Jēzus Marija :D kas te notiek. Kas jums par bildēm profilos😁Dzintriņa @ 16.01.2024 20:55bet šovs būtu grandiozs! ?
Minelūše @ 16.01.2024 22:57Nez no kurienes Ļenka ieņēmusi prātiņā, ka plati gurni ir kaut kas nepievilcīgs. Tieši otrādi - sievietes ar curvy ķermeņa tipu bieži izskatās ļoti labi. Daudz labāk nekā izkāmējusi bezpakaļniece.
Tuana @ 17.01.2024 00:51
No tiem laikiem, kuros viņa iestrēgusi - apm. 2003, kad modē bija slimīgs kārnums un liela daļa aktrišu uc slavenību bija anoreksijas slimnieces.
kuranavliene @ 16.01.2024 18:33Bet tur Norvēģijā it ka kaut kas notika,jo Kivis bietē esot dabujis.
Vārdotāja @ 16.01.2024 23:05Jēzus Marija :D kas te notiek. Kas jums par bildēm profilos?
Neviens jau nestāsta sīkāk,visiem bail no Kiveļa.Tik iemet kādu kripatu,un viss.Greensleeves @ 17.01.2024 08:22
Par šo varētu sīkāk?
Diez vai! Tas būtu traģikomiski, jo infantilā Lienīte pat saspaidīta avokado maizītei liek recepti “Lienes gaumē”. - Šis mani vienmēr sajūsmina 😄 Bet ,nu iespējas viņai ir. Kaut vai taisīt spalvu grabuļus 2005.gada Lienes gaumē un tirgot. Vai arī , kas viņai liedz gleznot ? Tak ņem mezežeru iedvesmai un uz priekšu !Dzintriņa @ 16.01.2024 20:28Es te tā aizdomājos.
Liene varētu būt food blogere. Vismaz Kāda kapeika lieka tiktu uzmesta ğimenes budžetam.
Estētiski, skaisti, klasiski pasniegti mājas ēdieni.
Andris katrai receptei uztrinkšķinātu instrumentu. Piemēram, pamatēdienam - giču, saldajiem - klavieres. Svētku reizēs - Liene sistu
Bungas!
Beigās Lienes grāmatas sāga noslēgtos ar receptēm.
Es būtu mēma par šito, točna.
kuranavliene @ 17.01.2024 09:24Neviens jau nestāsta sīkāk,visiem bail no Kiveļa.Tik iemet kādu kripatu,un viss.
Bet tie letiņi nav pa pus pasauli "'slaveni"'.Ja man pateiks ka Norgē Janka pliks uz galda dejoja,man ne silts ne auksts.Ja publiski interneta laivos to nedara tā lai bērni redz,lai dejo! Bet ja to vēl stāstītu Kivis,tad ticamības moments vispār zūd.Vēl brīdis un viņam vispār neviens neticēs,tikai plancka un memmis.BellaCiao @ 17.01.2024 09:48
Es pieļauju, ka tie citi Norger letiņi arī nav nekādi svētie un zin, ja teiks kaut ko par tefteli, tam sāksies verbālā caureja par visu, ko pārējie tur darījuši un viņš jau neko!
Mākslinieku krāsas, otas un audekli maksā krietnu peso. Lai to iegādātos, vajag pelnīt naudu.Aizkraukles Pārdevēja @ 17.01.2024 09:40Diez vai! Tas būtu traģikomiski, jo infantilā Lienīte pat saspaidīta avokado maizītei liek recepti “Lienes gaumē”. - Šis mani vienmēr sajūsmina ? Bet ,nu iespējas viņai ir. Kaut vai taisīt spalvu grabuļus 2005.gada Lienes gaumē un tirgot. Vai arī , kas viņai liedz gleznot ? Tak ņem mezežeru iedvesmai un uz priekšu !
aauuu @ 16.01.2024 21:01
Jā, nu nožēlojami. Ja tas ir viss, ar ko var palepoties, ka dibens ielien trīsgadnieka ragavās, tad trūkst vienkārši vārdu. Godavārds. Skaidrs, ka pēdējo nedēļu nav normāli ēdusi, tikai dzērusi un svaru nometusi aiz bada. Cerams bērns tiek pabarots pienācīgi vismaz.
Miuce @ 17.01.2024 09:40Tajās ragavās ielien jebkurš 34-36 izmēra dibens, arī tāds pamazāks 38. Lienes dibens ir apšļucis 36.vizuāli. Kas pie velna tur īpašs? Ko tagad darīt? Savācamies visas, kam XS, S un pamazs M un lecam bērnu ragavās ??? Jēziņ, debīliķe.