Klaviere @ 24.12.2023 20:39Klačenes, varat, lūdzu, īsi atreferēt kas tur ar koledžu, diagnozi un Ģimtermuižu! Sen neesmu pieslēgusies, izkritu no aprites, tā teikt, bet IG tur iet normāls saāainājums.
Tur tev taisnība . Precīzi ko es šodien izdarīju slima ,un rīta vēl uz darbu ! Manējie apmierināti , rītvakar ari randiņš pēc darba ar savējiem . Svinesim pirmos ziemassvētkus . Ģimene biezi visu toni un atmosfēru nosaka sieviete . Svētkus jāsvin ,nu ir tas svarīgi !Sadolina @ 24.12.2023 21:43Ziniet ko es pateikšu - ir tiešām traki. Ir meita, kura grib siltus Ziemassvētkus. Man ir dusmas. Viņai ir bērni, bet uz viņiem izskatās viņai ir po*uj. Man pašai nav un nebūs bērnu un man ir reālas dusmas uz šitādu “māti”. Nenovērtē neko. Nu piedodiet, bet sieviete arī ar paaugstinātu temperatūru var sarīkot mīlošai ģimenei svētkus..
Tikai Lienīte neko nevar, kā tikai visu pasauli nodi*st.. Pretīga sieviete.
Ireeen @ 24.12.2023 23:25Ou, kur viņai spēks? Es ar 38temp guļu pusbeigta, bet te visu dienu ļerkst sūdus! Ko tik neizdomās, lai nav jāsvin Ziemassvētki! Tā sliņķe ne rasolu sagrieza, ne Miu apdāvināja.
vivii @ 24.12.2023 20:29
Nu manējais gan ēd, gan garšo + lasis, bet tas tiešām ir gaumes jautājums un ļoti atkarīgs arī no tā, cik bieži mājās kaut ko tādu ēd. Lienes ģimenē , domāju, ka bērns pat nesaprastu, kas tas ir…kaut gan, pie Kerkiras ēda kaut kādu ikru maizīti.
Apple of my eye @ 24.12.2023 17:58Nesen arī bija līdzīgi (tad gan kopumā nebija 100tiem vienādu storiju, bet jau tad negatīvo bija padaudz), un tas bija acīmredzams - tāpēc, ka pati grib izkasīties un izlikt negatīvo, bet kā ir iekšā tie melnie, tā ir. Šoreiz pat ar diennakti ilgu sūdu šalti nepietiek, esot spējīga tikai “bliezt pa pogām”, tad nu bliež :D
Jo biežāk un ilgāki šie šizo plosti, jo lielāka iespēja, ka Andris paņems vagu. Un būs teksti “Liene bija slima, es to nabadziņš pacietu”
krmmm @ 25.12.2023 00:49
Viņš jau sen, tā TV šova laikos, pilnīgi atklāti šausminājās, ka Liene melo un stāsta pasakas, nekam nevar ticēt. Tā kā saprot viņš jau no paša sākuma, ka tur širmis ir prom, bet tik ilgi jau ir kopā un domāju, ka vēl labu laiku nekur neliksies, jo pārāk jau nu piemērota viņam ir šāda sieviete, kas viņu akli dievina un hihina. Viņš ir tāds narciss, ka tas principā viņam sievietē ir būtiskākais. Kāpēc tad meklēt ko citu, jo šī viņu dievinās, lai arī ko viņš nedarītu un kāds nebūtu. Pat visu šizo var pieciest, ja paplivina skropstas un kaifo par katru kunga elpas vilcienu.
Adele4 @ 25.12.2023 08:05Es skatos soc.tīklos, ka loti daudzi tagad slimo ar covid, bet ar visu to cilvēki spēj radīt svētku sajūtu un kaut pieticīgu svētku galdu uzklāt.
Tikmēr ļenka 2 diennaktis ventilē IG
nu taču vīrs nav blakus, vajag pacelt savu ego ar " esmu svarīga, cilvēki man raksta, esmu slavena, redziet mani nīst"Kalnos @ 25.12.2023 08:28Kāds var paskaidrot kāpēc vispār jāatbild uz kaut kādu svešu cilvēku random jautājumiem?
Nu bērnudārzs ... Kāpēc nevar ielikt foto kur ar Mia kopa cep piparkūkas ,kur eglīte fona un Mia ar brīnumsvecīti.EllaNoElles @ 25.12.2023 08:38nu taču vīrs nav blakus, vajag pacelt savu ego ar " esmu svarīga, cilvēki man raksta, esmu slavena, redziet mani nīst"
man tāda sajūta, ka resnajam suķim bērni patīk līdz noteiktam vecumam - kamēr nerunā pretī un dievina savu papiņu, lai kāds idiots un kverplis viņš arī nebūtu.EllaNoElles @ 25.12.2023 08:36Par kivi aizdomājos tik, nu, cik bildēs var redzēt, Mia viņam mīļa izskatās, vecākās bildēs arī lielās meitiņas izskatās, ka mīl. Acīs ir tas tēva mirdzums manāms. Nav viņa svēts un pūkains, to es neapgalvoju. Teikt skaļi jau daudz ko teica.
Bet sākotnēji Andra meitas vēl brauca ciemos, kamēr Lienes meitas aizlaidās no *mātītes*, atpakaļ neskatījās nemaz.