tak teica, ka tītot zobus 3(!!!) reizes dienā, man vēl skrīns kaut kur ir. Toreiz nodomāju, ja melo, tad vismaz ticami - rītā, vakarā, jā, bet trīs reizes šim novārtā atstātajam sīcim? 😏 niga plīzchihiro @ 29.01.2024 11:44
Nu jā, viņiem attaisnojums, ka Miai nepatīk zobārsti. Tāpat kā droši vien nepatīk tīrīt zobus utt. Izturas tā it kā Mia būtu pieaudzis cilvēka vai abi vecāki arī būtu bēbji. Skatoties uz Miu, ir absolūti skaidrs, ka gan Andra, gan Lienes atsevišķos bērnus audzināja citi - otrs vecāks un citi radi.
es savu smadzeni nu NEKĀDI nevaru aptīt, kāpēc kāds gribētu dot viņiem sadarbībiņas 😖yay @ 29.01.2024 11:59
Nu skaidrs, ka labo Andrītim. Tagad beibes svarīgs moments - ja tā būs sadarbība, dentalarts no manis dabūs pie katra posta uzdirsienu. Ja vins pats maksaa (gan jau memme sponsore) tad neko
Oj, nevaru! Rakstniece darbībā. Varbūt cilvēki smaida, jo atpazīst ķerto personāžu no IG, kas pālī nesmuki lamājas un vispār ir vella vecene.EsRedzējuKa @ 29.01.2024 12:33Trīcošie fani, pat neļauj zvaigznei mierīgi iedzert kafiju un pastrādāt.
Helga Andersson @ 29.01.2024 12:32tak teica, ka tītot zobus 3(!!!) reizes dienā, man vēl skrīns kaut kur ir. Toreiz nodomāju, ja melo, tad vismaz ticami - rītā, vakarā, jā, bet trīs reizes šim novārtā atstātajam sīcim? ? niga plīz
niga plīz😂😂😂
EsRedzējuKa @ 29.01.2024 12:33Trīcošie fani, pat neļauj zvaigznei mierīgi iedzert kafiju un pastrādāt.
labi, ka vēl kāds trīcošais faniņš nemēģināja ielauzties tai kafenē un apkrist ap kaklu 🤣 tas tak notiekot regulāri 😏EsRedzējuKa @ 29.01.2024 12:33Trīcošie fani, pat neļauj zvaigznei mierīgi iedzert kafiju un pastrādāt.
tikko lezbenes runāja,ka lamatai baterija netur, nu tad ļenox fiksi parāda, ka vispār strādā tā kaste un ar bateriju viss ir lieliski 🤣EsRedzējuKa @ 29.01.2024 12:51Es neizprotu to viņas kontentu dienās, kad iziet ārpus mājas.
Kādu mesidžu šis bumerangs nes?
EsRedzējuKa @ 29.01.2024 12:51Es neizprotu to viņas kontentu dienās, kad iziet ārpus mājas.
. Labs! 👏👏👏 Kaut es tā mācētu aprakstīt Ļenkuces marasmātisko domu gaitu.Agnessse @ 29.01.2024 10:54
Kā es to iedomājos:
"Mīļā dienasgrāmata. Šodien darbīga diena. No rīta abi ar biloved hazbend aizvedām bērnu uz dārziņu. Tad, pēc kārtējās klitora meklēšanas bučas sapratu, ka aromāts no Andra mutes vairs nav ciešams, tāpēc braucam pie zobārsta. Andris, mans drosmīgais bruņinieks, palika viens pats, bet es, drošības labad, palikšu tepat netālajā kafūzī - ja nu tomēr zobārstam vajadzīga mana palīdzība vai mans profesionālais speciālista viedoklis (atkāpe un apakšnodaļa: 2001. gadā izlasīts buklets par zobu tīrīšanu, kas, pārrēķinot kredītpunktos atbilst RSU stomatoloģijas doktora grādam). Kamēr gaidu izmisušā daktera zvanu, tikmēr rakstu šeit, pa starpai iemetot aci rozā lezbju forumā. Viņas, riebīgas čūskas būdamas, tomēr dažreiz pasviež kādu noderīgu ideju."
kriksisix @ 29.01.2024 12:55
parādīt rozā lezbēm, ka laptopam baterija tur ? (iepriekš bija komentārs)
EsRedzējuKa @ 29.01.2024 12:51Es neizprotu to viņas kontentu dienās, kad iziet ārpus mājas.
Helga Andersson @ 29.01.2024 12:35es savu smadzeni nu NEKĀDI nevaru aptīt, kāpēc kāds gribētu dot viņiem sadarbībiņas ?
kuranavliene @ 29.01.2024 13:01Iet gar logu un uzsmaida? Nu varbūt klaunenei jābeidz fantazēt? Lai arī esmu lauķe,mēdzu aizbraukt arī uz lielajām pilsētām un arī kafejnīcās mēdzu pasēdēt!???Un ir nācies novērot skaistas meitenes un sievietes,nu nesmaida viņām gar logu ejot neviens.Vienreiz pa ielu gāja tiešām skaista meitene,pat es nevarēju no viņas acis novērst(stāvēju pieturā),bet neviens neatskatijās,pa mašīnu logiem neliecās un nesvilpa.Varbūt ieraugot Lieni tiešām nevis smaidīja bet rēca vārda tiešā nozīmē.Varbūt Liene pati gar logu tirinājās,gorijās un visiem māja?Nu I cilvēki smaidīja!?
cilveki medz smaidit ari savam atspulgam loga, jauka saulains diena, kapec nepasmaidit sev, ne vienmer var redzet to, kas ieksa atrodas.kuranavliene @ 29.01.2024 13:01Iet gar logu un uzsmaida? Nu varbūt klaunenei jābeidz fantazēt? Lai arī esmu lauķe,mēdzu aizbraukt arī uz lielajām pilsētām un arī kafejnīcās mēdzu pasēdēt!???Un ir nācies novērot skaistas meitenes un sievietes,nu nesmaida viņām gar logu ejot neviens.Vienreiz pa ielu gāja tiešām skaista meitene,pat es nevarēju no viņas acis novērst(stāvēju pieturā),bet neviens neatskatijās,pa mašīnu logiem neliecās un nesvilpa.Varbūt ieraugot Lieni tiešām nevis smaidīja bet rēca vārda tiešā nozīmē.Varbūt Liene pati gar logu tirinājās,gorijās un visiem māja?Nu I cilvēki smaidīja!?
kuranavliene @ 29.01.2024 13:01Iet gar logu un uzsmaida? Nu varbūt klaunenei jābeidz fantazēt? Lai arī esmu lauķe,mēdzu aizbraukt arī uz lielajām pilsētām un arī kafejnīcās mēdzu pasēdēt!???Un ir nācies novērot skaistas meitenes un sievietes,nu nesmaida viņām gar logu ejot neviens.Vienreiz pa ielu gāja tiešām skaista meitene,pat es nevarēju no viņas acis novērst(stāvēju pieturā),bet neviens neatskatijās,pa mašīnu logiem neliecās un nesvilpa.Varbūt ieraugot Lieni tiešām nevis smaidīja bet rēca vārda tiešā nozīmē.Varbūt Liene pati gar logu tirinājās,gorijās un visiem māja?Nu I cilvēki smaidīja!?