Tējnīca @ 22.01.2024 10:20Liene ir modusies (otra viņas stadija ir kodusies). Jums nešķiet dīvaini, ka visu laiku ar kaut kādiem citātiem pašai sev ir jāpierāda, ka viņa ir bagāta? Tie, kas viņu pazīst, tie taču redz, ka nav. Un nav nekas slikts dzīvot pieticīgi. Par to dzīvokli arī - 100m2, bet ir tik viegli pārbaudīt, ka sludinājumos šie dzīvokļi ir norādīti uz pusi mazāki. Priekš kam? Ja viņi dzīvotu atbilstoši savām iespējām, tad nebūtu visu laiku stress sev un citiem kaut ko censties pierādīt, bet varētu parādīt kā ģimene dzīvo. Viņai tie sekotāji tāpat tur nav dēļ matu plivināšanas un reāla rich lifestyle, bet tāpēc, ka patīk viņu saceltais hajs vai tāpēc, ka patīk viņa (nu ir tādi arī, ir cilvēki, kas neredz cauri). Visa tā dzīve - filtri, izlikšanās, es nevaru iedomāties tā dzīvot, tur var prātā sajukt un priekš kam? Atzītu, ka nav nemaz tik daudz tās naudas, kaut ko strādātu, jebko, jo priekšā nestāvētu lepnums, tad jau vien viņiem būtu vairāk ienākumu un vismaz daļa kaut cik stabili. Bet abi konstanti melo. Kā viņi viens otram acīs skatās, kad piemelojuši visas platformas un tad sēž savā dzīvoklītī pie tukšas bļodas, ļumīgi, nelaimīgi. Tas viss ir pašu rokām veidots, jo liekas, ka nevar vairs atklāt patiesību, bet tajā patiesībā jau viņiem tā ikdiena un dzive notiek. Tas, ko mēs redzam, tā ir tikai ilūzija, kuru viņa pat ar filtriem un rūpīgu piedomāšanu nespej noturēt līmenī.
tak viņa JAU IR sajukusi prātā 😎 plus galīgi vairs nefiltrē, kādus batonus kad kam spraudusi. Lielā Ziemassvētku slimošana jau tālā pagātnē un pavisam no atmiņas izslīdējusi, jo, redz, plankojot katru dienu kā apgalvo savā pēdējā ierakstiņā. Vienīgais iemesls, kāpēc par muguras sāpi atceras, jo sanāca izblamēties Zeltiņas laivā, kad bija galīgi apsitusies, tagad jāatgādina, ka bija nekāda aiz lielas sāpes, citādi tas arī būtu paplēnējis 🤣Tējnīca @ 22.01.2024 10:20Liene ir modusies (otra viņas stadija ir kodusies). Jums nešķiet dīvaini, ka visu laiku ar kaut kādiem citātiem pašai sev ir jāpierāda, ka viņa ir bagāta? Tie, kas viņu pazīst, tie taču redz, ka nav. Un nav nekas slikts dzīvot pieticīgi. Par to dzīvokli arī - 100m2, bet ir tik viegli pārbaudīt, ka sludinājumos šie dzīvokļi ir norādīti uz pusi mazāki. Priekš kam? Ja viņi dzīvotu atbilstoši savām iespējām, tad nebūtu visu laiku stress sev un citiem kaut ko censties pierādīt, bet varētu parādīt kā ģimene dzīvo. Viņai tie sekotāji tāpat tur nav dēļ matu plivināšanas un reāla rich lifestyle, bet tāpēc, ka patīk viņu saceltais hajs vai tāpēc, ka patīk viņa (nu ir tādi arī, ir cilvēki, kas neredz cauri). Visa tā dzīve - filtri, izlikšanās, es nevaru iedomāties tā dzīvot, tur var prātā sajukt un priekš kam? Atzītu, ka nav nemaz tik daudz tās naudas, kaut ko strādātu, jebko, jo priekšā nestāvētu lepnums, tad jau vien viņiem būtu vairāk ienākumu un vismaz daļa kaut cik stabili. Bet abi konstanti melo. Kā viņi viens otram acīs skatās, kad piemelojuši visas platformas un tad sēž savā dzīvoklītī pie tukšas bļodas, ļumīgi, nelaimīgi. Tas viss ir pašu rokām veidots, jo liekas, ka nevar vairs atklāt patiesību, bet tajā patiesībā jau viņiem tā ikdiena un dzive notiek. Tas, ko mēs redzam, tā ir tikai ilūzija, kuru viņa pat ar filtriem un rūpīgu piedomāšanu nespej noturēt līmenī.
kuranavliene @ 22.01.2024 10:32Bet viņa jau nerāda kā planko,tik uzraksta -vot es šodien 3 min.plankā! Lai ieliek tās 3 min IG.Uzrakstīt mēs visi protam.Un zinot Lienīti Minhauzenu,tad varam tik minēt to viņas planku.
kuranavliene @ 22.01.2024 10:32Bet viņa jau nerāda kā planko,tik uzraksta -vot es šodien 3 min.plankā! Lai ieliek tās 3 min IG.Uzrakstīt mēs visi protam.Un zinot Lienīti Minhauzenu,tad varam tik minēt to viņas planku.
Tuana @ 22.01.2024 11:25
Atceramies, ka 1 reizi bija ielikusi un tur viss bija tik nepareizi un tizli. Mugura ar ieliekumu (pēctam taisnojās, ka Profesionāla Dejotāja taču!), spilvens apakšā, ķermenis- nevis taisns un sasprindzināts, bet kaut kāds ķep ļep, nu kā jau viss, ko Ļenka dara. Pat sportiskākās meitenes iesmēja par tantuka pusstundu plankā (palabosiet, ja nokļūdos, bet kaut kāds Minhauzena cienīgs laiks tur bija), jo pareizi izpildot, tas nav iespējams un nav arī vajadzīgs. Muguras sāpes, protams, ilgi nebija jāgaida, toties bija iemesls uz vismaz gadu pārtraukt “planku”, tizlo tirināšanos ar virvēm sporta klubā vai karāšanos stieņos dubļainā spēļlaukumā ar kažoku mugurā un party make-up.
Ak Ļenka, Ļenka, cik daudz jautrības patiesībā mums šo gadu laikā ir bijis ar tevi, ja tā atceras…☺
Plankoju godīgi katru dienu ilgtermiņā, protams, neapspriežu un neatrādu to IG, bet ziniet man tas vēders ir ar 8paku izteiktu. Pat ja Ļenkuce taisītu tos plankus un pietupienus- to varētu redzēt pēc ķermeņa aprisēm. Viņai viss plakans, bez muskuļiem, ļenganas ciskas, tā ka lai ned..šLabaDabaDa @ 22.01.2024 11:40
Kad tas pārītis "sporto", uzreiz atceros acīmredzami noviltotās ziemas pelžu bildes - kā Leņķis rāpoja pa krastmalu un tēloja Olimpisko peldi.? Man nav neviena iemesla domāt, ka ar plankiem ietu labāk.
Mēdz teikt, ka var apmānīt dažus cilvēkus visu laiku un visus cilvēkus kādu laiku, bet nevar apmānīt visus cilvēkus visu laiku.
Šobrīd viņi māna vairs tikai paši sevi. Pārējiem atmiņa, par laimi, ir drusku garāka par 3 sekundēm.
AkiChiki @ 22.01.2024 14:31https://www.youtube.com/watch?v=QDDQgm8onfI&t=1571s
No 22:49 ieslēdzat
😂😂😂😂😂👍AkiChiki @ 22.01.2024 14:31https://www.youtube.com/watch?v=QDDQgm8onfI&t=1571s
irbemagda @ 22.01.2024 14:44
Paldies ?? pasmējos labi ?
Bet vispār šausmas. Apsmieklis viņa ir ??
kuranavliene @ 22.01.2024 13:11Mēs te ieņirdzam,bet tas ka viņi reāli neatceras ko teikuši un darijuši 5 min.,atpakaļ ir fakts! Tā ir alkoholiķu problēma.Man pazīstams alkoholiķis arī aizmirsa ko stāstijis un pēc brīža sāk par jaunu(nedzēris)Un tas ir tiešs pierādījums,ka šmara ir slima ar alkoholismu un lai viņa nestāsta,es tik glāzi šampi.Bet vispār skatoties cik tā glāze liela??Kivis negrozās daudz soc.tīklos līdz ar to mēs neredzam viņa atmiņu.