LilyLady @ 26.01.2024 21:00Nebrīnītos, ja savus ietaupījumus (ietaupa, neko nepērkot sievai un bērnam) vepris būtu iztērējis jauniem zobiem. Tagad iespējams visi ir apvīlēti, lai liktu virsū mākslīgos. Mana mamma arī šitā šļupstēja, kamēr gaidīja jaunos zobus.
Bet tiklab Kivičs var arī vienkārši būt vafelē jau gaišā dienas laikā, nothing special priekš viņa.
Ariete @ 26.01.2024 20:54Lieņuks lepni paziņo ka viņai ir jauna cepure (jaunākais posts) ?
Īsta skaistumkaraliene ar pusaudžu cepuri. ?♀️
Pinko @ 26.01.2024 23:53Ļenkas jaunā spīdjaka ir no pepco pa dešuku uz atlaidēm! Dikti līdzīga?
crete @ 26.01.2024 15:12
Arī neticu, ka viņa ļoti lasa, bet, kur ir teikts, ka jāraksta viegli? Tieši otrādāk, primitīvā valodā rakstīti teikumi pieder sākumskolai, bet advancētāk raksta jau tie, kas ir izglītotāki. Es, teiksim, kopš skolas rakstu sarežģītus teikumus, sacerējumi man bija gari, ar gariem teikumiem, maģistros nebija problēmu aizpildīt vajadzīgo lapu kvotu. Tas nu gan ir aplams secinājums.
LilyLady @ 26.01.2024 21:00Nebrīnītos, ja savus ietaupījumus (ietaupa, neko nepērkot sievai un bērnam) vepris būtu iztērējis jauniem zobiem. Tagad iespējams visi ir apvīlēti, lai liktu virsū mākslīgos. Mana mamma arī šitā šļupstēja, kamēr gaidīja jaunos zobus.
Bet tiklab Kivičs var arī vienkārši būt vafelē jau gaišā dienas laikā, nothing special priekš viņa.
. Un vēl tā 3. vidusskolas pieminēšana, it kā tā būtu elitāra meiteņu ģimnāzija, kuru beidz tikai paši izcilākie prāti. Tà tolaik bija parasta videne. Dīvaine!Katzenfamilie @ 27.01.2024 00:55Kas tai Liepinjtantei ir ar to Rigu un Vecrigu, lielaas taa, it ka buutu piedzimusi britu karaliskajaa gimenee?Vislabakais bija vinjas teiktais, ka vinja esot Vecrigas meitene! Lienit, tev tulit bus 44 gadi, kada veel meitene?!
Venīrus vajag vismaz 8 uzreiz un tas izmaksā kopā ar darbu vismaz 5štukas. Kur ta tādu bagātību šis var saraust?Ambulance @ 26.01.2024 22:49
Nedomāju , ka teftels var kroņus pavilkt , izņemamo plati - i to noformēt līzingā !
krmmm @ 27.01.2024 02:06
Ļoti ticams variants. Būs abi divi ar venīriem mutē. Viņš šos izdevumus noteitki attaisno ar to, ka ir publiska personiba un naudu pelna ar savu seju - nevar tak ekrānos un uz lieveņiem rādīties ar pusizbirušu muti. Forums teica, ka jāsakārto zobi, varbūt viņš arī ieklausījās ?
Katzenfamilie @ 27.01.2024 00:55Kas tai Liepinjtantei ir ar to Rigu un Vecrigu, lielaas taa, it ka buutu piedzimusi britu karaliskajaa gimenee?Vislabakais bija vinjas teiktais, ka vinja esot Vecrigas meitene! Lienit, tev tulit bus 44 gadi, kada veel meitene?!