Minelūše @ 09.01.2024 18:18Atkal termometrs izvilkts. Visiem veselību? Hell no, sliktu tev veselību, Ļenka!
Rozāforums @ 09.01.2024 18:23ir ir ir atkal termometrs :D:D:D:D:D:D
laikam nav par ko dzert vairāk,jātēlo atkal slimu
vivii @ 09.01.2024 18:29
No story sapratu, ka ne viņai tā temperatūra, bet kādam citam. Varbūt meita slima pēc svētdienas pastaigas gar jūru?
Keitija ir vajadzīga, lai varētu savus degunus bāzt Madaras dzīvē. 100% tā nabaga meitene tiek izprašņāta no a-z.začeits @ 09.01.2024 18:08Man nav skaidrs, kāpēc viņi ir tik vājprātīgi ieciklējušies tieši uz vienu bērnu? Ir dēls, ir vēl trīs meitas, kas šobrīd ir LV , par tiem varētu gādāt un mīļot cauru dienu no rīta līdz vakaram, bet nē, tos nevajag, vajag tikai to Keitiju. Kāpēc tāda apmātība?
Un viņi vēl kaut ko šļupst par 16 dienām.... a cik dienas/nedēļas/mēnešus paši ***** pa Tenerifi un tad nevienu bērnu nevajadzēja ne rītā, ne vakarā...
McSara @ 09.01.2024 18:35
Drīzāk lielais bēbis, to jau viņa vienmēr sarga
TuunEs @ 09.01.2024 18:40Keitija ir vajadzīga, lai varētu savus degunus bāzt Madaras dzīvē. 100% tā nabaga meitene tiek izprašņāta no a-z.
Ja papucis būtu tik labs, tad arī pati Keitija pie viņa gribētu biežāk nekā vienu reizi pāris mēnešos.
Kāds brīnums, izvazāta -20 grādos gar jūru ar plānu kurķeli...Tējnīca @ 09.01.2024 18:57Ceru, ka termometrs nav Miai, ja tā veselību mazulītei! Ceru, ka Kiviči fokusesies uz savu vienīgo palikušo bērnu, bet tur jau nav skandālu, tāpēc nav interesanti. Mazā pelīte!
šis 👏👏👏Tējnīca @ 09.01.2024 18:48Es domāju, ka Andrim šis ir izdevīgi, jo pats viņš neko nesaka, bet savu žulti caur Lieni viņai nodod. Rezultātā vēl vai nu atņems saskarsmes tiesības pavisam, tad būs ērts iemesls kāpēc alimentus nemaksā vai satikt tikai bez Lienes un tad vismaz būs iemesls kaut kur tikt bez viņas.
Par rakstīšanu Madarai, es tieši gribēju teikt - nedariet tā, es domāju, ka viņa gan jau par šo nemaz ceļojuma laikā negrib domāt, atceros, kad mana mamma gāja kam līdzīgam cauri, viņa vienkārši gribēja dzīvot savu dzīvi un pēc iespējas (cik nu var) par to nedomāt un nebūt upuris vai vispār saistīta ar Kivičiem. Ja gribas viņu atbalstīt, tad vislabāk būtu ar Kivičiem nesaistīti komentāri, laiki, pāršērotas foršas bildes utt (nu no sērijas ielikt story ar kādu bildi un tekstu “superīga ideja spēļu vakaram ar bērniem” vai ielikt kādu komentāru “izskatās pēc forša un ģimeniska ceļojuma”), tas viņai audzētu statistiku un būtu tāds solidārs atbalsts paceļot viņas stiprās puses un izceļot sasniegumus, nevis fokusu liekot uz to kā viņa iznes to sviestu, kas ir Liene. Viņa tiešām IR sasniegusi vairāk kā Kiviča bijusī un domāju, ka lielākā solidaritātes izrādīšana būtu novērtēt to, nevis turpināt saistīt ar drāmu, kuru viņa gan jau grib aizmirst. Domāju, ka tā viņa sajutīs atbalstu, jo mēs te esam Kivičcirka klaunu fanes, bet Madara ir atsevišķa tēma, kuru veidot nav jēgas, jo nav jau ko klačoties - normāla, forša ģimene :)
es ar par šito pašu domāju... Kapēc par Kimu tā necīnās? Kima tač arī dzīvi kopā ar J un Mzačeits @ 09.01.2024 18:08Man nav skaidrs, kāpēc viņi ir tik vājprātīgi ieciklējušies tieši uz vienu bērnu? Ir dēls, ir vēl trīs meitas, kas šobrīd ir LV , par tiem varētu gādāt un mīļot cauru dienu no rīta līdz vakaram, bet nē, tos nevajag, vajag tikai to Keitiju. Kāpēc tāda apmātība?
Un viņi vēl kaut ko šļupst par 16 dienām.... a cik dienas/nedēļas/mēnešus paši ***** pa Tenerifi un tad nevienu bērnu nevajadzēja ne rītā, ne vakarā...
Varone1 @ 09.01.2024 20:01es ar par šito pašu domāju... Kapēc par Kimu tā necīnās? Kima tač arī dzīvi kopā ar J un M
Varone1 @ 09.01.2024 20:01es ar par šito pašu domāju... Kapēc par Kimu tā necīnās? Kima tač arī dzīvi kopā ar J un M
Zebradivi @ 09.01.2024 20:11
Nebija gadijumā kautkas tāds , ka Kima pati viņam teica , ka negrib kontaktēties?
TuunEs @ 09.01.2024 18:40Keitija ir vajadzīga, lai varētu savus degunus bāzt Madaras dzīvē. 100% tā nabaga meitene tiek izprašņāta no a-z.
Ja papucis būtu tik labs, tad arī pati Keitija pie viņa gribētu biežāk nekā vienu reizi pāris mēnešos.
aauuu @ 09.01.2024 20:26
Jā, bērns tiek izprašņāts, telefons izokšķerēts. Paaugsies un viss būs savādāk. Acis atvērsies. Diemžēl, tas būs traumatiski, jo nav mīļāka cilvēka uz pasaules kā mīļās mammas meitenēm, kurām mamma ir mīloša un gādīga. liene to meiteni vairs neredzēs. Tēvu? Nu to meitene izlems pati.