Es gar zemi! Jau skaužu😂 kam viņš to grib iestāstīt?😂Tusnelda @ 14.01.2024 15:48
Kivičs ir vēstījis, ka viņam esot uzkrājumi diviem gadiem! Skaudiet! ??
Viņš gadījumā nav ieķīlājis Dainomes māju, jo es tiešām nesaprotu, no kādiem resursiem šie pārtiek.Gardenia @ 14.01.2024 16:17Es gar zemi! Jau skaužu? kam viņš to grib iestāstīt??
Tā ja padomā visādi var gadīties, cerams tai omei galva tomēr strādā? Nez kā tur ar tām zemesgrāmatām brālim jau piekrisšana nav noteikti jāprasa? Kad tad viņam koncis bija?Hermiine89 @ 14.01.2024 16:21Viņš gadījumā nav ieķīlājis Dainomes māju, jo es tiešām nesaprotu, no kādiem resursiem šie pārtiek.
Kādus fjordus...viņa no mājas ārā negāja. Kad reiz saplēsās ar veco, bija pie tautiešiem aizskrējusi, salika bildes no slapja tīruma malas.Vilmara @ 14.01.2024 15:47
Vienkārši briesmīgi. Novecojušu rokstāru norietis.
Tad tiešām labāk Kivis būtu strādājis Norvēģijas mežos ar cirvi un zāģi, - vismaz kārtīgs, regulārs darbs, nodokļi un dzīve nodrošināta, kā daudziem tautiešiem Norvēģijā. Liene tikmēr fotogrāfētu fjordus, liktu storijos... Miai būtu labāki dzīves apstākļi.
Bija nofočēts auto? Varbūt ar mikriņu, no viņiem nav tālu līdz Jomenei.Facundo @ 14.01.2024 13:27
Uz jomas ielu staipīt sieru jau tomēr brauca ar auto
LuckyStrike @ 14.01.2024 16:33Kādus fjordus...viņa no mājas ārā negāja. Kad reiz saplēsās ar veco, bija pie tautiešiem aizskrējusi, salika bildes no slapja tīruma malas.
Un Kivim bija par smagu tāds darbs. Tur strādā, nevis laiž muļķi.
Norvēģu bērnudārzā Mia netiktu, jo viņas ar Ļenku tur bija neoficiāli. Un, zinot, ka Norģos bērnu var izņemt no ģimenes, ja nāk nesakopts, netīrām ausīm (reāls stāsts), Mia viņiem sen būtu atņemta.
Kas viņiem īsti bija tanī Norvēģijā tiešām muka? Un kā sanāk Birste pa visu No tautiešus meklēja lai glābj no Kiviča, tiešām?LuckyStrike @ 14.01.2024 16:33Kādus fjordus...viņa no mājas ārā negāja. Kad reiz saplēsās ar veco, bija pie tautiešiem aizskrējusi, salika bildes no slapja tīruma malas.
Un Kivim bija par smagu tāds darbs. Tur strādā, nevis laiž muļķi.
Norvēģu bērnudārzā Mia netiktu, jo viņas ar Ļenku tur bija neoficiāli. Un, zinot, ka Norģos bērnu var izņemt no ģimenes, ja nāk nesakopts, netīrām ausīm (reāls stāsts), Mia viņiem sen būtu atņemta.
PILNĪGI ZAĻA PALIKU!Tusnelda @ 14.01.2024 15:48
Tusnelda @ 14.01.2024 15:48
ThunderBird @ 14.01.2024 12:37
Kāpēc dēļ tiesībām?
Gardenia @ 14.01.2024 16:49Graudiņi to par Kivičiem noteikti ieblieza?
BurBur @ 14.01.2024 17:27Pamanijat, ka Resnis izdzesis visu neglaimojosos komentarus pie saviem pedejiem vemekliem pret Madaru instagram?
Dainuviete @ 14.01.2024 16:51
Tauku uzkrājumi?! Tie tiešām ir vismaz diviem gadiem! Viņš var nogulties uz balkona,kā reiz zīlītēm speķis noderētu šajā laikā!