SarmaD @ 02.01.2024 17:14Es egli novācu vakar. Ko tagad darīsiet?
Miuce @ 02.01.2024 18:21
Ej savāc savu egli, nes atpakaļ un izrotā.
Bjork @ 02.01.2024 16:22Man egle stāv līdz Zvaigznes dienai, t.i., 6.janvāris.
Bet man vienalga kā citiem, kaut līdz Jāņiem stāv ?
To pašu var pajautāt arī tev,tu arī sprēgā kad citi izsaka savu viedokli.Tikai es te diemžēl ,par egles rotāšanu un novākšanu neizteicos,kad ko pušķot un kam ko novāktUn tevi neaiztiku.Bet par to ka tiek iepīts,krievu kaut kāds jaunais gads,par kuru te neviena meitene nerunāja vispār, ka svin,es izteikšos.vivii @ 02.01.2024 18:10
A kas tev ir? Ko tu psiho uzreiz kā kāds cits izsaka viedokli, kurš nesakrīt ar tavējo?
Kāda starpība, kad tiek novākta egle, nav tāda “normāli”, kad visi vāc, katrs priecājas par egli tik ilgi, cik viņš grib!
Knabsab @ 02.01.2024 18:27
Richlifestyle tur līdz 10.feb ?
Knabsab @ 02.01.2024 18:27
Richlifestyle tur līdz 10.feb ?
Bjork @ 02.01.2024 16:22Man egle stāv līdz Zvaigznes dienai, t.i., 6.janvāris.
Bet man vienalga kā citiem, kaut līdz Jāņiem stāv ?
Miuce @ 02.01.2024 18:21
Ej savāc savu egli, nes atpakaļ un izrotā.
Tējnīca @ 02.01.2024 18:43Egļu cīņas!!! Izrādas Lienei bija taisnība - te ir vai nu slimas vai nenormālas lezbes, pašas tik sarindojamies kura ir kura, atkarībā no tā vai istabā egle vēl ir vai vairs nav ?? Liene ir diezgan garlaicīga pēdējās dienas, bet skatos, ka dažas (dažas!!) te nespēj nosēdēt uz tām adatiņām un sprauslājas par rosoliem, eglēm, par to vai mājsaimniecēm vajag plānotājus… Dakteres Lezbes, izbaudiet taču svētku posmu, nevajag brīvajā laikā ar diagnosticēšanu nodarboties :)) Baudu apķērīgās atbildes, lezbes, jūs spējat izklaidēt arī tad, kad Liene nav pārāk interesanta novadīt to pilnmēnesi arī mūsu pašu lokā. Lasu un smejos, cepums tai, kas teica, lai egli nes atpakaļ iekšā ?? Atceramies - neviena no mums nemāk pareizi, pareizi un veselīgi ir svinēt, kad svētki jau beigušies ar dāvanām, ko atnes Dainas ome un ēdieniem, kas ir nocenoti, jo nepaspēja izpārdot, to richlifestyle mēs neviena nepārspēsim ?
Un? Tev nepajautāja ko viņiem svinēt? Ko tu te sienies ar citas valsts svētkiem iekšā?Kalnos @ 02.01.2024 18:07https://www.kp.ru/family/prazdniki/staryj-novyj-god/. Visa Krievija starij novij god svin plaši
https://calend.online/holiday/staryj-novyj-god/
Knabsab @ 02.01.2024 18:51
Piekrītu. Mēs jau te nolaižamies līdz Planckas līmenim ar savu egļu epopeju ?
Tikmēr mūsu šiverīgā Lienīte ir paspējusi spoguļa selfiju vannas istabā, ziņojot, ka gads ir iesācies lieliski un pat jau filmu Netflixā noskatījusies! Kā viņa visu paspēj? Sieviete dieviete ?
Zebradivi @ 02.01.2024 19:18Ā un meitenes! Pačukstēšu , nevienam neinteresē cik ilgi jūs turat egles mājās.
Zebradivi @ 02.01.2024 19:18Ā un meitenes! Pačukstēšu , nevienam neinteresē cik ilgi jūs turat egles mājās.