Bet ja nu Lienei kovids, tad vilksies turp un vēl aplipinās vecu cilvēku? Vispār jau uz Spici arī vajadzēja ar masku, domājot par līdzcilvēkiem.qwe @ 26.12.2023 14:46Un vai tad tiešām pie Dainomes nebūs viesojušies? Tak mīļā vedekliņa bija lienite ... Vai Dainome arī slima ar temperatūru un nekādus svētkus nesvin?
Tieši to arī iedomājos - prieks, ka Madara neko nerāda no ģimenes Ziemassvētkiem un nevaid pie katra staba storijos :D Šļuškai alkoholiķei nav ko stalkot.kuranavliene @ 26.12.2023 11:02Ziniet,trīsgadīgam bērniņam sagādāt prieku un svētku sajūtu ir tik viegli.Miai vispār! Cepumu paciņu,sauju konču, kādu mandarīnu kas izmaksātu dažus eirikus.Kādu brīnumsvecīti un mazajās actiņās mirdzētu prieks.Bet slimiņā sliņķe pat to nevar izdarīt,tikai vemt indi .Madara aizbrauca ar ģimeni ceļojumā,nolikusi malā telefonu,nefilmē katru stabu un nevaid pie katra koka.Viņi ir izplānojuši katru dienas minūti.Bet nejēga tēlo baigo slavenību,kura pat nejēdz savai mīļajai ģimenei uzburt svētku sajūtu,kaut nedaudz.
gan jau invaliditātes pensiju ieskaitījavivii @ 26.12.2023 14:48a no kurienes Lienei nauda, lai brauktu uz spici??
Gribat teikt, ka notiek brīnumi un Kivis šai nometis uz palodzes 50€? ?
Cepeškrāsni pārdeva.vivii @ 26.12.2023 14:48a no kurienes Lienei nauda, lai brauktu uz spici??
Gribat teikt, ka notiek brīnumi un Kivis šai nometis uz palodzes 50€? ?
kāds viņai kovids ... Dzerāja murgi, sakasīja termometru un tēlo slimuLuckyStrike @ 26.12.2023 14:49Bet ja nu Lienei kovids, tad vilksies turp un vēl aplipinās vecu cilvēku?
Tējnīca @ 26.12.2023 13:36Izskatās, ka Dainas ome neredzēja nevienu mazbērnu šogad. Ak Madara, Madara, Tava roka stiepjas tik tālu!
.Tu taču esi debila!! Man sava liela gimene, nav man tev Liene japerk dāvanas!!LuckyStrike @ 26.12.2023 15:21Liene esot saņēmusi dāvanas no māsas un "Lilitas". Kalnos, vai Tu tā?
Viņš varbūt to Lienītei ieborēja,pats ko nopirka un aizvēlās ar kādu dāmu iedzert tēju!😂LilyLady @ 26.12.2023 14:12
Resnais dirsējs. Cik paskatījos, kādi pasākumi šodien Krāslavā, nekur nebija pieminēts Kivičs. Viņi abi ar Lieni melo vienā melošanā. Kā jau tipiski dzērāji.
Ariete @ 26.12.2023 16:05Nezinu cik slinkai padlai jābūt lai saviem mīļajiem neuztaisītu svētku vakariņas. Esmu kājās nestāvējusi slikti jūtoties, griezu salātus pie gultas, bet vienmēr iepriecināju savus mīļos.