palasīju. Neviena atbalstoša komentāra sviedrainajai tauku pikai. Kā tad tā?HiacinteBurkaa @ 14.01.2024 07:57Alkāni sutina pēļos un laikam nav lasījuši komentārus pie pēdējā "rīla".
Ambulance @ 14.01.2024 09:29
es arī nekur to neredzu , nesaprotu kādēl
Ensha @ 14.01.2024 09:33
Komentāri ir tikai pie viena no "reeliem" , Andra kiviča profilā.
Pidarņaudis @ 14.01.2024 09:38Un ne viena atbalstoša komentāra, kur tās visas sawļes palikušas??
Zobenzobu tīģeris @ 13.01.2024 22:42
Tā laikam sanāk, jā. Ja viņas gribēs. Skarbi.
Vispār liekas, ka Madarai būs grūta dzīve, visa šī dēļ. Nelaime tas Andris, visam mūžam.
Ņemsies par viņu visu dzīvi. Cerams, ka tad, kad meitenes būs patstāvīgas un pateiks ko domā, viss būs citādāk.
Es nezinu ka Andris varētu izmainīt visu šo situāciju. Šķirties no Lienes, aizbraukt uz dekādi no valsts, sākt strādāt normālu darbu, beigt lietot alkoholu. Sākt maksāt uzturlīdzekļus, uztaisīt milzīgu pauzi no soc.tīkliem un varbūt tad... pēc dekādes labošanās, sākt jaunu dzīvi. Atsākt rakstīt, izpildīt dziesmas, tās dažas pirmsākumos man patika. Un visu šo posmu atcerēties kā lielu murgu. Tad censties atjaunot attiecības ar saviem bērniem. Neviens jau to neaizmirsīs, protams, bet varbūt kādreiz varēs uzaicināt vakariņās savas meitas un atvainoties par savu tumsonību. Un varbūt varētu kaut redzēt savus mazbērnus. Kaut kad. Varbūt.
Pidarņaudis @ 14.01.2024 09:52Tā arī vajadzētu paprasīt, kur tad visi atbalstītāji palikuši, ka neviena komentāra, varbūt ir laiks izdarīt secinājumus?
Ja paskatās tās sawļes, kas laiko bildes, tad var redzēt, ka daļa bezzobainas/ni, daļai sejā rakstīts ka deģenerāti.. Un tas ir viss viņu fanu pulciņš!
no 15 gadiem berns pats var lemt par uzvarda maiņu.Tad vairs nav vajadziga otra vecaka piekrišana .Kamer meitas šajā vecumā diemžēl jā vajadziga Kiviča piekrišana,vai jaiet caur tiesu,ja labrātīgi nepiekrit uz vecāka tiesibu partraukšanu.Un nav teikts ,ka tiesa dos pozitivu lēmumu.Tur patrauc tikai 3 jos punktos,piespiedu kārtāStephaniee @ 14.01.2024 10:04
Viens vecāks, bez otra piekrišanas, bērna uzvārdu var mainīt uz savu uzvārdu, ja otram atņemtas vecākas tiesības, citādāk ir vajadzīga otra vecāka/bāriņtiesas piekrišana.
man šķiet, ka nu jau ir par vēlu!kuranavliene @ 14.01.2024 10:41Es domāju ka pat sawļēm šitā cūkošanās ir par traku.Fanot ir viens,bet atbalstīt tādu mobingu,pavisam kas cits.Un ļoti iespējams,ka līdz ar to daļa fanu atkritīs,jo viņi ieraudzija reālo situāciju.Par to tiesu,meitenes sasniegušas jau to vecumu,kad tiesa uzklausa viņu viedokli un ja meitenes pateiks ka nevēlas,tad neviens ar varu nevar piespiest satikt tētiņu.Bet Kivičam vispār būtu tik nedaudz jāizdara.
1.Jāaiztaisa mute planckai un jānoliek pie vietas,skaidri un gaiši jāpasaka,ka viņa meitas ir tikai viņa darīšana.
2.Normāli un mierīgi jāizrunājas ar Madaru un jāsaprot ka pēc visiem sūdiem tas nebūs tik viegli.
3.Publiski atvainoties Madarai,Jānim un meitām.
4.Mēģināt ar meitām tikties,bez sava sargsuņa!
Un es nebrīnos,par cik viņš ir stulbs,ka Liene sadrukā visādas glupības no kreisajiem numuriem gan sev gan Kivičam un tad raud,ka redz ko Madara dara.Un speķis tik svēti tic!
Lūdzu, ielieciet kuviča ierakstu. Nevaru apskatīties pat anonīmi, nerāda to ierakstu. Paldies!Pidarņaudis @ 14.01.2024 09:37https://failiem.lv/u/t8jnjcek9h
viens ir, bet ar taaaaadu grīdas līmeni, un, pat ne atbalstoss bēbukam, bet riktīga naida pret Madaru pilns. Uzmini nu, no kura konta rakstīts.Pidarņaudis @ 14.01.2024 09:38Un ne viena atbalstoša komentāra, kur tās visas sawļes palikušas??
Kenty @ 14.01.2024 10:30no 15 gadiem berns pats var lemt par uzvarda maiņu.Tad vairs nav vajadziga otra vecaka piekrišana .Kamer meitas šajā vecumā diemžēl jā vajadziga Kiviča piekrišana,vai jaiet caur tiesu,ja labrātīgi nepiekrit uz vecāka tiesibu partraukšanu.Un nav teikts ,ka tiesa dos pozitivu lēmumu.Tur patrauc tikai 3 jos punktos,piespiedu kārtā