Ielieciet lūdzu to storiju. Kerkira mani nobloķēja un tajā anonīmajā vietnē, nez kāpēc, arī nevaru paskatīties. Paldies!yay @ 29.01.2024 14:37Kerkirai vakardienas storijā Memorijs ar Miu. Nekomentēšu vairāk, lai nenomētājat mani ar akmeņiem.
Pata @ 29.01.2024 19:37
Ak vai....
Tas caurums tur bija pamatīgs....
Tak izdarat labāk , twiteri jautajat!Adele4 @ 29.01.2024 20:40Man bloks, bet var kāda uzjautāt vai Miai arī tajā pat klīnikā labos zobiņus? Un KAD Miai salabos zobiņus?
Un kā tagad var salabot Mias zobiņus?Tur šaubos ka var parādīt pirms un pēc.Daļa jāizrauj,nu un sablombēt ko vēl var.Bet trakākais ka abi nejēgas,tos salabotos zobus bērnam sajās līdz līdīs jaunie zobiņi.Vai tad viņi uzmanīs?qwe @ 29.01.2024 21:06Vislabākā reklāma tam kantorim būtu ne resnā izpuvušo dzelteno redeli labot, bet salabot mias muti un parādīt rezultātu, vot tā būtu reklāma pirms un pēc!
neredzu. Ja vini pāršēro kiviča storiju vai kā citādi kivis ietagots, tad neredzu, jo kiviči mani nobloķējuši.magdalena333 @ 29.01.2024 20:55Dentalart Instagramā ir video ar Kiviču, tur arī komentāros var pajautāt kā zobārstniecība var dot sadarbību cilvēkam, kam 3 gadniekam ir mutē katastrofa, un bērns dzīvo ar pusdrupušiem un jau nodrupušiem zobiem
Rozāforums @ 29.01.2024 15:40tajā storijā,kur viņa filmē cilvēku foto,kas labojuši zobus,tajā klīnikā, viņas balss izklausās,es nezinu ,kā lai to pasaka-pēc kaut kāda garīgi atpalikuša cilvēka...
Ragana @ 29.01.2024 21:19Jo vairāk par to domāju, jo vairāk sitas cauri Lienes izmisums. Ar zobiem un nagiem ieķērusies bikšainī, tā itkā neviens cits viņu vairs ne gribētu, ne precētu. Rāda mums visiem smaidīgu ģīmi, aizlej seju, lai nedomātu par to, ka ar šo Androrangutānu jāpavada visa atlikusī dzīve. Diezgan bēdīgs liktenis skaistumkaralienei. ☹
nav ne jausmas kā salabot, man nevienam tādas šausmas mutē nav bijušas. visus izraut jau arī nav variants, bet nu ar sāpošiem un izdrupušiem arī staigāt nav risinājums normāliem cilvēkiem, kiveļiem tas gan ir ok.kuranavliene @ 29.01.2024 21:15Un kā tagad var salabot Mias zobiņus?Tur šaubos ka var parādīt pirms un pēc.Daļa jāizrauj,nu un sablombēt ko vēl var.Bet trakākais ka abi nejēgas,tos salabotos zobus bērnam sajās līdz līdīs jaunie zobiņi.Vai tad viņi uzmanīs?