vivii @ 26.12.2023 18:40Man personīgi patika kā Mia bija saģērbta, es kā meiteņu drēbju nepārzinātājs pat iedomāties nevarēju, ka tas ir pidžamkrekliņš ?
Es esmu puikas mamma un manējam klasiski svētkos ir balts polo krekls, bēšas bikses un vans kedas?tāpēc tāds outfits kā Miai, man izskatās pat ļoti meitenīgs un svinīgs.
Tējnīca @ 26.12.2023 17:32
Man gan vairāk liekas, ka tie ir tukši maisiņi, jo iesaiņotas dāvanas būtu grūtāk notēlot. Tam skrejritenim pat bantīte nav apsieta. Un to Douglas maisiņu viņa pati sev nopirka? Neizklausās, ka kāds vispār tur ir - fonā klusums, ne Mia, ne Kivičs, ne ceturtais.
Labojums - mūzika ir. Pie viena piebildīšu, ka jā, Liene vismaz instagramā ir pacentusies, par to gan prieks, ceru, ka man vienkārši ir slikts priekšstats un tie maisiņi ir pilni ar pārdomātām dāvaniņām.
Sāksim ar to, ka dāvanām bija jau jābūt laicīgi nopirktām, ņemot vērā bezdarbnieces brīvo grafiku. Kā liela māksliniece varēja meitai vai vīram uzgleznot ko skaistu. Varēja Andelē maziņam sapirkt attīstošas rotaļlietas, tur bieži labas un pat nelietotas mantiņas tirgo.Knita @ 26.12.2023 18:45
Un visas kopīgi ignorēsim faktu, ka tām dāvanām tur bija jābūt jau izpakotām svētdien...
Ja jau to forumu tik cītīgi lasi-izmet tās pretīgās krelles beidzot! Cik var rakstīt?
Knita @ 26.12.2023 18:45
Un visas kopīgi ignorēsim faktu, ka tām dāvanām tur bija jābūt jau izpakotām svētdien...
Ja jau to forumu tik cītīgi lasi-izmet tās pretīgās krelles beidzot! Cik var rakstīt?
Varbūt to pašu izlika, notrauca putekļus..lai stāv zem egles. Vai Norvēģijā nebija tāds?Knita @ 26.12.2023 18:54
Miai tāds braucamais jau nebija? Viņa vēl muka no Lienes prom un šī nesās pakaļ.
Knita @ 26.12.2023 18:54
Miai tāds braucamais jau nebija? Viņa vēl muka no Lienes prom un šī nesās pakaļ.
EsRedzējuKa @ 26.12.2023 17:23Varēja jau iesaiņot. Nevis vienkārši iemest dāvanu maisiņos.
LuckyStrike @ 26.12.2023 17:59Tev zb, bet man krustmāte šobrīd slimo. Nezin vēl, kā beigsies. Un no mājas iziet reti, tātad kāda tikpat gudra ļenka atnesusi.
Ja nav laika @ 26.12.2023 18:31Tas skuteritis pie eglītes izskatās ļoti foršs, bet Douglas maisiņš gan tāds stipri palietots.
Ambulance @ 26.12.2023 21:17...un Ļenka vesela tapusi , ir uzlāpijusies slimniece , ibio rio ????
Patukš gan tas svētku galdiņš , kas uzservēts uz 4 personām (omei + dēlam? Mijai vieta nav paredzēta , kā vienmēr , jo lok piena maisijumu kur pagadās )
- mandarīni , mini 2 bļodiņas rosols , 3 gb mākslīgo ikru maizītes kas pārgriezstas uz pusēm , tātad 6 kumosiņi ? Vis !!
- kur tie nēģi , laši , kotletes ( karbonādes laikam viņa nemāk cept ) , pīrādziņi , piparkūkas utt ?
Tāds pazors !!
Un tā kleita , no Ārena maisiem ?
Mati - speķī tīti , bet izķemmēti lai popularitāti nezaudētu ?
vivii @ 26.12.2023 21:27
Es gan teiktu, ka Liene šoreiz, netipiski sev ir pacentusies.
Galds izskatās pieklajīgs, nav nokrauts ar ēdienu, kuru pēc tam pusi izmetīs (daudziem šī ir nopietna problēma, kuru ļoti nosodu!), siltais ēdiens iespējams, ka tiks likts pa taisno uz šķivjiem, bet var būt arī nebūs siltais un tas arī pat nav nekas traks.
Liene savu mājas darbu no forumniecēm ir izpildījusi, to nevar noliegt, bet ja gribas piesieties, nu var jau….
vivii @ 26.12.2023 21:27
Es gan teiktu, ka Liene šoreiz, netipiski sev ir pacentusies.
Galds izskatās pieklajīgs, nav nokrauts ar ēdienu, kuru pēc tam pusi izmetīs (daudziem šī ir nopietna problēma, kuru ļoti nosodu!), siltais ēdiens iespējams, ka tiks likts pa taisno uz šķivjiem, bet var būt arī nebūs siltais un tas arī pat nav nekas traks.
Liene savu mājas darbu no forumniecēm ir izpildījusi, to nevar noliegt, bet ja gribas piesieties, nu var jau….
LilyLady @ 26.12.2023 21:46
Kas, kas ir pacentusies? Slinkā šmara, kura Ziemassvētku pēdējā dienā pret vakaru beidzot attapusies steigā nopirkt dāvanas, samest tās papīra maisiņos un nopirkt Maximā gatavos salātus? Kur nēģi, kur ikri, kur pašas grieztais rasols? Kāpēc persona, kura sevi dēvē par mākslinieci, nav rūpīgi iesaiņojusi dāvanas? Neslimoja tak visu mēnesi, bezdarbniecei laika bija gana. Tā nav nekāda pacenšanās, tas ir pazors, un visa viņu slinkās būtības esence.
Starp citu, viņi toreiz būtu vafelē nogulējuši arī bērna kristības, ja filmēšanas grupa no rīta nezvanītu pie durvīm..