vivii @ 21.01.2024 11:30
Liene kafiju taisa pa taisno krūzē, tāpēc arī ir tie biezumi pie malām, nevis nemazgāta krūze.
Ja taisītu kafijas kanniņā un vēl caur sietu vai filtru izlaistu, tad skats būtu pavisam cits.
Nezinu, kas tā ir tāda par dīvainību, bet daudzi Lienes vecuma un + cilvēki taisa tādu kafiju. Mana mamma arī taisa sev tādu kafiju, lai gan mājās ir kafijas automāts.
Ak Dievs, cik viņa ir delulu. Vispār izskatās, ka tas ir Google translate iemests pārtulkots raksts no krievu/angļu valodas un bik pielabots :Dyay @ 21.01.2024 11:27https://www.delfi.lv/life/56017194/attiecibas/47641825/milestibas-formula-ka-nocopet-sapnu-virieti
Uzdūros Ļenkas rakstam.. Viņa ir aizgājusi pa fāzi jau sen, ar savām pasakām. Dzīvo pati savās leģendās un jūtās, kā galvenā aktrise no vidusskolas mūzikla tipa filmām.
Ariete @ 21.01.2024 11:16Andruha ganjau Dobelē guļ pie kādas sawļes. ?
Nezinu kāpēc to vienkārši nevar nosaukt par olu kulteni ?
yay @ 21.01.2024 11:27https://www.delfi.lv/life/56017194/attiecibas/47641825/milestibas-formula-ka-nocopet-sapnu-virieti
Uzdūros Ļenkas rakstam.. Viņa ir aizgājusi pa fāzi jau sen, ar savām pasakām. Dzīvo pati savās leģendās un jūtās, kā galvenā aktrise no vidusskolas mūzikla tipa filmām.
Knabsab @ 21.01.2024 13:09
Ko es tikko izlasīju? Es šādu gara darbu biju palaidusi garām. Pēc satura nemaz nav šaubu, ka rakstījusi Liene Liepiņa." Kadru daļas personāla atlases speciālists" WTF?!?! Cilvēks, kas neko nerubī no amatu nosaukumiem saliek kaut kādu murgainu savārstījumu, liekot kopā rakstus no krievu portāliem. Pilnīgs seklums un debilitāte.
Ragana @ 21.01.2024 13:00Instagram @austrumubars pēdējā storijā redzams Andrītis ar kādu blondu zaķeni. Tur viņš izskatās tik laimīgs! Kā samīlējies, smaids līdz ausīm. Kad viņš tā pēdējoreiz izskatījās esot blakus Lienītei? ?
EsPati @ 21.01.2024 14:36Kura?Nu jeiibogu kura prasa viņai recepti tai pļuras zupai?Ja tā nav viņa pati, kura sev prasa šīs receptes, kura tad?Kas tā par tādu zupu pie vella?Kaut ko atkal sapļockājusi un bērnam un andirsim šodien nav ko ēst. ?
deizija1 @ 21.01.2024 14:44
netīšām blakus storijā Inesei Davidsonei arī katls ar harčo :D
Atvaino protams,bet tieši tu apgalvoji ka tiešām ir lieta pret Lieni un jurists vāc pierādījumus.Un tagad pēkšņi tu tikai tici,ka būs tiesu darbi? Protams,ka mēs visas ticam un ceram ka Lieni instances paņems pie dziesmas un kārtīgi,tā ka vēlēšanās pāries uz visiem laikiem vērt muti vaļā Madaras ģimenes virzienā.aauuu @ 21.01.2024 15:54Var redzēt, ka liene ir kārtīgi paņemta pie dziesmas. Tik pareiza visu nedēļas nogali.Ēst gatavo, sporto, smagi strādā un nav jautājumu un atbilžu lodziņa. Ļoti cerams, ka pļūtīšana instagramā būs beigusies uz visiem laikiem par Madaru un viņas bērniem. Ticu, ka ir bijušas instances pie viņiem un priekšā pāris tiesu darbi.
deizija1 @ 21.01.2024 14:44
netīšām blakus storijā Inesei Davidsonei arī katls ar harčo :D
Knabsab @ 21.01.2024 18:18Planckas parodija par harčo izskatàs pēc kečupūdens ar malto gaļu ?
kuranavliene @ 21.01.2024 16:34Atvaino protams,bet tieši tu apgalvoji ka tiešām ir lieta pret Lieni un jurists vāc pierādījumus.Un tagad pēkšņi tu tikai tici,ka būs tiesu darbi? Protams,ka mēs visas ticam un ceram ka Lieni instances paņems pie dziesmas un kārtīgi,tā ka vēlēšanās pāries uz visiem laikiem vērt muti vaļā Madaras ģimenes virzienā.
"Kadru daļa" šķiet nav jau gadus, ēmmm...25-30?Knabsab @ 21.01.2024 13:09
Ko es tikko izlasīju? Es šādu gara darbu biju palaidusi garām. Pēc satura nemaz nav šaubu, ka rakstījusi Liene Liepiņa." Kadru daļas personāla atlases speciālists" WTF?!?! Cilvēks, kas neko nerubī no amatu nosaukumiem saliek kaut kādu murgainu savārstījumu, liekot kopā rakstus no krievu portāliem. Pilnīgs seklums un debilitāte.