mūžā pat neapsvēršu domu tur braukt! Tad jau lai par "sadarbību" bērnam muti saved kārtībā!
Desa te nav pie vainas, bet, ka kāds spiczodis preteklim redeli paretinājis tam es gan ticu! Kivičs ir to pelnījis! Sūda gabals!
kriksisix @ 29.01.2024 23:41Bet tā padomājot tiešām..ko vispār tik mazam bērnam iespējams glābt tiem zobiņiem? Vēl kādi 3-4 gadi ar šiem būtu jādzīvo, burkāni un āboli jāgrauž..
Šausmas.
Nastja32 @ 30.01.2024 09:40Dental Art tikpat labi varēja stacijas bomzim zobus sataisīt. No reklāmas nāktu tieši tāda pati smirdīga dvesma, vienīgi tad to varētu uzskatīt par sociālu projektu. Tagad ir pagrimuša deģenerāta atbalstīšana. Bet ārprāts, cik tas tēviņš izskatās pretīgs. Un tas nav tikai izskats, var redzēt, ka viņu acīmredzami saēd naids, aizvainojums un vilšanās par dzīvi. Pretīgs, rūgtuma pilns vecis.
Lūk, šī iemesla dēļ šis kantoris nebūs mana izvēle, kad būs nepieciešamība labot zobus, jo pārējiem nākas maksāt pēc pilnas programmas ar uzviju, lai vēl klīnika atpelnītu teftelim uzsauktās sadarbības izmaksas. Kāpēc gan man būtu jādotē ar saviem maksājumiem tāds deģenerātskuranavliene @ 30.01.2024 10:12It kā jau mēs Dental Art nevaram neko pārmest ka labo zobus,jo tad jau neviens nelabotu zobus visādiem noziedzniekiem.Bet to ka labo zobus uz sadarbību,tas jau ir cits stāsts.Tad lai visiem labo uz sadarbību.
kuranavliene @ 30.01.2024 10:12It kā jau mēs Dental Art nevaram neko pārmest ka labo zobus,jo tad jau neviens nelabotu zobus visādiem noziedzniekiem.Bet to ka labo zobus uz sadarbību,tas jau ir cits stāsts.Tad lai visiem labo uz sadarbību.